Wpisy 2 616 802 – 2 616 901
5 kwietnia 2016 20:53 → 5 kwietnia 2016 21:34, 100 wpisów
specjalnie dziś nie grałem, bo chcę większą pulę zbić
a to że frekwencja mniejsza, to nic nie oznacza, bo ktoś może mieć szczeście i trafi
angierski
kurde, bez kwiatów xd
samo się dodało, to nie ja xd
kliknąłem enter i się kwiaty dodały...
greg jakby to po rosyjsku odpowiedzieć - ni ch*ja
21:37
liczby papieża
2 kwietnia 2005 - liczby 2 i 4
no i tu-154m - liczba 10
a na koniec standardowo nasza siódemka albo ósemeczka
TS dostał by po tyłku jak by to padło w plusie 1000000osób x 1000000zł.i TS IDZIE NA DZIADY
greg a czytałeś regulamin lotto plus???
nie ma takiej opcji stary...
każdy by wtedy wygrał 1 zł
bo ktos trafi 10 x ekstra pensja i bedzie mial 50.000 co miesiac
ja też myślałem, że jak wygra 100 osób lotto plus, to się nie wypłacą...
dla nich 100.000 co miesiac to nic to 100 miesiecy tyle co kumulacja w lotto 10 baniek
jest ograniczenie, że jak przekroczy w multi multi 100 mln, albo lotto plus 100 mln, czyli w lotto plus musiałoby trafić naraz 100 osób, to wtedy powyżej tej kwoty nie wypłacają 1mln złotych, tylko dzielą pomiędzy uczestników
czyli innymi słowy, ts nigdy nie zbankrutuje
a pójdzie kosztem graczy...
jakbym mial 100 mln to bym puszczal po 1000 zakladow ch/t x 10
to co obstawiamy? jakie liczby padną w lotka? rzucajcie propozycje
bo mam przeczucie, że stanie się dziś coś wyjątkowego
i zupełnie nieprawdopodobnego
w losowaniu lotto
oni 60% biora ze sredniej oczekiwanej, bo 10 % podatek, a reszte daja na wygrane, co nie znaczy ze 10/10 daje reszte 40 % wygranych moze ze 20%
po lewej serce, po prawej wątroba
a na pęcherzykach płucnych surfaktant
tak było
no nic, będę leciał
ale powiem Wam szczerze
że chciałbym, aby nikt dziś banku nie rozbił, bo wtedy będą lepsze emocje
ale widze na mp 40% srednia czyli ok na jedno losowanie 40 % wygrywalnosci
angierski ts musi jakoś zarabiać
pa pa
ich takie wygrane jak 7/7 8/8 nie obchodza, powoduje to przyrost kilku procent
smoke weed everyday
mimo iz nie wygrywam duzych wygranych z powodu jednego zakladu na losowanie
cos chyba pasko sie pomylil z wyliczaniem procentowych wyplat
a bo to suma calosciowa, e to kiepski pomysl, lepiej podliczac osobno
Cześć byłem dzisiaj w mieście, poszedłem do szkoły spytać się na jakie konto wpłacić kasę 114 zł egzamin zawodowy ? Ale pani w sekretariacie szukała i nie wiedziała. Kazała potem zadzwonić jak będzie tamta pani co się tym zajmuje. I szedłem a na skrzyżowaniu akurat ona szła. I mówiła co nie udało się. A ja no tak zabrakło niestety 68%. I poszliśmy do szkoły, bo chciałem złożyć deklarację na czerwiec, ale pani powiedziała że nie możną już. Osoby są już zgłoszone. A o wpłatę nic jeszcze nie wie i żebym najwyżej zadzwonił do OKE Łomża. I dała mi deklarację, będę pisał w styczniu, prawdopodobnie znowu sam. A chcę aby doszła mi kolejna kwalifikacja po Techniku Administracji, bo studiuję na Wydziale Administracji I rok niestacjonarnie. A potem poszedłem do galerii i spotkałem bardzo ładną dziewczynę, od której mama mi kupiła futerał na telefon nowy również i nałożyła szkło hartowane. A potem spotkałem śliczną blondynkę, długie włosy, proste, około 25 lat, z 175 cm, 55 kg około, białe spodnie, i za nią podążałem trochę i wchodziła do kilku butików aż weszła do jednego i się okazało że jest sklepową. A i nie zdążyłem na pociąg 11:07, przyszedłem i już nie było. A jak przyszedłem to poszedłem przed butik i patrzyłem w jej kierunku, uśmiechała się i założyła bluzę z sklepu różową, ale potem odłożyła z powrotem. Bym podszedł do niej ale była z inną dziewczyną, która potem wyszła. I uśmiechały się. Może coś podejrzewały że ja coś ? No i poszedłem do tamtej i zagadałem że jak byłem z mamą, co kupiła mi futerał, i szkło dać założyć. Ale pewnie nie pamiętasz ? A ona że tylu jest ludzi że nie pamięta. A potem jak ma na imię, a ona że Paulina. A w pracy nie może rozmawiać. A ja że rozumiem. I czy da się kiedyś zaprosić na kawę ? A ona raczej nie, bo długo pracuje i nawet weekendy. Ale raczej nie odpuszczę. Co mam zrobić ? A na stacji jak przyjechałem Lotto Plus kupiłem 2 zakłady. Może jak kasę wygram inaczej będzie ? No na pewno inaczej. Aha kupię samochód i takie tam to dziewczyny inaczej będą mnie postrzegać. Choć ja jestem takim człowiekiem co uważa że pieniądze, wygląd wszystko ważne ale liczy się również charakter i jacy jesteśmy. A wy co macie na losowania ?
krzysztofc....daj sobie spokoj z ta blondynka z dlugimi wlosami, bo ciebie nie chce. A jak wygrasz kase w lotto....to kazda bedziesz miec. Zycze Ci duzej wygranje
ej
ej
Dziękuje, ale do blondynki nie zagadywałem.
a do ktorej zagadywałes??? Ale i tak jak nie ma czasu na kawe....to nie chce ciebie.
czesc krasnalka
Zdrapki na telefon:
http://www.forumlotto.pl/2960.htm?sid=4172f50678069ce73db60f60922298b0#111277
http://www.forumlotto.pl/2960.htm?sid=4172f50678069ce73db60f60922298b0#111277
Jutro zajadę, to zgadam do niej. Jak będzie ?
i co jeszcze zareklamujecie tutaj.....jaka gre??? Kupa smiechu z tymi waszym,i linette...i kasette i inne duperele
A ty z Płocka jesteś. To kojarzysz pewnie Szkołę Wyższą im. Pawła Włodkowica w Płocku ? Ja studiuję ale w filii w Iławie.
i jak ci idzie krzysztof????
Pasko ty uwazasz ze ty masz racje, ktos inny uwaza ze racja jest inna, wiadomo co wybierzesz - swoja racje
czlowiek inteligenty zbierze obie racje i wybierze najbardziej korzystna
angierski jak ci nie wstyd czalowiekowi, ktory załozył strone internetową i prowadzi ją w sposob nieskazitelny....wzracac jakąkolwiek uwagę??? Kto ci dał takie prawo? Sam dobie dałes? Co za ludzie tutaj wchodzą....i mowi się nie Pasko....tylko Panie pasko prostaku
kolege sobie tutaj znalazł....popatrzecie ludzie