Wpisy 2 592 833 – 2 592 932
7 marca 2016 22:44 → 8 marca 2016 08:47, 100 wpisów
Chyba dam radę...hmmm...tak 7 dni bez kuponików...i bez adrenaliny...
W zeszłym roku nie grałam przez cały kwiecień...
Ale zło wróciło w maju
Na starcie 4/4 w Multi i znowu dłuuuuuuuugo nic
Ale zło wróciło w maju
Na starcie 4/4 w Multi i znowu dłuuuuuuuugo nic
Ale tu na stronce muszę typować...wiesz...nie mogę sobie pozwolić aby w rankingach spaść jeszcze niżej niż jestem
laurciaTy lepiej ze zgrywusem się nie zadawaj"bo wyjedziesz z łąki na załóg"
Będę typować tu
Ale tak na poważnie...naprawdę przez tydzień nie zajrzę do kolektury
Ale tak na poważnie...naprawdę przez tydzień nie zajrzę do kolektury
laurcia tak:pszenno-żytni z miodem i słonecznikiem:mniam,mniam,ukrje Ci ciepłego piętkę
Papa
Ja cały miesiąc marzec świętuję...ciągle jakieś urodziny w rodzinie...w tym moje...no i dzień kobiet...nic tylko balować
Ja cały miesiąc marzec świętuję...ciągle jakieś urodziny w rodzinie...w tym moje...no i dzień kobiet...nic tylko balować
Jakie kupić rękawice koło 100 zł bramkarskie ? Bo mój kuzyn ma 8 lat i ma Select i twierdzi że ta firma jest najlepsza. Aha bo chcę na boisko potem iść a miałem to się zniszczyły. Takie z wkładkami na palce i ochroną nadgarstka.
http://allegro.pl/select-rekawice-bramkarskie-33-roz-8-nadruk-i5227258374.html te mi się podobają 124 zł razem wyjdzie.
Nie znam się-Nie pamiętam już czego ostatnio broniłem:Chocimia,Częstochowy czy Westerplatte
Dobranoc wam, gratuluję zwycięzcom i oby kolejne losowania były lepsze.
Napisałem do ciebie na GG.
Do mnie pisze się z DUŻEJ literyNo,ale mniejsza z tym-Przeczytam póżniej
Wejdź teraz. A ja jestem kibicuje Realu Madryt od około 11 lat a ty ? I idelem moim są: Iker Casillas i Cristiano Ronaldo. Szkoda że już nie broni w Realu Madryt, choć sam też nawet dobrze bronię i marzyłem jako chłopiec zagrać mecz w klubie.
Faralinek oj dziękuję za piękne kwiaty już wlewam wodę do wazonu
WSZYSTKIM KOBIETOM MIŁOŚCI , ZDROWOTNOŚCI I CIERPLIWOŚCI I TRAFNYCH KUPONÓW NA SWOJE FANABERIE HEY
Wszystkiego najpiękniejszego dla naszych Pań. Samych dużych wygranych i szczęścia w miłości.