Wpisy 2 590 920 – 2 591 019
6 marca 2016 00:00 → 6 marca 2016 00:49, 100 wpisów
Nie ma takiej opcji,aby rozerwało całą oponę,mają specjalne nakładki od środka,musiała być podmiana opon
Cześć w Mini Lotto 0/5 a u was ? I koniec mojego zakładu muszę go przedłużyć na kolejne losowania. A jak wam się podoba piosenka na Eurowizję ? Myślałem że pani Górniak wygra i wygra dla Polski konkurs ale jednak inaczej się stało. Czyli co w 2017 roku Eurowizja w Warszawie czy się rozpędziłem ? Aha ba ta piosenka trochę z Bonda jest co ? Taki podobny jakby to powiedzieć klimat. Kto z was to wyczuł ? Trzymam kciuki i pewnie zagram u bukmachera na niego że wygra, ciekawe jaki kurs będzie ?
Kto się odniesie do mojego ?
Idż precz.
W Mini Lotto 0/5 a u was ? I koniec mojego zakładu muszę go przedłużyć na kolejne losowania. A jak wam się podoba piosenka na Eurowizję ? Myślałem że pani Górniak wygra i wygra dla Polski konkurs ale jednak inaczej się stało. Czyli co w 2017 roku Eurowizja w Warszawie czy się rozpędziłem ? Aha ba ta piosenka trochę z Bonda jest co ? Taki podobny jakby to powiedzieć klimat. Kto z was to wyczuł ? Trzymam kciuki i pewnie zagram u bukmachera na niego że wygra, ciekawe jaki kurs będzie ?
Musiałem jeszcze raz niestety.
wizard od teraz skupiam sie na 3/3 najbardziej dochodowe typowania
wizard o co ci chodzi ?
Bo Szpak wygra zobaczysz człowieku.
gorniak cieniutka , pionsenka na sen, szpak nie mial konkurencji dzis
Ale chciałem żeby pani Górniak pojechała i po swoim 2 miejscu, zaznaczam najlepszym dotychczas dla nas w a no właśnie w którym roku ? Kto mi napisze tacy mądrzy jesteście. Wygra Eurowizję na Polski.
Czyli które miejsce zajmie ?
nie to co nam sie podoba, ale to co moze spodobac sie europie
A co Margaret miała jechać ?
No tak Europie prawda, tylko coś może im to przypominać niestety i lipa ?
A chciałem sam kiedyś wystartować w Eurowizji i zawsze a może za rok i widzicie.
wybierajcie to co wam sie nie podoba, europie sie na pewno spodoba
Na samo nazwisko Górniak już mi niedobrze...
Szpak będzie niczym Conchita Wurst
Szpak będzie niczym Conchita Wurst
W 2017 sam wezmę sprawy w swoje ręce to będzie hit.
Na styl eeeeeeeeeeee Bonda będzie piosenka i które miejsce ?
A możecie poważnie pisać ? Podoba się czy nie ? Czy coś innego mogło wygrać ? I co o tym myślicie ?
laurka i zapomnialas ze jak ktos znany ma urodziny to ja mam urodziny 12,1
Makabra.
Przed samymi świętami zmienią nam czas.
Przed samymi świętami zmienią nam czas.
74 to taki haczyk byl
bo to moj prawidlowy rok rodzenia
nie oszuka sie co zapisane w gwiazdach
bo to moj prawidlowy rok rodzenia
nie oszuka sie co zapisane w gwiazdach
Puknij się gościu.
Wiesz w co chyba ?
znam sposob jak wygrac sporo trafiajac 2 trojki w ciagu 45 losowan
To trzymajcie się i wysokich wygranych życzę a i wygranym gratuluję. A był taki znajomy co jemu 5 zł pożyczyłem na założenie konta w baku ale to już dość dawno jak w PUP byliśmy o staż właśnie. I u mnie wypiliśmy, kupił po 2 Harde. Porozmawialiśmy i poszedł. Bo już chciał wcześniej wypić ale zawsze by coś i nie dało się z mojej strony. A chciałem post utrzymać 40 dniowy od alkoholu i nie dało rady. Bo w czwartek po Popielcu 4 kieliszki wypiłem. Jak po mszy za Śp. babcię u wujka i cioci pojechaliśmy.