Wpisy 2 620 041 – 2 620 140
9 kwietnia 2016 17:55 → 9 kwietnia 2016 19:32, 100 wpisów
ja wolalem inaczej grac wybierac 1X2 i dopisac 10 wynikow z obstawionej wygranej danej druzyny czyli 10 zakladow
jak druga druzyna wygrala wieksza iloscia bramek to mialem kurs 400
gorące info o 16.00 w puli lotto było już trochę pow. 19baniek
zgrywusie a czy moze napisać jaką kwotę wygrałeś przed chwilą u buka i przy jakim koszcie?
zgrywusie a czy moze napisać jaką kwotę wygrałeś przed chwilą u buka i przy jakim koszcie?
Stuttgart - Bayern... 2..... 1.46 X
100 ===================== 170,82
Real Madrid - Eibar... 1..... 1.17 X
A JA TAM od listopada juz przeszło 10 tysi HA
100 ===================== 170,82
Real Madrid - Eibar... 1..... 1.17 X
A JA TAM od listopada juz przeszło 10 tysi HA
to napisz jeszcze za ile zagrałeś- czy za 100, czy 1000 czy ...2zł
Witam fachowców od buka
068
Na rękę to chyba 153,74 a nie 170,82
068
Na rękę to chyba 153,74 a nie 170,82
podałem kwotę na czystoa czy to jest za 100 czy 1000 to jest nie ważne
napiszcie jak postawic 3 kursy na jeden mecz 1 X 2, zeby wygrac np. 1 przypadku pierwszego a przegrac 50 % sumy wszystkich stawek trafiajac 2 pozostale kursy to dopiero bedziemy rozmawiac
wiem że podałeś że na czysto, ale ja ciekawy jestem ile zainwestwałeś
(ale jeśli nie chcesz tego publicznie napisać- no nie bedę "naciksał"
i tak gratki
(ale jeśli nie chcesz tego publicznie napisać- no nie bedę "naciksał"
i tak gratki
krystian teoretykiem zajebistym jesteś- a czy w praktyce swoją wiedzę wykorzystujesz?
drapek nie wykorzystuje bo i tak trzeba wytypowac ten poprawny kurs
a duzo meczy jest ustawionych, wiec nawet real madryt przegra z real saragossa
angierski taki rozpis jest opłacalny ,ale przy wyższych kursach przy niskich musiałbys nadrabiac kasą
KACZOR001 no przy kursie > 2 wtedy masz 50 % zwrot wiecj teoretycznie z wiekszej liczby meczow jestes na plusie
ale pewnie tak jest obliczone ze 50 % zwrotu kosztow bedzie przy kursie 1,92
079
Ale przecież od zagranego 100 zeta buk zabiera od razu 12% czyli grasz za 88 zeta
Ale przecież od zagranego 100 zeta buk zabiera od razu 12% czyli grasz za 88 zeta
ja tam gram rozpiski max 10 zdarzen na kuponie ,ale przeważnie do 6 - 8
z ako sie wyleczyłem choc pare razy za dwa zeta było by 100 tysi
TERAZ gdy ligi się konczą trzeba obserwować ,,niespodzianki,, gdzie na faworyta bedzie kurs poniżej 1.3 PARE razu udało mi siĘ to na LEGII
kiedys tak zaczynalem 100 zdarzen pojedynczo teraz rozpiski czasem system 3 / 5 własnie z ,,niespodzainkami,, lub u drugiego BUKA
ale czy lepszy kurs 2 czy 1,9 (1,3 x 1,3) do ako to juz wasz wybor
teoretycznie 1,3 x 1,3 takie ryzyko by mial kurs 2,3 zamiast 1,9
nawet przy małych kursach TRAFNYCH jak zagrasz grubo to masz kase / no nie na jedno zdarzenie oczywiście
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 515 000
620 100. angierski 2016-04-09 (18:35)
>>>>teoretycznie 1,3 x 1,3 takie ryzyko by mial kurs 2,3
................................
chlopie! teoretycznie to kurs 1,3 x 1,3 Tobie może wyjść 1,9 albo 2 i nawet lepiej w zależności jak cie fantazja poniesie.
Bukmacherowi 1,3x1,3 wychodzi 1,69 (przed podatkiem) . I to się liczy .
>>>>teoretycznie 1,3 x 1,3 takie ryzyko by mial kurs 2,3
................................
chlopie! teoretycznie to kurs 1,3 x 1,3 Tobie może wyjść 1,9 albo 2 i nawet lepiej w zależności jak cie fantazja poniesie.
Bukmacherowi 1,3x1,3 wychodzi 1,69 (przed podatkiem) . I to się liczy .
Ja kilka lat temu zagrałem zakład za 2 zeta 8 meczy z kursem po 2,6 i zgarnąłem prawie 3700. To był fuks.
Monet dobra nie gadam w sensie wojny na argumenty, gdybym wiedzial jaki jest realny kurs to bym zawsze wygrywal nawet o 0,2 roznicy
w przypadku bukmacherow zagranicznych ktorzy biora 0,18 % prowizji
zalozmy kurs jest 1,6 realny 1,4 grajac caly czas tym kursem wygrywam z bukmacherem
Dobra.
Pojęcie o bukmacherce masz takie jak wilk o astrologi.czyli tyle co sobie do księzyca powyje..
Teraz sobie zaporzeczaj i dementuj.
Pojęcie o bukmacherce masz takie jak wilk o astrologi.czyli tyle co sobie do księzyca powyje..
Teraz sobie zaporzeczaj i dementuj.
Monet oceniasz mnie swoja miara, wiec naucz sie oceniac innych ich miara
Monet tu nam dobrze,Alpy,świeże powietrze a 500+ oddałam niskiemu bo bardziej potrzebujący
Angierski>> oceniam co i jak piszesz o bukmacherce. Nie Ciebie.
A że głupoty piszesz to mam podstawy domniemywać że jesteś teoteryk z marną teoria.
Sorry . Tak to widzę.
A że głupoty piszesz to mam podstawy domniemywać że jesteś teoteryk z marną teoria.
Sorry . Tak to widzę.
Monet a ty dla mnie jestes nikim i takim pozostaniesz, mam swoje systemy i bede nimi gral, a ty i tak nie podwazysz moich prawd, bo jestes nikim
tyle co ja zrobilem dla bukmacherki to ty w zyciu tyle nie zrobiles, zatem mam doswiadczenie realne niz ty jezykowe, bo gadac to sobie kazdy potrafi a realnie - granie plaska stawka
Nie obrażiłem cię angierski.
Ani razu. Do tej pory.
Spadaj świrze.
Ani razu. Do tej pory.
Spadaj świrze.
. A kto ty jestes???po***lo cię chyba . Nawiedzony maniaku. O bukmacherce można pisać o kim kto przynajmniej kurs potrafi obliczyć.
każdy kto ma pojęcie o bukach widzi że ***isz jak potłuczony. AKO nie umiesz obliczyć a wymyślasz śmieszno dziwne/teorie grania wysokością kursu.
każdy kto ma pojęcie o bukach widzi że ***isz jak potłuczony. AKO nie umiesz obliczyć a wymyślasz śmieszno dziwne/teorie grania wysokością kursu.