Wpisy 259 497 – 259 596
30 marca 2011 20:59 → 30 marca 2011 21:57, 100 wpisów
Siemanko jakie liczby dajecie jutro w multilottku ??
trenuję tez piłkę nożna 15 lat i kondycja jest, ale co za dużo to nie zdrowo

Zapewne wielu z was trafi 10/10 z plusem o dwudziestej drugiej i stanie się multimilionerami. Dla nowych arystokratów potrzebny będzie jakiś drogowskaz moralny, aby nie zwariowali ze szczęścia.
"Jako szlachetny kamień w złoto, tak cnota w skromnośc winna być oprawiona"

Pewien robotnik, niejaki Grigorij Iwanów, przyjechał w sprawach służbowych na Kreml. Iwanów przyjechał z Pitra*, by oddać w kremlowskim składzie broniâkarabiny, szable, bagnety, rewolwery i rozmaitą amunicję. I oto wykonał swoje zadanie i z czystym sumieniem wybrał się na spacer po Kremlu. A marzył o tym, że przypadkiem uda mu się zobaczyć towarzysza Lenina, którego od dawna chciał ujrzeć. Lecz nie spotkał nigdzie Lenina, więc w złym humorze wstąpił, do zakładu fryzjerskiego na Kremlu. Pomyślał sobie: âOstrzygę się, ogolę i czyściutki wrócę do domu". Wszedł więc do zakładu fryzjerskiego na Kremlu i zajął swoją kolejkę. A ludzi w zakładzie było mnóstwo. Dwaj fryzjerzy strzygą i golą, a klienci czekają. Grigorij Iwanów w niewesołym nastroju siedział w zakładzie fryzjerskim prawie dwadzieścia minut. I przez cały czas nie mógł odżałować, że nie spotkał nigdzie Lenina. Nagle otwierają się drzwi i wchodzi nowy klient. I oto wszyscy widzą: przyszedł Włodzimierz Iljicz Lenin â Przewodniczący Rady Komisarzy Ludowych. I wówczas wszyscy ludzie, znajdujący się w zakładzie fryzjerskim, wstali z miejsc i mówią:
â Witamy, towarzyszu Leninie!
Grigorij Iwanów również powitał Lenina i, uśmiechając się radośnie, patrzy na towarzysza Włodzimierza Iljicza, pragnie go jak najlepiej zapamiętać, by później opowiedzieć innym o tym spotkaniu.
Tymczasem towarzysz Lenin też powitał wszystkich i mówi:
â Kto jest ostatni w kolejce?
Wszyscy byli zdziwieni, że Lenin tak zapytał. I wszyscy pomyśleli: âNie wypada, żeby Lenin czekał w kolejce. Jest przecież szefem rządu, każda jego chwila jest droga".
I wszyscy, którzy znajdowali się w zakładzie, przerywając sobie wzajemnie, mówią do Lenina:
â Włodzimierzu Iljiczu, to nieważne, kto jest ostatni w kolejce. Zaraz jeden z fryzjerów będzie wolny, prosimy więc, byście zajęli to miejsce bez kolejki.
Lenin odpowiada:
â Dziękuję wam, towarzysze, ale nie zgadzam się. Należy przestrzegać kolejności i porządku. My sami ustalamy prawa i musimy ich przestrzegać w najdrobniejszych szczegółach życia.
Mówiąc te słowa Lenin usiadł, wyjął z kieszeni gazetę i zaczął czytać. Wówczas podniósł się z miejsca robotnik Grigorij Iwanów i przejęty bardzo, mówi do towarzysza Lenina:
â Właśnie nadeszła moja kolej. Ale wolę chodzić pięć lat nie ogolony, niż żebyście musieli przeze mnie czekać. I jeśli wy, towarzyszu Leninie, nie chcecie zakłócać kolejności, to ja mam uzasadnione prawo ustąpienia wam kolejki, a sam zajmę waszą, ostatnią.
Ludzie, którzy znajdowali się w zakładzie, rzekli:
â Dobrze i słusznie mówi.
A mistrzowie-fryzjerzy, brzęcząc nożyczkami, powiedzieli również:
â Włodzimierzu Iljiczu, trzeba będzie zrobić tak, jak proponuje robotnik.
Wówczas Lenin uśmiechnął się. Wszyscy spostrzegli, że nie chce urazić robotnika i nie chce sprawić przykrości pracownikom zakładu fryzjerskiego oraz klientom, Włodzimierz Iljicz chowa gazetę do kieszeni i mówi:
âDziękuję". Po czym siada w fotelu przed lustrem. Wszyscy patrzą, jak fryzjer ostrożnie i delikatnie goli Lenina.
Wszyscy patrzą na towarzysza Lenina i myślą: âTo jest wielki człowiek! A jaki skromny!" Oto fryzjer zakończył swą pracę, Lenin opuścił zakład mówiąc obecnym:
â Do widzenia, towarzysze. Dziękuję wam.
"Jako szlachetny kamień w złoto, tak cnota w skromnośc winna być oprawiona"

Pewien robotnik, niejaki Grigorij Iwanów, przyjechał w sprawach służbowych na Kreml. Iwanów przyjechał z Pitra*, by oddać w kremlowskim składzie broniâkarabiny, szable, bagnety, rewolwery i rozmaitą amunicję. I oto wykonał swoje zadanie i z czystym sumieniem wybrał się na spacer po Kremlu. A marzył o tym, że przypadkiem uda mu się zobaczyć towarzysza Lenina, którego od dawna chciał ujrzeć. Lecz nie spotkał nigdzie Lenina, więc w złym humorze wstąpił, do zakładu fryzjerskiego na Kremlu. Pomyślał sobie: âOstrzygę się, ogolę i czyściutki wrócę do domu". Wszedł więc do zakładu fryzjerskiego na Kremlu i zajął swoją kolejkę. A ludzi w zakładzie było mnóstwo. Dwaj fryzjerzy strzygą i golą, a klienci czekają. Grigorij Iwanów w niewesołym nastroju siedział w zakładzie fryzjerskim prawie dwadzieścia minut. I przez cały czas nie mógł odżałować, że nie spotkał nigdzie Lenina. Nagle otwierają się drzwi i wchodzi nowy klient. I oto wszyscy widzą: przyszedł Włodzimierz Iljicz Lenin â Przewodniczący Rady Komisarzy Ludowych. I wówczas wszyscy ludzie, znajdujący się w zakładzie fryzjerskim, wstali z miejsc i mówią:
â Witamy, towarzyszu Leninie!
Grigorij Iwanów również powitał Lenina i, uśmiechając się radośnie, patrzy na towarzysza Włodzimierza Iljicza, pragnie go jak najlepiej zapamiętać, by później opowiedzieć innym o tym spotkaniu.
Tymczasem towarzysz Lenin też powitał wszystkich i mówi:
â Kto jest ostatni w kolejce?
Wszyscy byli zdziwieni, że Lenin tak zapytał. I wszyscy pomyśleli: âNie wypada, żeby Lenin czekał w kolejce. Jest przecież szefem rządu, każda jego chwila jest droga".
I wszyscy, którzy znajdowali się w zakładzie, przerywając sobie wzajemnie, mówią do Lenina:
â Włodzimierzu Iljiczu, to nieważne, kto jest ostatni w kolejce. Zaraz jeden z fryzjerów będzie wolny, prosimy więc, byście zajęli to miejsce bez kolejki.
Lenin odpowiada:
â Dziękuję wam, towarzysze, ale nie zgadzam się. Należy przestrzegać kolejności i porządku. My sami ustalamy prawa i musimy ich przestrzegać w najdrobniejszych szczegółach życia.
Mówiąc te słowa Lenin usiadł, wyjął z kieszeni gazetę i zaczął czytać. Wówczas podniósł się z miejsca robotnik Grigorij Iwanów i przejęty bardzo, mówi do towarzysza Lenina:
â Właśnie nadeszła moja kolej. Ale wolę chodzić pięć lat nie ogolony, niż żebyście musieli przeze mnie czekać. I jeśli wy, towarzyszu Leninie, nie chcecie zakłócać kolejności, to ja mam uzasadnione prawo ustąpienia wam kolejki, a sam zajmę waszą, ostatnią.
Ludzie, którzy znajdowali się w zakładzie, rzekli:
â Dobrze i słusznie mówi.
A mistrzowie-fryzjerzy, brzęcząc nożyczkami, powiedzieli również:
â Włodzimierzu Iljiczu, trzeba będzie zrobić tak, jak proponuje robotnik.
Wówczas Lenin uśmiechnął się. Wszyscy spostrzegli, że nie chce urazić robotnika i nie chce sprawić przykrości pracownikom zakładu fryzjerskiego oraz klientom, Włodzimierz Iljicz chowa gazetę do kieszeni i mówi:
âDziękuję". Po czym siada w fotelu przed lustrem. Wszyscy patrzą, jak fryzjer ostrożnie i delikatnie goli Lenina.
Wszyscy patrzą na towarzysza Lenina i myślą: âTo jest wielki człowiek! A jaki skromny!" Oto fryzjer zakończył swą pracę, Lenin opuścił zakład mówiąc obecnym:
â Do widzenia, towarzysze. Dziękuję wam.
No co na jutro ?? jakie liczby
do jutra jeszcze daleko losowanie na dzis jest jak na razie wazne
ej jak wy gracie nie musicie iść totalizatora ???
Panowie jutro pierwszy raz postawie w lottku
mam nadzieje na dużą wygraną
mam nadzieje na dużą wygraną
19hubert08. na Stronie możesz typować LOTTO, jeżeli trafisz 6/12 dostajesz kwotę odpowiedzią ''czwórce'' 

jak mam to zrobić opisz mi to w miare jasno bo ja pierwszy raz 

3,4,31,49,27,36, A dziś o 14 była liczba 21 o której wczoraj pisałam
wchodzisz w typowania są po lewo i tam masz za typuj, potem klikasz w ikonkę u góry LOTTO i wpisujesz swoje dane login, oraz hasło i 12 liczb.
i już i czekasz na losowanie na czwartek 
i już i czekasz na losowanie na czwartek 
hefajstos, to jest pewne że Zycie jest piękne i wszystkich się kocha <lol>
To na jutro jakie podajecie dobre numerki
bet5 mi nie o zycię chodzi tylko żyć - mam chęci do życi a nie do zycia 

nowa wódeczka jest chyba absolut jagodowy, chyba nic mi się nie pomyliło 

08-09-10 /// 08,09 - 08,10 - 09,10
14-22-41 /// 14,22 - 14,41 - 22,41
67-68-69 /// 67,68 - 67,69 - 68,69
14-22-41 /// 14,22 - 14,41 - 22,41
67-68-69 /// 67,68 - 67,69 - 68,69
milan ale kiedy , wiem ze wczoraj wypiasalem troche liczb wieczorem
w typowales tu jakis czas temu tydzien czy dwa rozprawialismy czy grales na te liczby czy nie
Nie grałem bo na sucho trafiam jak kazdy a jak wysylasz to automat i tak Cie odszuka i nie wybierze tych liczb tylko oboki albo dwie lub trzy
Agata jak zaklad stoi to i mi tez..... pasuje
Agata jak zaklad stoi to i mi tez..... pasuje

sorki artur dobrze napisal ten nick nosferatu cos sa podobne te nick
Marcin, a może coś wymyślimy na Dużego Lotka. Ciekawe czy to jest dobre co znalazłam

Mi sie snilo ze moja kierowniczka umarla a ja nie poszedlem na pogrzeb.
dobranoc wszystkim, jutro do pracy i wykłady ech
. jutro sprawdzę wynik.
. jutro sprawdzę wynik.Ja mam na mokro dzis 10,12,15,18,61,65,67,69, i 4,5,6,9,21,26,27,29
2,8,11,12,17,29,34,38,55,60 - to me tajemne typy , niech mocz będzie ze mną i mymi prężnymi liczbami. Auuuu.....
raczej mocz niebedzie z toba bo zaraz go puscisz sobie na rece jak nie zdazysz do kibelka . albo w gatki 

nic nie wiem , juz brata nie ma w tym interesie to nie mam kogo spytac.
mm:13,14,21,22,27,35,42,52,66,74
2,14,15,22,24,25,28,39,50,53
2,10,14,19,20,22,30,31,50,66
2,14,22,24,35,36,41,76
Joker...3

P.O.W.O.D.Z.E.N.I.A.

witaj aga