Wpisy 25 724 – 25 823
30 lipca 2008 12:20 → 31 lipca 2008 11:29, 100 wpisów
Co do loteriady, to jeszcze 39 minut mają wg regulaminu ;) Jak po tym czasie nie będzie wyników to dla każdego gracza żądam po 20zł ;D
Ja gralam za 10 i nic,maż za 2 i ma 4/6
mam pytanie jak puszcze 10 cyfr w multilotku i wezme plusa to moge jeszcze stawke x 2 ?
violina:koszt nadania tych 5 zakładów systemowych po 10 skreśleń to 5x420=2100zł a za 4z6 wygrana w systemie to 3068zł więc Twój znajomy wygrał netto 968zł.Pewno będziesz na lody zaproszona!
Dzięki za info, cieszę się że coś wygrał, bo byłam pełna obaw czy nie wtopił tych pieniędzy.
Myślę,że lody postawi.......
Myślę,że lody postawi.......
Lody ,lody na patyku, liżesz loda i po krzyku.
Ja zagrałem za całe 5 dych i nestety tyyko dwójeczki. eech, jak pech to pech.
Ja zagrałem za całe 5 dych i nestety tyyko dwójeczki. eech, jak pech to pech.
ja za 36, zona za 8 i mama za 8 = 52w d... :( tzn 36 bo chociaz jedna 3 celłem
ale B A D Z I E W I E z ta loteriada TS sie kompromituje !!!!!!!!!!!
Czy ktoś wie dlaczego jedna liczba w ML jest w innym kolorze ?
Pasko tak sie zastanawiam czy można by te twoje systemy skrócone na 12 liczb rozpisac na 5 skreslen na EL ?? myslales moze nad czyms takim lub podobnym co mogloby sie przydac w EL????
Hehehe to ja jestem narazie najwiekszym przegranym :) 168 zl
System na 9/6
Najlepsze jest to ze nawet 1 nie trafilem ;(
System na 9/6
Najlepsze jest to ze nawet 1 nie trafilem ;(
Wygranym w konkursie na największego przegranego zostaje KingDevil i otrzymuje tytuł "Honorowego największego przegranego" i pechowca za 0 trafień w 84 zakładach.
Na marginesie dodam,że gdyby każdy z grających zagrał za 100 zł, wtedy pula wzrosła by do 11 miliardów 651 milionów 495 tysięcy sześciuset złotych, a ilość trafionych szóstek oscylowała by w granicach 20 do 30. Nic dodać nic ująć.
Na marginesie dodam,że gdyby każdy z grających zagrał za 100 zł, wtedy pula wzrosła by do 11 miliardów 651 milionów 495 tysięcy sześciuset złotych, a ilość trafionych szóstek oscylowała by w granicach 20 do 30. Nic dodać nic ująć.
sierszyn - może zainteresuje Cię taki system skrócony na EL:
Składa się on z 2 podsystemów po 6 liczb każdy:
a/ wybierasz swoje 6 liczb i rozpisujesz je wg wzoru 1-2-6;3-4-5.
Przy trafieniu "3" masz gwarancję "2" a mając tylko "2" pozostaje nadal 40% SZANSA na "2".
b/ wybierasz następne 6 liczb i rozpisujesz je wg wzoru:7-10;8-11;9-12.
Mając w tym zbiorze tylko "1" masz gwarancję jej trafienia.
Teraz łaczysz oba podsystemy w jeden system na 6 zakładów po 5 skreśleń bo 2x3=6 i otrzymujesz:
a/ 1-2-6-7-10
b/ 1-2-6-8-11
c/ 1-2-6-9-12
d/ 3-4-5-7-10
e/ 3-4-5-8-11
f/ 3-4-5-9-12
Jeżeli jednak interesuje Cię system na inną ilość liczb to napisz jego parametry a coś doradzę!
Składa się on z 2 podsystemów po 6 liczb każdy:
a/ wybierasz swoje 6 liczb i rozpisujesz je wg wzoru 1-2-6;3-4-5.
Przy trafieniu "3" masz gwarancję "2" a mając tylko "2" pozostaje nadal 40% SZANSA na "2".
b/ wybierasz następne 6 liczb i rozpisujesz je wg wzoru:7-10;8-11;9-12.
Mając w tym zbiorze tylko "1" masz gwarancję jej trafienia.
Teraz łaczysz oba podsystemy w jeden system na 6 zakładów po 5 skreśleń bo 2x3=6 i otrzymujesz:
a/ 1-2-6-7-10
b/ 1-2-6-8-11
c/ 1-2-6-9-12
d/ 3-4-5-7-10
e/ 3-4-5-8-11
f/ 3-4-5-9-12
Jeżeli jednak interesuje Cię system na inną ilość liczb to napisz jego parametry a coś doradzę!
P.S.Oczywiście, powinno być , że gdyby , każdy z grających zapłacił za zakład nie 2 zł, a 100 zł, to pula wzrosła by do takiej kwoty jak w treści.
Za niedomówienie przepraszam.
Za niedomówienie przepraszam.
w huja wala z ta loterida. Zgodnie z regulaminem to mieli 2 doby na ogloszenie wynikow a tu kiszka. Czlowiek tylko swoje dane podaje a pozniej beda wydzwaniac telemarketerzy i proponowac jakies gowno do kupienia. Zeby 2 dni weryfikowac dane - zenada!!!
Dajcie sobie na luz z tą loteriadą. Wygląda na to, że T.S.S.a, pragnie pozyskać wasze dane osobowe do dalszego przetwarzania.
Jak wiadomo,dane osobowe można sprzedać.
Dowodem na to może być fakt,że pracownicy Totalizatora, w tym również kolektorzy i ich rodziny nie mają prawa brać udziału w tej grze, bo i po co?, ich dane Totalizator już ma........
Jak wiadomo,dane osobowe można sprzedać.
Dowodem na to może być fakt,że pracownicy Totalizatora, w tym również kolektorzy i ich rodziny nie mają prawa brać udziału w tej grze, bo i po co?, ich dane Totalizator już ma........
ja zagrałem za 122 zł (skreślałem sam i chybił trafił) i trafiłem trzy trójki, a tym jedna z chybił trafił.
piterex - moja propozycja na multi to 10 skreśleń na chybił trafił z plusem ;p Standardowo wrzuciłem do portfela bez sprawdzenia co tam lottomat wyczarował. No i oczywiście Express, moje stałe 4 zakłady. 2 z nich zmieniłem, niestety blankiet podarłem. Znając moje szczęście to pewnie na dniach wejdą
Expreesa i tak pośle za 5tke...co do PLUSA to staram się go unikać :)
Kto juz wygral jakas wieksza sume czy to tylko sciema, albo wygrywaja ci co graja za wieksza sume .... hahaha
piterex - no ja też, ale czasem czuję, że mam szczęśliwy dzień a nie ma żadnego innego losowania, w którym można wygrać kilka milionów ;)
o wpisu 25743 edi8 dzieki!!! no powiem ci ze niegłupie to!!!! moze cos mi z tego wyjdzie
tzn jak ktos tez ma jakiegos pomysla na EL to chetnie poczytam :):)
sierszyn - oto rozpis kolejnego podsystemu: na 11 liczb z gwarancją "2" przy trafieniu 3z11
a/ 1-3-7 b/ 1-4-9 c/ 1-5-8 d/ 1-6-9 e/ 2-3-6 f/ 2-4-7 g/ 2-4-9 h/ 2-10-11 i/ 3-5-9 j/ 3-8-10 k/ 4-6-11 l/ 5-7-10 ł/ 7-8-11.
Po połączeniu z podsystemem b/ na 6 liczb z wpisu 25743 uzyskasz 13x3=39 zakładów systemu złożonego z 2 podsystemów na 17(11+6) liczb.
a/ 1-3-7 b/ 1-4-9 c/ 1-5-8 d/ 1-6-9 e/ 2-3-6 f/ 2-4-7 g/ 2-4-9 h/ 2-10-11 i/ 3-5-9 j/ 3-8-10 k/ 4-6-11 l/ 5-7-10 ł/ 7-8-11.
Po połączeniu z podsystemem b/ na 6 liczb z wpisu 25743 uzyskasz 13x3=39 zakładów systemu złożonego z 2 podsystemów na 17(11+6) liczb.
Wreszcie dwie osoby doszły do tego samego wniosku,że chodzi tu głównie o dane osobowe.To Predator i Hindus.Ale pozostali i tak nadal smieją się z tego,że nie mam racji.Szkoda,że nie chcą nr.konta bankowego.?Jednak głupota ludzka i Wszechświat są nieskończone.Jak tam wygrane Mój drogi Beezapie.?pozdrawiam.
Identyczny okres oczekiwania jak "16" ma też "63",która to liczba nie jest wymieniona w tabelce a też czekamy na nią od 19 losowań...
dzis ogladałem tvn i cos mowili o sławnej wsi Kozy..gdzie padła jedna z 6 tek..i co ciekawe nie po raz PIERWSZY....jak zwykle to tylko przypadek..hhehe
Po raz 3 padła tam wygrana .Pierwsza była w 2001 roku, kolejna chyba w 2004 noi teraz. Materiał można obejrzeć na stronie www.tvn24.pl w zakładce fakty :)
Witam
Czy ma ktoś wyniki numery lotka .de chociażby 2-4 ostatnich lat??? W Excel
Pozdrawiam
Czy ma ktoś wyniki numery lotka .de chociażby 2-4 ostatnich lat??? W Excel
Pozdrawiam
Jest tak dlatego, bo koza to w tradycji plemion koczowniczych zwierzę, które przynosi szczęście.
Poza tym koza jest niewymagająca, zje wszystko nawet buty gospodarza, i przerobi to na pyszne mleczko,(bardzo zdrowe)
Tak więc koza we wsi Kozy przerabia liczby na "szóstki"
Jeszcze nie raz padnie tam główna wygrana.
Proponuję od dziś:
Puszczajcie kupony we wsi Koza, na pewno się nie zmarnują,(te przegrane przerobi koza na pyszne, zdrowe mleko)
Zatem do Kozy, po szczęście.........
Poza tym koza jest niewymagająca, zje wszystko nawet buty gospodarza, i przerobi to na pyszne mleczko,(bardzo zdrowe)
Tak więc koza we wsi Kozy przerabia liczby na "szóstki"
Jeszcze nie raz padnie tam główna wygrana.
Proponuję od dziś:
Puszczajcie kupony we wsi Koza, na pewno się nie zmarnują,(te przegrane przerobi koza na pyszne, zdrowe mleko)
Zatem do Kozy, po szczęście.........
Ponadto liczby typować musi wyłącznie osoba urodzona w chińskim roku KOZY...
fuck ... spoznilem sie do kolektury o jakies 5 min ... i juz nie obstawie expresa, bo w piatek wyjezdzam.
przez jaki okres czasu mozna otrzymac wyplate nagrody ponizej 2000zl ? dokaldnie 4zl :P
przez jaki okres czasu mozna otrzymac wyplate nagrody ponizej 2000zl ? dokaldnie 4zl :P
Jak obliczyliśmy z kolegą, ciężar taśmy zużytej na wydrukowanie kuponów na wczorajszą kumulację wyniosła ponad 2 tony,a jej długość to ponad 1000 kilometrów.
Miała by koza co jeść
Ciekawe ile by dała z tego mleka?.......
Miała by koza co jeść
Ciekawe ile by dała z tego mleka?.......
mala korekta ta wies z 6tką to Kozy k/bielska bialej a nie jak ktos podal k/Krakowa tzn gmina graniczy z bielskiem a do kraka jest jakies 50km a slynie nie tylko z kolejnej duzej wygranej w totka ale takze z tego ze jest najwieksza wsia w polsce ok 11tys mieszkanców. tak sie sklada ze jestem z tych okolic :)
Haborn, ja bym na twoim miejscu zastanowił się z tym wyjazdem, bo jeśli nie wrócisz, to po upływie 60 dni od daty losowania twoja gigantyczna wygrana poniżej 2000 zł przepadnie i zasili fundusz reklamacyjny Lotto.
Niestety sierszyn, ale największą wsią w Polsce jest historyczne miasto, znane z wielkiej Bitwy pod Raszynem.
Miasto to utraciło swoje prawa miejskie, prawdopodobnie dlatego,że leżało za blisko Warszawy.
Obecnie liczy 20 tys mieszkańców i znane jest z tego że ma największe korki przy wjeździe i wyjeździe do stolycy......
Miasto to utraciło swoje prawa miejskie, prawdopodobnie dlatego,że leżało za blisko Warszawy.
Obecnie liczy 20 tys mieszkańców i znane jest z tego że ma największe korki przy wjeździe i wyjeździe do stolycy......
jezeli sie myle to sorki ale moja wychowawczyni w czasach szkolnych tak mowila (a z tamtad pochodzi i dalej tam mieszka)
Mogli tak mówić, bo to niewygodne, że tak wielka wygrana padła w jakiejś wsi jak by dużych miast w Polsce brakowało.
Siła propagandy jest wciąż wielka...........
Siła propagandy jest wciąż wielka...........
dobra nie bedziemy sie klocic tymbardziej ze czuje tutaj prowokacje
Brawo, psychol powoli nabieram zaufania do twoich typowań.
Znowu trafiłeś 4/5, podobnie jak smok i Lasana.
Znowu trafiłeś 4/5, podobnie jak smok i Lasana.
historyk:mylisz się!Wieś Raszyn liczy 6700 mieszkańców,zaś CAŁA GMINA RASZYN licząca wiele miejscowości ma 20000 mieszkańców.Pod względem ilości mieszkańców wieś KOZY dzierży prymat - więc nie naginaj rzeczywistości....
a niewiecie przypadkiem o jakich zmianach w DL Rembi nawijal??????
Coś o regulaminie że został zatwierdzony przez ministerstwo finansów i wchodzi do użycia z dniem 1.09.2008
pitrex to akurat slyszalem:) tylko co nowego jest w tym regulaminie czy oco wogole chodzi z tym
liczba "18" z poprzedniego losowania DL typowała całą szóstkę na wczorajsze losowanie ,popatrzcie na około 30 ostatnich losowań {liczby w słupkach od najmniejszej do największej } czasem liczba typuje wszystkie w następnym losowaniu tak samo w ML tylko inny zapis liczb,,,
Witam wszystkich, od wczoraj zacząłem grać więc chciałem się przywitać ;) Dzisiaj lipa. Tylko dwójeczka w EL.
tresor:ten układ "trójki" 48-49-56 to już 29.lipcowe wystąpienie "parki sąsiadującej" w połączeniu z liczbą o skoku 7...Nieźle daje i pewno jutro dobije do 30.
wystąpienia!
wystąpienia!
edi8:cos w tym jest, zauwazyłem tez,ze czasami gdy parka nie ma trzeciej liczby o skoku 7 w nastepnym losowaniu bywa czasem ta ..TRZECIA
...DZIĘKI......wiesci z psycholka....pijemy....fatum czu zapowiedz wizyty w ODz.GŁ.wczoraj o włos od szóstki a dzisiaj kupon wysłany.....
27 4o 44 45 49 60 64 72 18 63 aleeeeee do przodu ...pozdrowionka....
27 4o 44 45 49 60 64 72 18 63 aleeeeee do przodu ...pozdrowionka....
a moje typy na jutro 1 ,16 , 38, 39 , 52, 53 55, 63, 75, 78 :) jestem pewien że wygram hihih z plusem :D
sprawdzilem kolejna ciekawostke
minimum 7 z ponizszych liczb zostalo wylosowanych tyle razy:
01-10 - 3x
11-20 - 9x
21-30 - 6x
31-40 - 6x (w tym jedno 8/10)
41-50 - 4x (w tym jedno 8/10)
51-60 - 4x (w tym jedno 8/10)
61-70 - 8x
71-80 - 11x
w historii multilotka
minimum 7 z ponizszych liczb zostalo wylosowanych tyle razy:
01-10 - 3x
11-20 - 9x
21-30 - 6x
31-40 - 6x (w tym jedno 8/10)
41-50 - 4x (w tym jedno 8/10)
51-60 - 4x (w tym jedno 8/10)
61-70 - 8x
71-80 - 11x
w historii multilotka
Czy ktos juz jest zarejstrowany loteriadzie.... na czym to polega czy cos sie placi?
Dzięki Bogu się nie płaci...polega głownie na rejestrowaniu przegranych kuponów albo zdrapek. Co tydzień losują numery z tych kuponów. Wszystko jest napisane na www.loteriada.pl..tylko że teraz w wałki lecą bo już powinny być wyniki losowania..a nie ma...
Tylko te kupony mozna wpisywac na ktorych nic niema wygranego, a co tam sie wpisuje numerki jakies podpowiedz
Nad kodem kreskowym i pod TERM jest 3 rzędowy numer i to się wpisuje...wszystko jest na stronie napisane
a gdzie mozna kupic ta loteriade jeszcze to trwa ... ja wysłałam za 16 zł skreslałam i gowno miałam a maz na cybil za 20 miał 3 i 4 i naczym to polega łłeee
W polsce gram w totku od 7 lat.Pracowalem liczb zakreslonych na kupon lotto jedna sztuka 1,25 zl i 2 zl w calosci 4000zl.Tak duzo pieniedzy 4000 zl.Nigdy nie wygralem piatki i szostki tylko wygralem malo trojek,czworke.W polsce ludzi pieniadze okolo miliony dla pana ryszarda remibiszewskiego prezenter lotto.ale stad pieniadze milioner przez 51 lat w Polsce.
Witam . Powiedzcie mi jak chcecie byc na czystko z tymi parkami- trójkami? Skoro tych parek jest az 79. Wystarczy policzyć sobie i zawsze jest sie na minus. Chyba, że o czymś nie wiem???
TOTO:"trójek" opartych o parkę sąsiadującą siłą rzeczy nie może być 79 bo musi się tam zmieścić ten przeskok np.o 7,12,16 czy 21.Więc jest ich w zależności od wyboru tego przeskoku 73,68,64 lub 59...W ML za "trójkę" masz 54zł za 2,50zł a np.w Fortunie 90zł netto za 2zł czyli według zasad bukmacherskich kurs 50x0,9=45!!!
Chyba stwarza to możliwość zastosowania wielu technik gry...
Chyba stwarza to możliwość zastosowania wielu technik gry...
To faktycznie w fortunie masz lepiej. Wydasz mniej kasy i więcej się zwróci. Ale granie tym systemem codziennie musi być bardzo nieopłacalne.
TOTO:napisałem poprzednio o możliwości zastosowania różnorakich technik gry - są takie które wręcz wymagają codziennego obstawiania!
Cześć mnie wczoraj weszło 21,49 za 11zeta to mam 108 zł ale cholera nie weszło 63 a na nie postawiłam 140 zł dzisiaj znowu muszę na niego postawić! 20 losowań juz stoi!
WITAM ja zagrałem jeden zakład 8 skreslen za 58 zl i niestety nic
2aga:czas też najwyższy na 16..może więc para 16-63 dziś się łaskawie w końcu wtoczy?
A jak 16-63 to i przeskok o 7 czyli:16-63-70 można także uderzyć.
A jak 16-63 to i przeskok o 7 czyli:16-63-70 można także uderzyć.
Edi co ty z tymi przeskokami? nie za bardzo rozumiem co masz na myśli jeżeli trójka to mnie się podoba:63,39,19 albo 16,63,39
Ludzie po co wy do tych kolektur chodzicie w ogóle? W fortunie kurs na jedną liczbę dużego jest 7 to znaczy że jak postawisz 10 zł na jedną liczbę i ona padnie to masz 63 zł pewniejsze to niż liczenie że się skreśli szóstkę!!!
Uwaga grający w D.L, już wkrótce BIURO TURYSTYCZNE "TUR-KOZ" zamierza organizować wycieczki do słynnej wsi koło Krakowa,gdzie bardzo często padają "szóstki".
W okolicach wielkiej kumulacji mogą nastąpić kłopoty z rezerwacją, ale wiadomo - kto pierwszy ten lepszy.
Jest możliwość noclegu.
Ciekawe ilu z Was pisze się na taką imprezę,tym bardziej,że przy okazji można by odwiedzić słynnego kogucika z Krakowa........
W okolicach wielkiej kumulacji mogą nastąpić kłopoty z rezerwacją, ale wiadomo - kto pierwszy ten lepszy.
Jest możliwość noclegu.
Ciekawe ilu z Was pisze się na taką imprezę,tym bardziej,że przy okazji można by odwiedzić słynnego kogucika z Krakowa........
TO TEN słynny kogucik który robi tu ponad połowę postów jest z Krakowa. Więc ma duże szanse, że pojedzie do KOZ i wygra
..a własnie brakuje tego kogucika, zawsze cos tam pisał a tak długieeee przerwy....
A tam Kraków,zobaczcie jak często padają szóstki w Białymstoku,a porównać wielkość i ilość kolektur,nie wspomnę o zarobkach...