Wpisy 2 621 525 – 2 621 624
11 kwietnia 2016 14:12 → 11 kwietnia 2016 16:06, 100 wpisów
ajjjjjjjj w ostatnich 2 zestawach 2/5 x2 i oboki 58 61 były proste na wieczorek będzie super obiecuje wam to.................
69 i 49 mnie zawiodło 68,48
ale wieczorem ładujemy z tsa kase do kieszeni swoich
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
do 15:30 wystawię zestawiki na www....
BEATA29
jak poszło???
jak poszło???
no hej sledze Twoja strone wiesz no tak srednio
Majpan mial moje liczby weszlo 76,24,58,59,36 niestety porozpieprzane po kuponach i z tego wyszlo 2/3 i 2/4 gralam 5 kuponami
Majpan mial moje liczby weszlo 76,24,58,59,36 niestety porozpieprzane po kuponach i z tego wyszlo 2/3 i 2/4 gralam 5 kuponami
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 430 000 zł
no ja właśnie szykuje zestawiki zobaczymy...
kurcze masz oboki ale jakby Tytoniasz posiedziec nad tymi twoimi zakladami to byloby
No ciekawe co Ci tam wyjdzie ciekawego jednak stary sytem to stary system bez porownania z nowym....
ok zestawy zrobione i podane na www...
idę zapalic za 10 min. wracam
nie pal nie pal 40 lat nie pale i poparz jak swietnie wyglądam
Jakbyś wysłał ze trzy kupony na 10 skreśleń z tych liczb, to byś pewnie trafił z 9/10.
Jakbym miał twoje liczby i zagrał systemem 8 z 16 na 30 zakładów (a takim grywam) to byłbym dzisiaj bogaty
Mamusia puscila i tylko 4-10
Ja typuje dalej metoda średniej szukam optymalnego układu
Rrrooobbbeeerrrttt metod typowania jest nieskonczona ilosc ale tylko 1% z nich cos trafiaja
Ja typuje moim sposobem
Rrrooobbbeeerrrttt ja nie uwazam ze twoja metoda jest dobra - poprostu nie mam zdania na ten temat
2,16,22,33,48,54,63
nie ma żadnej metody do wygrywania
wygrywa ten, co ma
SZCZĘŚCIE w danym dniu w losowaniu
bez względu na to czy
-gra "pewniaki", których nie ma
czy gra swoimi cyframi,liczbami
-czy ch-t
wygrywa ten, co ma
SZCZĘŚCIE w danym dniu w losowaniu
bez względu na to czy
-gra "pewniaki", których nie ma
czy gra swoimi cyframi,liczbami
-czy ch-t
najpierw sa zaklady pozniej losowanie, ale jak losowanie nie jest skorelowane z zakladami
2 621 611.
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, nie ma typowania odpowiednich cyfr, liczb
tylko wygrywa się jak masz szczęście w losowaniu w danym dniu cyfr, liczb
które są na kuponach
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, nie ma typowania odpowiednich cyfr, liczb
tylko wygrywa się jak masz szczęście w losowaniu w danym dniu cyfr, liczb
które są na kuponach
zalozmy jest przyszle losowanie ktore juz jest wykonane, to od twoich typow zalezy ile trafisz
zalozmy Bog zna cyferki ktore maja byc wylosowane, tylko od twoich typow zalezy czy trafisz czy nie
nie jest to takie proste jak sie wydaje, ale jakbys przeniosl sie w czasie do przodu i zobaczyl wyniki losowan to pewnie bys takie skreslil
czyli mozna powiedziec ze nie ma zaleznosci miedzy twoimi liczbami a liczbami wylosowanymi
chyba ze ktos celowo ustawi tak liczby zeby dana osoba trafia
Angielski Aty grasz ostro ja rzadko bo kasy niemam
http://finanse.wp.pl/kat,1033781,title,Kumulacja-Lotto-Wiemy-gdzie-padla-wygrana,wid,18262075,wiadomosc.html?ticaid=116d08
Emeryt ja tez wiem Węgrów na hybil trafił