Wpisy 2 617 306 – 2 617 405
6 kwietnia 2016 08:11 → 6 kwietnia 2016 10:40, 100 wpisów
W tym roku raz gralem w multi ale chyba se dzis zagram poraz drugi 6,18,30
zbigniew doktor
Dusia
qurwia 50 zeta wczoraj w plecvy
cholerny BURAK tEES
Zagraj 6,18,30
TO SE ZYGI odbije to 50???????
Nie gram w multi w tym roku raz zagralem ale dzis mie korci na 6,18,30 zaaaa 25zl ale do 14 stej daleko
u mnie
Dusia jak w mini
tees pies
Zagraj w mini mi daje czasami 4/5
gram zygi...i na c h ó jów sto wygrywam
Ja we wigilie 4/5 od 28 grudnia gram co losowanie za darmo po 20zakladow co losowanie w mini z powodu 4/5 czasami zostalo mi 17 losowan gratis w mini na inne gry wtym roku udalem zwlasnych pieniedzy 140zl wygranych 80 czyli w tym roku stracilem tylko 40zl
a ja qurwia w keno mam 2 razy 1z10 czyli 4 zeta
musze chyba zagrać qurwa w teleturnieju 1 z 10
Zagraj w kolo fortuny
...magda pocałuj pana haha
Lepiej w nic nie graj
Graj na suchoooo to nic nie kosztuje
Stokrotka
krzyżówki b.dobrze rozwiązuje
6,18,30
Ale co stego musisz rozwiazanie krzyżówki wyslac poczta i ze cie wylosuja wynosi prawie zero procent
Masterszef zbieraj paragony
zbigniew nieprawda, ja rozwiązuję wysyłam i udaje mi się cos wygrać, częściej niż w multi
Albo złóż wniosek o 500plus masterszef
wszędzie w tej /naszej/polandii kant wycior z gier
stokrotkaja wysyłam sms krzyżówki i na razie cienko
kiedyś miałem w super exspresie kilka razy kase,rasdiomagnetofon ,kuchenke mikrof.ale to dawno
ja lubię sudoku i gdybym miała taki reflex jaki mam w nim do TS TO BY BYŁO FAJNIE tam tylko spojrzę i wchodzi
Dusia, ja też tak mam, czasami liczby wydają się za proste wybieram inne, a okazuje się, że były te łatwe
stokrotko taki ci to nasz los ,a jeżeli chodzi o gazetę to chyba to był super expres
ja rzadko gram o samochody, bo zawsze mi się wydawało, że to są ustawki i się nie wygra
Stokrotka.
...jestem ponownie
Doktor.
ja tyle posyłałam krzyżówek i lipa nic nie wygrałam nigdywidzisz że nie zawsze ,a teraz syn mi przypomniał że to było SUZUKI
Przerwa na...
okspróbuje
ja z takich gazet z dużym nakładem nie wysyłam, jak, np. super express
...ale wszędzie tak ciężko wygrać ,ja dawniej kupywałem tygodnik miliarder z ogromem krzyżówek konkursów kleiłem wysyłalam i nic ani 50 zeta niewygrałem chyba tak przez rok grałem
Janosik jak będziesz miał ochotę sprawdź moje liczby ja nimi nie zagram ale inni może będą mili odniesienie czego nie zagrać 329
ja w super expresie próbowałam wiele razy i nic , tak samo w chwili dla ciebie
kiedyś gdzieś czytałam, że są ludzie, którzy zajmują się tylko wysyłaniem sms-ów na różne gry, maja po kilka telefonów i na tym podobno nieźle zarabiają
moje typy to ANTYTYPY szkoda , że nie można grać na liczy które nie wejdą
Wszystkim Grających wysokich
W miejscowości Środa Śląska padła wygrana 62 591,30 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Warszawa padła wygrana 62 591,30 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Włocławek padła wygrana 62 591,30 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Toruń padła wygrana 62 591,30 zł w grze Mini Lotto (system na 8 liczb)