Wpisy 2 619 941 – 2 620 040
9 kwietnia 2016 15:14 → 9 kwietnia 2016 17:55, 100 wpisów
ja tam liczę na przypadek... po co mi tablice skoro typowanie jest proste od 1 do 80 i se traf
ja się nie chwalę ja pije
ci co wygrali i nie świętóją odrazu znikają z p;assko
są ale ich nie ma
ci co wygrali i nie świętóją odrazu znikają z p;assko
są ale ich nie ma
Nie długo będzie kasiura , nawiązałem kontakt z UFO mają nadać mi numerki ,
nara
nara
no tak 100*3=300 zeta ale tutaj rajcuje ludzie wygranie 3/5 w mini i są w ekstazie
nie ma lepszego systemu, bo jesli wszystkie przegramy to tylko "nie granie" jest najlepszym systemem
WitamTS,z lekka zawiódł,dał tylko linie na:50kach,stawiałem na BINGO,na 70kach
jedynie na czym bym zrobil kapital to rosnaca stawka dla najlepszych druzyn w calym sezonie
np. legia warszawa na wygrane, z rosnaca stawka rekompensujaca porazki
przy 14 wygranych 8 remisach i 6 porazkach moze dalo by sie co ugrac
angierski Co za bałach wciskasz;zgrywusowibstawiasz trzy mecze,jeden odpada i czapa
Angierski>>> takich systemow jest od groma.
Napisz jakie stawki są prawie 100% faworyta.
Pieprzenie w bambus.
Za faworytach się ciuła jakieś drobne. ale w sumie i tak wdupisz prędzj czy póżniej. Wygrane konkretne są na fuksach.
Napisz jakie stawki są prawie 100% faworyta.
Pieprzenie w bambus.
Za faworytach się ciuła jakieś drobne. ale w sumie i tak wdupisz prędzj czy póżniej. Wygrane konkretne są na fuksach.
jeszcze zrobie system na wyzsze kursy 3-4 z mozliwoscia przegrania kilku razy pod rzad
Monet no wiec wlasnie czasami lepiej zagrac wiekszymi kursami
Monet zrobie taki system, ktorym nie wdupie jesli trafie raz na jakis czas
a i jeszcze jedno ty mowisz o jednym zakladzie - to ch..jnia faktycznie, ja mowie o systemie gry na wiecej meczy
angierski Faworyci (pewniak)ma kurs:1,2-1,7 i to nie zawsze jest wygrywający
angierski>>> to nie moja prawda. To prawo bukmachera.
Dla nich tacy ciułacze po kursach 1,25 to płocie w sumie i tak na minusie konczący bilans . Oni sie boją fuksiarzy albo tych już fachowców co grają ostro wysokim kursem i na wysokim ryzyku.
Albo rybka albo .. akwarium.
Jeden dobry strzał rekompensuje trzy pudła.
Dla nich tacy ciułacze po kursach 1,25 to płocie w sumie i tak na minusie konczący bilans . Oni sie boją fuksiarzy albo tych już fachowców co grają ostro wysokim kursem i na wysokim ryzyku.
Albo rybka albo .. akwarium.
Jeden dobry strzał rekompensuje trzy pudła.
i o jakim prawdopodobieństwie człowieku piszesz w odniesieniu do bukmacherki jak 90 % lig jest już układanych pod wyniki.????
Monet no mozna grac na wysokie kursy >= 2 lub na niskie < 2 ale do tego sa 2 rozne systemy
Brjan ale i ryzyko tylko przy pierwszym kursie a potem na 100% brak przegranej
jakbys gral calym kapitalem na niskie kursy to bys wszystko przegral
angierski Żeby było jasne,nie ma systemu na 100%,jak pisze Monet:"Jest tylko FUKS"
a system podaje optymalna stawke tak aby najwiecej wygrac, ale i najmniej przegrac
faktycznie po uja. Ty walisz jakieś smieszne treoria ja gram realnie. Tym sie różnimy.
Brjan no mowie ze nie ma bo jakis zaklad musi byc wygrany chyba to jasne
I pomyłki buków,przy kursach.Było w latach 90ych dwóch studentów,którzy obliczyli,błędy buków
i ogrywali ich na kursach.Nie mieli już wstępu do lokali
i ogrywali ich na kursach.Nie mieli już wstępu do lokali