Wpisy 2 594 841 – 2 594 940
10 marca 2016 10:00 → 10 marca 2016 12:13, 100 wpisów
nie mogli napisać na stronie lotto że będzie siedem liczb po kolei tylko sobie sami musicie zgadnąć
Można żyć z lotto czy nie? Czy idzie wyciągać stałą kasę np. w keno?
latwa sprawa bylo 58,59
59 sie powtorzy i poleci do wieku mamuski 65
59 sie powtorzy i poleci do wieku mamuski 65
emeryt, trochę się obawiałem i postawiłem na remis/zwycięstwo psg i wpadło 60zł za 45zł.
oczywiście ze zwycięstwem benfici
od dawna nic nie wygrałem u buka, łącznie wpłaciłem może 100zł (gram głównie za zyski z OLX) a odzyskałem może nieco ponad 70zł. Fakt, że stawiam tylko na 1x2 lub liczbę goli over/under bo inaczej nie umiem grać. Ciężko mi zrozumieć resztę jak kombinowane zakłady, czy handicapy
Pilka nozna - Liga Europy - Dortmund-Tottenham
1
Pilka nozna - Liga Europy - Fenerbahce-Braga
10
Pilka nozna - Liga Europy - Liverpool-Man.Utd.
10
SUPEROFERTA - Czwartek - Sz.Donieck-Anderlecht 10
Siatkowka - Liga Mistrzow - K. - Din.Kazan-Piacenza 1
1
Pilka nozna - Liga Europy - Fenerbahce-Braga
10
Pilka nozna - Liga Europy - Liverpool-Man.Utd.
10
SUPEROFERTA - Czwartek - Sz.Donieck-Anderlecht 10
Siatkowka - Liga Mistrzow - K. - Din.Kazan-Piacenza 1
buractwo tees nie zna granic absurdu,kupiona zdrapa ekstra pensja i wygrana qurwa extra 2 zł
i tak qurwa zawsze w koło macieju
wymyślcie teesy jakieś inne wygrane wyższe niż 2 zeta a może tylko do 2 umieją liczyć
powinni wprowadzić zdrapkę bez głównej wygranej tylko same pewniaki
zaq-u co kupie zdrape to qurwa nic albo 2 zeta wygrywający symbol a ,inne qurwa symbole kasiaste jak ch..uj tylko niewygrające to jest qurw jawne granie pod siebie oszuści rąbani
a nieraz tu czytam chyba podstawionych teesiaków to 50 zł miał w zdrapie to tysiąc ,jakim sposobem to jas taki qurw pech mam to wyganiam go a siooo qurwa do PO
PRECZ PEBCHU spier...alaj ode mnie ,daj wqygrywać porządne kwotki a nie 2 zetowe kmiotki
pechu paszoł
Papo Smerfie przelał byś mi jakiś smerfowy prezencik mały na gre ,na urodziny??/
masterszef pytalem wczesniej kto mi wysle smsa za 2zł, mogles sie zglosic to bym cie obdarowal hojnie
to zgłaszam sie nie było mnie wtedy
co mam zrobić??
masterszef
2 594 856. dreamer1897 2016-03-10 (10:28) Turyn
od dawna nic nie wygrałem u buka, łącznie wpłaciłem może 100zł (gram głównie za zyski z OLX) a odzyskałem może nieco ponad 70zł. Fakt, że stawiam tylko na 1x2 lub liczbę goli over/under bo inaczej nie umiem grać. Ciężko mi zrozumieć resztę jak kombinowane zakłady, czy handicapy
2 594 857. slawek 2016-03-10 (10:29)
W Ustroniu EP
2 594 858. PapaSmerf 2016-03-10 (10:29) Wioska Smerfów
kto mi wysle smsika za 2zł ? oddam odrazu przelewem na konto
yles tuz nademną
2 594 856. dreamer1897 2016-03-10 (10:28) Turyn
2 594 857. slawek 2016-03-10 (10:29)
W Ustroniu EP
2 594 858. PapaSmerf 2016-03-10 (10:29) Wioska Smerfów
kto mi wysle smsika za 2zł ? oddam odrazu przelewem na konto
yles tuz nademną
ja miałem 3 w extr p bez plusa i 2 z plusem 35 zety
i o jeden 3 to 4 dałem 18 było dołek 16 ,17 już mnie to wpiżdża
przed zapalceniem babka kazala mi wyrzucic jedna liczbe do dalem ze gram na 8 a zaznaczylem 9 i ta co wyrzucilem to ona wpadla, byloby 7/8
W miejscowości Kraków padła wysoka wygrana w zdrapce 2 Serca
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
kolejna zdrapa podłożona ..przez tees?------bo nierozumie że ja mom qurwia zawsze 2 zł jak mom
Witam w piękne południe
Miło się ostatnio czytało o marzeniach tubylców w razie wygranej.Kontynuacja?
Miło się ostatnio czytało o marzeniach tubylców w razie wygranej.Kontynuacja?
i zawsze ten.....szczęśliwy Kraków????/
W końcu wygrywam
z lewej drink z palemką z prawej lodzik a po srodku piekna kobieta