Wpisy 2 574 408 – 2 574 507
15 lutego 2016 17:35 → 15 lutego 2016 18:10, 100 wpisów
No na kawe
A puzniej na piwo i chop do luzka
Uwazaj by cie taka nie dopadla
dobra dzisiaj ladnie moj program zatypowal nigdy bym tak samemu nie trafil
http://www.polskatimes.pl/artykul/9399766,tajemnicza-smierc-tworcy-jednostki-agat-slawomir-berdychowski-nie-zyje-popelnil-samobojstwo,id,t.html
Tu macie temat do.rozkminiania!
Tu macie temat do.rozkminiania!
co mi mezczyzn obrazasz byc moze jednych z ost tych co nie spedzaja tyle samo w lazience co kobiety itp
bo to on ost moi kolega sie powesil bo jego zona zdradzala kedy ten tyral jak wol odratowali ponekad jest w spiaczce ale to juz nie czlowiek to roslinka
425. kto wie, czy nie...hm kolejne z cyklu: przyszliśmy Ci zrobić samobójstwo
było takich różnych dziwnych już...
było takich różnych dziwnych już...
nie to bylo tak wiesz jakos musisz umrzec moze sie powiesisz ale co fakt to fakt pare takich musisz sie powiesic itp bylo
EstyMy.
Muszę się pochwalić dzisiejszymi łupami : 4/4 i 5/5 - dla niedowiarków - skany w profilu
estymi ja nie pisze bys dala mi buzi ale nie przywitalas sie zemna
No, tak
w końcu i były takie samobójstwa, że samobójca wyskoczył przez okno (ok. 10 piętra) i zamknął za sobą okno... różnie bywało...
w końcu i były takie samobójstwa, że samobójca wyskoczył przez okno (ok. 10 piętra) i zamknął za sobą okno... różnie bywało...
seven i tak mialem bic ci brawo ale zlukalem i cos mi nie tak ............
gryks76 - mam pytanie , bo mi podpowiadasz , a nie wiem jak się odnosić do Twojej osoby ; M czy K ??
gryks76 - w sumie to i ja wolę K
ale nie za bardzo wiem z kim piszę z K czy M i żeby nie strzelić gafy - pytam ??
ale nie za bardzo wiem z kim piszę z K czy M i żeby nie strzelić gafy - pytam ??
estymi nie gadaj zes sie obrazila za diablice ja wiem zes z rozkami
seven to ladnie a liczby 4/4 5/5 byly takie same to nie lepiej grac 5/5 x 2?
estymi zeby miec trzeba czasem sie wyslac ja czasem sie puszczam to cos nie raz mam dzis sie pusilem i nic nie mialem
angierski, gram...zawsze co najmniej kilkoma i 5/5 miałam tylko kilka razy JAK NIE WYSŁAŁAM
a w.wysłanym nigdy
a w.wysłanym nigdy
witajcie Czatusie
471. to czytaj co CI ODPISUJĘ,.Zioralek
MM napisałam, że wysłałam
a jeżeli chodzi o liczby...to nie podam, bo ostatnio rzadko grałam i wyszłam z wprawy w typowaniu
MM napisałam, że wysłałam
a jeżeli chodzi o liczby...to nie podam, bo ostatnio rzadko grałam i wyszłam z wprawy w typowaniu
EstyMy wybierz sobie piatki ktore najczesciej chodza i graj nimi
seven a co tam jest podkreślone , słabo widać, piątkę trafiłeś?
EstyMy jakiś czas temu się zastanawiałam gdzie zniknęłaś...
EstyMy jakiś czas temu się zastanawiałam gdzie zniknęłaś...
Gryksio, Ty dzisiaj taki pobudzony jesteś, że od razu widać, że poranną mszę opuściłeś a przy różańcu też się za długo nie siedziało, co??
seven gratuluję
PapaSmerf a powitałeś?? (jak nie zauważyłam to przepraszam)...ale ja witałam i Ciebie i innych Wszystkich Czatowiczów PATRZ WYŻEJ
masz poczucje humoru dziewczyno masz bezwyznaniowca posadzac o takie cus
dzisiaj dzien singla, chcialbym zlozyc wszystkim singlom zyczenia i wyrwania wkoncu jakiejs dupy i sobie tez pozdro
PapaSmerf Ty się nie wykręcaj Ty Ty(fuj fuj..lepiej przepros ładnie )