Wpisy 2 606 601 – 2 606 700
22 marca 2016 21:03 → 22 marca 2016 21:40, 100 wpisów
Na pelnej stronie dzialaja wiem to od rana ale pasko wirusa zlapal i nie dzialaja na nie pelnej stronie
Tak pasko popraw
Trzeba
Z tel ukowo na pelnej stronce sie pisze Pasko popraw to
Krasnalek
Pasko typuj w typowaniach
Chyba zemaz zakaz
Pasko zapisz w stalych zestawach 20 zakladow minilotka jestem zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no taka jest idea, aby wersja na komórki była minimalistyczna... wciąż jest link "Pełna wersja" pozwalający otworzyć ją w identyczny sposób jak na komputerze
Grag
Do tej pory bylo ok
7,9,14,15,22
3,8,18,27,30
Na dziś mini lotto - 300tys. Pewne info od TW.
3,8,18,27,30
Na dziś mini lotto - 300tys. Pewne info od TW.
Byles u wrozki zartuje
tu nie ma co poprawiać, to jest celowe działanie
Jedynie pełna wersja ma ikonki.
Jedynie pełna wersja ma ikonki.
Pasko typuj w typowaniach
Dzwoniłem do TW Bolka powiedziałem, że nie mam kasy i dam mu połowę za liczby.
Pasko popraw toooooooooo
Dzwonilem do bolka w mini 1,2,3,4,5
Bolek gdzie moje 100 000 000
Pasko a za co
Slowa wulgarne uzywam tylko w pracy
Pasko za co
Krasnalek
Pasko widzisz szykowany bojkot
za obniżanie poziomu czata ... na razie mówię tylko, że pretendują ...
Chcemy tak jak tu bylo do wczorajszego dnia
Z pasko bedziesz pila kawe
my ją podnosimy
nie ma awantur i jest grzecznie nie obrażamy nikogo a jak się śmiejemy to z siebie
nie ma awantur i jest grzecznie nie obrażamy nikogo a jak się śmiejemy to z siebie
Będę nachalny
Wyjaśnij Pasko w jaki sposób obniżam poziom czatu tylko JASNO
Wyjaśnij Pasko w jaki sposób obniżam poziom czatu tylko JASNO
Krasnalek podaj mi twoj numer telefonu zartuje
greg: no przeczytaj sobie np. wpis 2 606 638
Może masz skrzywiony poziom kultury po prostu i nie widzisz w tym obniżania poziomu czata.
Może masz skrzywiony poziom kultury po prostu i nie widzisz w tym obniżania poziomu czata.
Pasko co w tym złego i obraźliwe go
Od Bolka się od erdol Bolek to Bolek A nie Konfident
Od Bolka się od erdol Bolek to Bolek A nie Konfident
Pasko chłopcze jesteś młodym człowiekiem i nie morzesz tak pisać o kimś innym skrzywienie itp. .. pomyśl bo bana sam sobie daj.
nie będę dyskutować w tym temacie, nie nakręcajcie się za bardzo po prostu i to wszystko
czesc dzieciaki
Cześć byłem dzisiaj w PUP, bo kolejna wizyta była. Wszedłem do pokoju zo przedtem, ale pani powiedziała aby podszedł obok do innego bo będzie ze mną załatwiać inna osoba. I to była ładna stażystka, pytała jaka tam sytuacja i co z pracą, a ja że no na razie może ale potem tak i takie. Bo praca oczywiście ale teraz studiuję. A i wspomniałem o tragach pracy o których mi kolega mówił. A ona a chciała właśnie o tym powiedzieć i uśmiechnęła się, a to kilka razy. I co dostałem wyznaczoną godzinę od 11:00-12:00 w szkole będzie to ponadgimnazjalnej na hali. I muszę kiedy jechać do niej i poznać. A kupiłem Mini Lotto 4 zakłady i Lotto Plus jeden. A wy ?
Pasko co słychać ?
greg: jeśli jesteś już w podeszłym wieku, to faktycznie mnie zaskoczyłeś