Wpisy 2 594 241 – 2 594 340
9 marca 2016 19:26 → 9 marca 2016 20:51, 100 wpisów
emeryt ale ciezko znalezc taka e46 nie zajezdzoną przez jakis dresiarzy, za pewna trzebaby dac pewnie wiecej niz 20
tratwa9 jak singielka moze byc szczesliwa ? to sie gryzie ze sobą
PapaSmerf
masz rację, aleeeeeeeeeeeeeeeeeee
przy obecnej technice, możliwości cofania liczników
obojętnie jaki typ
to przebieg zna tylko właściciel
i nie ma na to siły
nawet gdyby wprowadzili wpisy przebiegu do dowodów rejestracyjnych
masz rację, aleeeeeeeeeeeeeeeeeee
przy obecnej technice, możliwości cofania liczników
obojętnie jaki typ
to przebieg zna tylko właściciel
i nie ma na to siły
nawet gdyby wprowadzili wpisy przebiegu do dowodów rejestracyjnych
witam z wieczora
wieczorne keno nic nie dało
teraz czekam na wieczorne losowanie
wieczorne keno nic nie dało
teraz czekam na wieczorne losowanie
emeryt nie ma co patrzec na przebieg...tymbardziej jak auto sprowadzane bo zawsze bedzie jakis walek
chyba ze auto z polskiego salonu od 1 wlasciciela z ksiazka serwisowa to co innego ale takie bedzie tez sporo drozsze chociaz pewniejsze
PapaSmerf - czasem może się zdarzyć miłość internetowa z przerzutami na realne życie
zmykam coś połknąć i się odświeżyć dopiero wrociłem do domku - ehh - ciężkie życie - kto wymyślił pracę ??
seven lepiej sobie odpuscic internetowe dziewczyny, dobrze radze
pracować
ale to dzieki mojemu osobistemu doktorkowi
uzmysłowił mi,że ja nic nie muszę - polecam go
ale to dzieki mojemu osobistemu doktorkowi
uzmysłowił mi,że ja nic nie muszę - polecam go
emeryt trzeba szukać...tak samo zony, lepiej nie brac pierwszej lepszej
PapaSmerf - no jak to ??!!
wiesz jaka zabawa jest jak laska wysyła Ci zdjęcie - patrzysz jaka lalka , umawiasz się na spotkanie , i nie możesz rozpoznać , tylko jakiś pasztet się do Ciebie klei ??
wiesz jaka zabawa jest jak laska wysyła Ci zdjęcie - patrzysz jaka lalka , umawiasz się na spotkanie , i nie możesz rozpoznać , tylko jakiś pasztet się do Ciebie klei ??
emeryt - nooo , podwyżka że hej , nie wiadomo na co przeznaczyć takie dodatkowe środki ?? i nowe planowanie budżetu na kolejny miesiąc trudniejsze
seven wiesz czemu dziewczyny szukaja mezow w necie bo na zywo nikt ich nie chce to mysla ze w necie znajda osiołka
mój znajomy mówi
lepiej dać MŁODYM na kosmetyki
niż STARYM na leki
okrutne
lepiej dać MŁODYM na kosmetyki
niż STARYM na leki
okrutne
Witam
Tak wtrącę tylko się odrobinkę...
Mam znajomą która swojego obecnego męża poznała na gg...
Ona z Pomorza on ze Śląska
Oboje mieli takiego pecha w miłości że szkoda gadać....
I nagle...deszczowy wieczór...komputer...i wpadli na siebie
Dziś są razem już od 10 lat
Wiem...to nie zawsze działa...w necie można spotkać różności....ale zdarzają się też takie piękne historie
Tak wtrącę tylko się odrobinkę...
Mam znajomą która swojego obecnego męża poznała na gg...
Ona z Pomorza on ze Śląska
Oboje mieli takiego pecha w miłości że szkoda gadać....
I nagle...deszczowy wieczór...komputer...i wpadli na siebie
Dziś są razem już od 10 lat
Wiem...to nie zawsze działa...w necie można spotkać różności....ale zdarzają się też takie piękne historie
w necie to szukałam pomocy dla bliskiej mi osoby - kilka lat temu.
Teraz już za późno
Teraz już za późno
Pasażer taksówki klepnął kierowcę, żeby go o coś zapytać. Tamten jak oparzony podskakuje pod sufit i traci panowanie nad samochodem.
- Coś pan taki nerwowy? - pyta pasażer.
- Przez 25 lat byłem kierowcą karawanu.
- Coś pan taki nerwowy? - pyta pasażer.
- Przez 25 lat byłem kierowcą karawanu.
lubiła grac w lotto - dostałam za to diagnozę i kupę innych miłych rzeczy
emeryt wiem, dlatego wiem ze troche to potrwa bo tez nie chce kota w worku
Papa...kup auto w Polsce z historią serwisową, jakieś poleasingowe...będziesz zadowolony.
lotto mozna traktowac jak zarobek wtedy jest hazard, albo a puszcze to moze wygram to juz loteria
Przykladowo, auto w dieslu 10-letnie z zachodu, ma minimum 300tys, nalatane, chyba ,ze stało w serwisie na naprawy lub miało dzwonka.Turas cofnie raz, a Polak poprawi...osobiscie mam auta (fiaty) z przebiegami ponad 200kkm i jeszcze jeżdzą, moze dlatego ,ze sam je serwisuje?!Ale polecam auto z polskiego salonu(poleasingowe lub flotowe), wsio było serwisowane full, ubezpieczenia etc.
smiesza mnie te co sa ponad 10 letnie z przebiegami od 100-150tys a nawet i wiecej ,
Uczulam szczególnie przy kupowaniu używanych diesli japonskiej produkcji,ze wzgłedu na koszty koł dwumasowych, gdzie w skrajnych przypadkach cena dochodzi do 50 % wartosci auta , przy odrobinie pecha możes sie naprawdzę pięknie wpie...ić na minę...
jareq, diesel uzywany raczej odpada wlasnie ze wzgledu na mozliwe dosyc wyskoie koszty eksploatacji w niedalekiej przyszlosci...mysle o benzynce i zagazowac , ale jesli juz bym sie skusił na jakiegos diesla o ile wiedzialbym ze jest pewny to napewno jakis z naszej zachodniej granicy
bo sa wieksze przeciazenia niz w benzynie szczegolnie jak sie cisnie od spodu
PapaSmerf ja zdawalem ale w koncu dalem sobie spokoj po 2 probach
zdawalem jakies 3 lata temu, poprostu sobie nieradzilem z sytuacjami na drodze
Inżyniery chcieli poprawić komfort jazdy dieslem , nawet im to wyszło, tylko nie jest komfortowo użytkownikowi jak wybuli z 5 tys. na dzień dobry, gdy rozwali dwumas przed czasem, to samo jest z filtrami DPF...
jak jezdzilem na motorowerze to nie mialem problemow, ale przesiadlem sie w samochod i juz calkiem inaczej
znajomy wymienial teraz sprzegło i rozrzad w aucie po przebiegu 240tys - wartosc auta koło 7tys, naprawa go kosztowala 2tys
Benfika jakie slabe te klubiki porównując z Barcelona
jareq08
polecam - zdjęcia może tego nie oddają, najwyższy w Apeninach
ale można zdobyć- zwykły treking, wierz mi, coś wspaniałego
aaaaaaaaaaaaa widoki ???? cudo, bajka
https://www.google.pl/search?q=corno+grande&newwindow=1&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjjpaviq7TLAhVDWSwKHfw9AxwQsAQIKA&biw=1280&bih=923
polecam - zdjęcia może tego nie oddają, najwyższy w Apeninach
ale można zdobyć- zwykły treking, wierz mi, coś wspaniałego
aaaaaaaaaaaaa widoki ???? cudo, bajka
https://www.google.pl/search?q=corno+grande&newwindow=1&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjjpaviq7TLAhVDWSwKHfw9AxwQsAQIKA&biw=1280&bih=923
Emeryt...cacy, ale daleko trochę jechać ,może kiedys jak bedzie wiecej kasy i wolnego...Ladnie tam.
Angierski
Poddałeś się po dwóch próbach?
Mój sąsiad zdawał 7 razy!!
Niedługo wygrasz fortunę w multi...musisz mieć prawko
Poddałeś się po dwóch próbach?
Mój sąsiad zdawał 7 razy!!
Niedługo wygrasz fortunę w multi...musisz mieć prawko
laurcia no poddalem sie ale ciagle mysle o tym, jak wygram fortune, to przekupie egzaminatora i bede jezdzil
jareq08
no, Mitikas /najwyższy-2918 mnpm/ w masywie Olimp
jeszcze dalej, to prawda
ale też z Litohoro
bezpieczny treking
no, Mitikas /najwyższy-2918 mnpm/ w masywie Olimp
jeszcze dalej, to prawda
ale też z Litohoro
bezpieczny treking
laurcia jak sie ma pieniadze to az sie prosi zeby jezdzic dobrym autem bo to wielka przyjemnosc