Wpisy 260 630 – 260 729
1 kwietnia 2011 21:03 → 1 kwietnia 2011 22:11, 100 wpisów
Ulexxa,wysłałem na profilu jest,20km to na cały dzień to pestka,dzisiaj na rozgrzewke zrobiłem 6 km
2winwonwon2 > wow za 500 zonka myślisz że ktoś zainstaluje sobie jakiegoś Twojego trojana w systemie. Tym bardziej że program ma się łączyć z netem i przesyłać jakieś dane z kompa gdzieś tam. WARIAT !!!
eryka a ja 

a gdzie się kosmaty ukrywa,widział go kto?
Pozdrawiam

ja dzis robie pauze..w typowaniu..
bylam u lekarza i zaaplikowali mi
jakis..zastrzyk..i glowa mnie boli..
ale jutro..cos pomysle..
bylam u lekarza i zaaplikowali mi
jakis..zastrzyk..i glowa mnie boli..

ale jutro..cos pomysle..

oirasokol
Proszę przeskanować sobie wersje instalacyją jakimś antywirusem. Nie ma tam żadnego trojana. Program nie wysyła coś tam gdzieś. WinWonWon typerzy pobiera jedynie typowania i umożliwia dodawać swoje. Nie interesuje mnie zabawa w trojany!!!
Proszę przeskanować sobie wersje instalacyją jakimś antywirusem. Nie ma tam żadnego trojana. Program nie wysyła coś tam gdzieś. WinWonWon typerzy pobiera jedynie typowania i umożliwia dodawać swoje. Nie interesuje mnie zabawa w trojany!!!
Ulexxaa,dobranoc do jutra wykąpię się i lulu,jestem wykończony

a gg czy skype też boisz się instalować
Ryszard..wzajemnie..
ja tez
pakuje sie..do lozeczka..i lulu..
Dobrej nocy
ja tezpakuje sie..do lozeczka..i lulu..

Dobrej nocy

vitam a pozdraviam/5 14 21 63 75 /15 30 49 50 51 /31 55 58 64 76/chybil trafil,cau ulexxa,lila,szczesciara,paskovice,duzo vygranych
muse na spacer s pieskem tak do 22 15 dovidzenia

muse na spacer s pieskem tak do 22 15 dovidzenia

oirasokol
Brednie!!!
Brednie!!!
Mam takie pytanie ogólne odnośnie kokursu do wszystki obecnych. Co sądzicie o takiej inicjatywie? Macie jakieś pytania?
Dodam że chodzi o konkurs Typuj razem z WinWonWon
Hartge..za kupon jest 9.60 eu. ale jednego
nie mozna wyslac..najmniej sa 2 zaklady..tj.1.60 eu
nie mozna wyslac..najmniej sa 2 zaklady..tj.1.60 eu
lila
Z tego co wiem nie da się tego wyłączyć. Jest to indywidualny numer komórki
Z tego co wiem nie da się tego wyłączyć. Jest to indywidualny numer komórki
mozna go jedynie wyświetlić.
Hartge..zalezy jaki kurs jest..jak 4zl.to wychodzi 3.20zl
za jeden zaklad..
ha ha
masz racje..auta tez
za jeden zaklad..
ha ha
masz racje..auta tez
2winwonwon2...ja wiem,że to jest indywidualny numer komórki,ale jak wysyłam sms-a,to jedna osoba dostaje też sms-a i mój numer IMMEI.Po prostu chcę,żeby ta osoba,nie dostawała takich sms-ów.
lila
elektroda to dobry pomysł ale uważam że lepszym jest poszukać jakiegoś forum marki twojego telefonu.
elektroda to dobry pomysł ale uważam że lepszym jest poszukać jakiegoś forum marki twojego telefonu.
Jaki masz telefon?
2winwonwon2.....ja nie mam nerwów do szukania takich forum .Samsung Avilla
MM:
08,14,17,21,33,36,47,56,63,76
CHYBIŁ:
04,07,21,22,28,38,45,54,66,73
14,17,18,21,31,34,52,53,58,67
08,14,17,21,33,36,47,56,63,76
CHYBIŁ:
04,07,21,22,28,38,45,54,66,73
14,17,18,21,31,34,52,53,58,67
Hartgie tak..te wozy maja fajny wyglad i
wytrzymalosc..tez lubie.Audi..
wytrzymalosc..tez lubie.Audi..

lila
może znalazłem rozwiązanie
może znalazłem rozwiązanie
lila
Ustawienia -> Bezpieczeństwo -> Mobile Tracker -> Wył
Ustawienia -> Bezpieczeństwo -> Mobile Tracker -> Wył
powinno pomuc 

Mobile Tracker bardzo pomocna rzecz
zwłaszcza jak się jest na jakiejś imprezce 

zwłaszcza jak się jest na jakiejś imprezce 

2winwonwon2....tam się pojawia jakieś hasło a ja nie mam żadnego bo żadnego nigdy nie wprowadzałam.
bet5 ...dlaczego na imprezce?
bet5 ...dlaczego na imprezce?
bet5
i kosztowna
i kosztowna

lila
0000 lub 1234
0000 lub 1234
Najlepszym wyjściem będzie jak pójdę do operatora i niech on się martwi i główkuje nad tym.Szlag mnie zaraz trafi jasny.

mm:4,9,13,18,37,38,49
9,37,38,54,63,76,80
Joker:19 i 32

P.O.W.O.D.Z.E.N.I.A
Lila..
...jeszcze raz witaj
lila
co jest?
co jest?
ja mam samsunga solid b2700 (nie chce tu robić reklamy), telefon posiada ową funkcję taką która pomaga w jego znalezieniu, oraz funkcję jak się włoży inna kartę SIM, będą powiadomienia na inny telefon, o osobie które włożyła inną kartę sim niż była wcześniej o raz miejscu gdzie teraz obecnie jest ta osoba 

Lila..jeśli nie zmieniałaś to hasłem będzi(1,2,3,4) albo (1,1,1,1)..

wyłączyłaś mobile tracker
nio to jeszcze chwila na beny hilla
zaraz 96%graczy bedzie płakało po nastepnym wale maszyny losujacej
zaraz 96%graczy bedzie płakało po nastepnym wale maszyny losujaceji jak podasz hasło 0000 lub 1234 lub 1111 to co się dzieje?
bet5...no właśnie w tym problem,jak wysyłam sms-a to moja druga połowa też dostaje sms-a (lila :zachowaj ten numer IMMEI i od cholery cyferek) stało się to już męczące i chcemy coś z tym zrobić,żeby nie dostawał sms-ów
lila -> jeśli żadne z hasełek te co ci podałem nie pasują no lipa. Widocznie standardowe zostało zmienione.
vektor. o tym rozmawiamy:
Mobile Tracker - technologia stosowana w telefonach komórkowych w celu zabezpieczenia przed kradzieżą. Najbardziej popularna jej forma działa następująco: po kradzieży w momencie zmiany karty SIM w telefonie określa on swoje położenie na podstawie trzech anten telekomunikacyjnych znajdujących się w pobliżu i wysyła informacje do wcześniej zdefiniowanych odbiorców (max 2). W informacji, którą otrzyma odbiorca, znajdzie się numer IMEI urządzenia, oraz jego numer telefonu, który pozwoli na ustalenie nowego właściciela. Obecnie ta technologia jest używana jedynie w telefonach marki Samsung.
Mobile Tracker - technologia stosowana w telefonach komórkowych w celu zabezpieczenia przed kradzieżą. Najbardziej popularna jej forma działa następująco: po kradzieży w momencie zmiany karty SIM w telefonie określa on swoje położenie na podstawie trzech anten telekomunikacyjnych znajdujących się w pobliżu i wysyła informacje do wcześniej zdefiniowanych odbiorców (max 2). W informacji, którą otrzyma odbiorca, znajdzie się numer IMEI urządzenia, oraz jego numer telefonu, który pozwoli na ustalenie nowego właściciela. Obecnie ta technologia jest używana jedynie w telefonach marki Samsung.
lila -> mam jeszcze jedno hasełko które powino być git
00000000
czyli 8 zer
00000000
czyli 8 zer
mała 557
..witamy..witamy
..witamy..witamy