Wpisy 259 301 – 259 400
30 marca 2011 18:06 → 30 marca 2011 19:40, 100 wpisów
cześć Korn
cześć Torsan-
ok a u Ciebie?
ok a u Ciebie?

cześc surow4
*suworow4
suworow4 dziekuje

Gała tak ale wywaliłem ze strony transmisje meczy bo ciągle kanały zmieniali i mnie to wkurzało. Byłem w robocie przychodze a tu nie działa i nie mam czasu tego ciągle pilnować, ale mam coś dla ciebie tutaj gościu non stop siedzi ma swoja stronkę i zawsze jest transmisja.
pl-sport.tv
pl-sport.tv
Gała....za dużo pracy i pewnie dlatego nie mogę się skupić na liczbach 

Dla tych co jeszcze nie czytali:
Konkurs - "Typuj razem z WinWonWon" Pula na wygrane 500zł
Szczegóły na forum multipasko.pl
Konkurs - "Typuj razem z WinWonWon" Pula na wygrane 500zł
Szczegóły na forum multipasko.pl
Gała...rozstrojona jestem,bo chodzę do pracy na nocki,potem na popołudnie i na rano.Kota można dostać.
Gała...hej dzieci jeśli chcecie zobaczyć smerfów las.....Mówi Ci to coś?
artur1976....z meczami nie mam nic wspólnego,ja bardziej od innych rzeczy 

milan1980
prosta sprawa sciągasz program WinWonWon typujesz w nim liczby, typu są oceniane(przyznawane punkty) i tyle. Można typować: Lotto, Jokera, Multi oraz Mini. Za udział w konkursie nie trzeba nic płacić. Na forum masz trochę więcej informacji oraz link do regulaminu. Start konkursu 04.04.2011 do 08.05.2011
prosta sprawa sciągasz program WinWonWon typujesz w nim liczby, typu są oceniane(przyznawane punkty) i tyle. Można typować: Lotto, Jokera, Multi oraz Mini. Za udział w konkursie nie trzeba nic płacić. Na forum masz trochę więcej informacji oraz link do regulaminu. Start konkursu 04.04.2011 do 08.05.2011
artur nie daje się,choć dostalem już pałą na WIDZEWIE i raz na wyjezdie w Płocku
Na stronie:
http://www.winwonwon.pl/loza.php
Będzie umieszczna aktualna punktacja. Będzie mozna tam też zobaczyć jak dany typ został oceniony.
http://www.winwonwon.pl/loza.php
Będzie umieszczna aktualna punktacja. Będzie mozna tam też zobaczyć jak dany typ został oceniony.
W zaspie śnieżnej leży pijak. Podchodzi do niego policjant i mówi: Wstawaj koleś, bo zamarzniesz! Coś ty! Po Borygo?
Leży pijak na asfalcie i patrzy w niebo i mowi:o mały wóz!,o duży wóz!,o radiowóz!
Kolega opowiada koledze:
- Byłem u lekarza i poprosiłem o syrop od kaszlu, a on dał mi nie wiem czemu środek na rozwolnienie.
- Zażyłeś ten środek?
- Zażyłem.
- I co, kaszlesz?
- Nie mam odwagi
- Byłem u lekarza i poprosiłem o syrop od kaszlu, a on dał mi nie wiem czemu środek na rozwolnienie.
- Zażyłeś ten środek?
- Zażyłem.
- I co, kaszlesz?
- Nie mam odwagi
Kowalska poszła do lekarza a ten postawił diagnozę - nowotwór. Wróciła do domu i opowiada mężowi, że ma nowotwór. Podsłuchała ich przygłucha sąsiadka i poszła do doktora:
- Panie doktorze, ja też chcę nowy otwór.
Lekarz popukał się w czoło.
A ona na to:
- Nie, nie tu, bo mi stary jajami oczy powybija.
- Panie doktorze, ja też chcę nowy otwór.
Lekarz popukał się w czoło.
A ona na to:
- Nie, nie tu, bo mi stary jajami oczy powybija.
Byłeś dziś u szefa?-A byłem! -I walnąłeś pięścią w stół? -Walnąłem -I zażądałeś podwyżki? -Zażądałem! -I co na to szef? -Dziś jest w delegacji...
kurde musze spadać
milan pogadamy kiedy indziej
marek
też
lila
naRka
milan pogadamy kiedy indziej
marek
też lila

naRka
borygo jest po to zeby nie zamarzla chlodnica jak stoja dlogo na postoju
co tam?