Wpisy 25 689 – 25 788
30 lipca 2008 07:19 → 30 lipca 2008 22:29, 100 wpisów
Witajcie po wczorajszym, pełnym emocji dniu.
Może dla równowagi dzisiaj ogłoszę "konkurs" pod nazwą
KTO NAJWIECEJ PRZEGRAŁ?
Dla zwycięzcy honorowa nagroda!!!!!!!!!
Może dla równowagi dzisiaj ogłoszę "konkurs" pod nazwą
KTO NAJWIECEJ PRZEGRAŁ?
Dla zwycięzcy honorowa nagroda!!!!!!!!!
czyli dziś znów do roboty, a mogłem z rana samego szefowi powiedzieć że mnie to lotto i ogólnie co o tym myślę :)
a ja se pojde odebrac swoje 16zeta i moze na EL sproboje a wy jakie macie plany?
mnie tezto ciekawi, gdzie padly szostki i jakim sposobem, czy chybit trafil, czy sami typowali. trzeba bedzie ogladac losowanie to powiedza, a moze mozna gdzies to wyczytac w necie, co??? ;>
ML..i znoff parki plus 7 lub -7np.33,34 i 41 no i -7 tj.26albo parka34,35plus21czyli odwrotnosc12,wychodzi56no i parka2,3 plus7..wychodzi10..ciekawe..tak sie samo układa?
Swoja drogą skąd wczoraj ok 23 ktoś widział , że są 4 szóstki??? SKĄD??? Może ktoś tu był z TS???
Jak to skad, zawsze sa jakies przecieki albo blefował,ale cos duzo tych roznych przypadkow...
Wygrane padły w: Piotrków Trybunalski, Białystok, Toruń i Kozy koło Krakowa
ML..co do tych parek to pieknie sie układa..problem w tym jak zapolowac na parki?
Mógł blefować ale jednak zgadł. Odnośnie ML ja nieraz nie puszczam swoich stałych numerów i też nie ma ich. Ciężko coś ugrać w ML.
3 osoby zagrały na chybił trafił za około 110-20zł a jedna osoba sama skreśliła liczby za 120zł puszczając na kilka losowań.
Toruń - 7/542
Kozy - 2/213
Piotrków Trybunalski- 5/517
Białystok- 9/285
Kozy - 2/213
Piotrków Trybunalski- 5/517
Białystok- 9/285
I to jest najgorsze co można zrobić uważam że nie powinno być podawane kolektury w których padły wygrane ,wystarczy tylko miejscowość to i tak wiele.to takie prostackie, kto gdzie ile wygrał, zazdrość ludzi zżera czy co .
mila:mylisz się!Jesteśmy jako gracze klientami TS i to ta firma sama dba o to aby informacja o wygranej w danej kolekturze zdobiła jej witrynę w celach reklamowych.Tu ludzkie przywary o których piszesz nie uczestniczą...
..a poza tym Ts POWINNO zadbac o przejrzystosc gry..strona PASKO o niebo lepsza niz strona TS a powinno byc na odwrót...
NIE nie myślę o sobie jak wiele osób jestem graczem i kocham grać ,a co do wygranych dużych pul ,obstaje przy swoim wystarczy miejscowość.i ja tym razem miałam tylko na przysłowiowe waciki wysłałam za 10zł.a wygrałam 16 zł.powodzenia dla wygranych i przegranych ,
Średnia, za którą wczoraj wysyłano to 10 do 20zł.
Sam zagrałem za 16 zł.
Ciekawe, kto zagrał za najwyższą obstawkę, bo najniższa jest znana i wyniosła 2 zł.
Pochwalcie się...........
Sam zagrałem za 16 zł.
Ciekawe, kto zagrał za najwyższą obstawkę, bo najniższa jest znana i wyniosła 2 zł.
Pochwalcie się...........
i jak moi mili dalej gracie w dl. bo ja już mam następną truje ha ha one mnie kochają.
Mój znajomy zagrał 5 razy po 10 skreśleń na Chybił trafił i weszła mu tylko 1 czwórka w tych systemach.
Ciekawe ile mu zapłacą. Czy mu się to zwróci?
Nie wiem ile to wyniosło na złotówki,ale chyba rekordzistą nie będzie?.....
Ciekawe ile mu zapłacą. Czy mu się to zwróci?
Nie wiem ile to wyniosło na złotówki,ale chyba rekordzistą nie będzie?.....
Strona "lotłeriady"
Wygląda teraz tak.
Zabroniony dostęp!
Nie masz prawa dostępu do żądanego katalogu. W katalogu nie ma indeksu lub katalog jest zabezpieczony przed odczytem.
Jeśli myślisz, że jest to błąd tego serwera, skontaktuj się z administratorem.
Error 403
www.loteriada.pl
Wed Jul 30 11:33:23 2008
Apache/2.2.4 (Linux/SUSE)
Wygląda teraz tak.
Zabroniony dostęp!
Nie masz prawa dostępu do żądanego katalogu. W katalogu nie ma indeksu lub katalog jest zabezpieczony przed odczytem.
Jeśli myślisz, że jest to błąd tego serwera, skontaktuj się z administratorem.
Error 403
www.loteriada.pl
Wed Jul 30 11:33:23 2008
Apache/2.2.4 (Linux/SUSE)
Za 20 zł grałem i nawet głupiej trójki ;) Portfel mnie gryzie w kieszeni :D
A to adres kontaktowy z administratorem strony:
[no address given]
Żenująca amatorszczyzna.
[no address given]
Żenująca amatorszczyzna.
Proszę o podawanie tylko swoich obstawek, a nie znajomych.
Na razie liderem jest Beezqp z kwotą 20 zł.
Na razie liderem jest Beezqp z kwotą 20 zł.
Ja za 16 zeta i nic, sam kreśliłem: 2x2, 4x1, ogółem 5/30... Ojciec za 30zł na chybił i trójkę ma.
violina czwórka w system 10 jeśli dobrze policzyłem to wygrana jest w oddziale 3068zł,15 czwórek i 80 trójek
wonderful:to i ja się na tę Twoją "listę hańby" wpisuję z kwotą 10zł za 5 zakładów samodzielnie dobieranych...Efekt:jedna "dwójeczka".
a ja dalem w podzięce kupon dla szwagierki za 20 zł i wygrała czwórke... to jest interes
Co do loteriady, to jeszcze 39 minut mają wg regulaminu ;) Jak po tym czasie nie będzie wyników to dla każdego gracza żądam po 20zł ;D
Ja gralam za 10 i nic,maż za 2 i ma 4/6
mam pytanie jak puszcze 10 cyfr w multilotku i wezme plusa to moge jeszcze stawke x 2 ?
violina:koszt nadania tych 5 zakładów systemowych po 10 skreśleń to 5x420=2100zł a za 4z6 wygrana w systemie to 3068zł więc Twój znajomy wygrał netto 968zł.Pewno będziesz na lody zaproszona!
Dzięki za info, cieszę się że coś wygrał, bo byłam pełna obaw czy nie wtopił tych pieniędzy.
Myślę,że lody postawi.......
Myślę,że lody postawi.......
Lody ,lody na patyku, liżesz loda i po krzyku.
Ja zagrałem za całe 5 dych i nestety tyyko dwójeczki. eech, jak pech to pech.
Ja zagrałem za całe 5 dych i nestety tyyko dwójeczki. eech, jak pech to pech.
ja za 36, zona za 8 i mama za 8 = 52w d... :( tzn 36 bo chociaz jedna 3 celłem
ale B A D Z I E W I E z ta loteriada TS sie kompromituje !!!!!!!!!!!
Czy ktoś wie dlaczego jedna liczba w ML jest w innym kolorze ?
Pasko tak sie zastanawiam czy można by te twoje systemy skrócone na 12 liczb rozpisac na 5 skreslen na EL ?? myslales moze nad czyms takim lub podobnym co mogloby sie przydac w EL????
Hehehe to ja jestem narazie najwiekszym przegranym :) 168 zl
System na 9/6
Najlepsze jest to ze nawet 1 nie trafilem ;(
System na 9/6
Najlepsze jest to ze nawet 1 nie trafilem ;(
Wygranym w konkursie na największego przegranego zostaje KingDevil i otrzymuje tytuł "Honorowego największego przegranego" i pechowca za 0 trafień w 84 zakładach.
Na marginesie dodam,że gdyby każdy z grających zagrał za 100 zł, wtedy pula wzrosła by do 11 miliardów 651 milionów 495 tysięcy sześciuset złotych, a ilość trafionych szóstek oscylowała by w granicach 20 do 30. Nic dodać nic ująć.
Na marginesie dodam,że gdyby każdy z grających zagrał za 100 zł, wtedy pula wzrosła by do 11 miliardów 651 milionów 495 tysięcy sześciuset złotych, a ilość trafionych szóstek oscylowała by w granicach 20 do 30. Nic dodać nic ująć.
sierszyn - może zainteresuje Cię taki system skrócony na EL:
Składa się on z 2 podsystemów po 6 liczb każdy:
a/ wybierasz swoje 6 liczb i rozpisujesz je wg wzoru 1-2-6;3-4-5.
Przy trafieniu "3" masz gwarancję "2" a mając tylko "2" pozostaje nadal 40% SZANSA na "2".
b/ wybierasz następne 6 liczb i rozpisujesz je wg wzoru:7-10;8-11;9-12.
Mając w tym zbiorze tylko "1" masz gwarancję jej trafienia.
Teraz łaczysz oba podsystemy w jeden system na 6 zakładów po 5 skreśleń bo 2x3=6 i otrzymujesz:
a/ 1-2-6-7-10
b/ 1-2-6-8-11
c/ 1-2-6-9-12
d/ 3-4-5-7-10
e/ 3-4-5-8-11
f/ 3-4-5-9-12
Jeżeli jednak interesuje Cię system na inną ilość liczb to napisz jego parametry a coś doradzę!
Składa się on z 2 podsystemów po 6 liczb każdy:
a/ wybierasz swoje 6 liczb i rozpisujesz je wg wzoru 1-2-6;3-4-5.
Przy trafieniu "3" masz gwarancję "2" a mając tylko "2" pozostaje nadal 40% SZANSA na "2".
b/ wybierasz następne 6 liczb i rozpisujesz je wg wzoru:7-10;8-11;9-12.
Mając w tym zbiorze tylko "1" masz gwarancję jej trafienia.
Teraz łaczysz oba podsystemy w jeden system na 6 zakładów po 5 skreśleń bo 2x3=6 i otrzymujesz:
a/ 1-2-6-7-10
b/ 1-2-6-8-11
c/ 1-2-6-9-12
d/ 3-4-5-7-10
e/ 3-4-5-8-11
f/ 3-4-5-9-12
Jeżeli jednak interesuje Cię system na inną ilość liczb to napisz jego parametry a coś doradzę!
P.S.Oczywiście, powinno być , że gdyby , każdy z grających zapłacił za zakład nie 2 zł, a 100 zł, to pula wzrosła by do takiej kwoty jak w treści.
Za niedomówienie przepraszam.
Za niedomówienie przepraszam.
w huja wala z ta loterida. Zgodnie z regulaminem to mieli 2 doby na ogloszenie wynikow a tu kiszka. Czlowiek tylko swoje dane podaje a pozniej beda wydzwaniac telemarketerzy i proponowac jakies gowno do kupienia. Zeby 2 dni weryfikowac dane - zenada!!!
Dajcie sobie na luz z tą loteriadą. Wygląda na to, że T.S.S.a, pragnie pozyskać wasze dane osobowe do dalszego przetwarzania.
Jak wiadomo,dane osobowe można sprzedać.
Dowodem na to może być fakt,że pracownicy Totalizatora, w tym również kolektorzy i ich rodziny nie mają prawa brać udziału w tej grze, bo i po co?, ich dane Totalizator już ma........
Jak wiadomo,dane osobowe można sprzedać.
Dowodem na to może być fakt,że pracownicy Totalizatora, w tym również kolektorzy i ich rodziny nie mają prawa brać udziału w tej grze, bo i po co?, ich dane Totalizator już ma........
ja zagrałem za 122 zł (skreślałem sam i chybił trafił) i trafiłem trzy trójki, a tym jedna z chybił trafił.
piterex - moja propozycja na multi to 10 skreśleń na chybił trafił z plusem ;p Standardowo wrzuciłem do portfela bez sprawdzenia co tam lottomat wyczarował. No i oczywiście Express, moje stałe 4 zakłady. 2 z nich zmieniłem, niestety blankiet podarłem. Znając moje szczęście to pewnie na dniach wejdą
Expreesa i tak pośle za 5tke...co do PLUSA to staram się go unikać :)
Kto juz wygral jakas wieksza sume czy to tylko sciema, albo wygrywaja ci co graja za wieksza sume .... hahaha
piterex - no ja też, ale czasem czuję, że mam szczęśliwy dzień a nie ma żadnego innego losowania, w którym można wygrać kilka milionów ;)
o wpisu 25743 edi8 dzieki!!! no powiem ci ze niegłupie to!!!! moze cos mi z tego wyjdzie
tzn jak ktos tez ma jakiegos pomysla na EL to chetnie poczytam :):)
sierszyn - oto rozpis kolejnego podsystemu: na 11 liczb z gwarancją "2" przy trafieniu 3z11
a/ 1-3-7 b/ 1-4-9 c/ 1-5-8 d/ 1-6-9 e/ 2-3-6 f/ 2-4-7 g/ 2-4-9 h/ 2-10-11 i/ 3-5-9 j/ 3-8-10 k/ 4-6-11 l/ 5-7-10 ł/ 7-8-11.
Po połączeniu z podsystemem b/ na 6 liczb z wpisu 25743 uzyskasz 13x3=39 zakładów systemu złożonego z 2 podsystemów na 17(11+6) liczb.
a/ 1-3-7 b/ 1-4-9 c/ 1-5-8 d/ 1-6-9 e/ 2-3-6 f/ 2-4-7 g/ 2-4-9 h/ 2-10-11 i/ 3-5-9 j/ 3-8-10 k/ 4-6-11 l/ 5-7-10 ł/ 7-8-11.
Po połączeniu z podsystemem b/ na 6 liczb z wpisu 25743 uzyskasz 13x3=39 zakładów systemu złożonego z 2 podsystemów na 17(11+6) liczb.
Wreszcie dwie osoby doszły do tego samego wniosku,że chodzi tu głównie o dane osobowe.To Predator i Hindus.Ale pozostali i tak nadal smieją się z tego,że nie mam racji.Szkoda,że nie chcą nr.konta bankowego.?Jednak głupota ludzka i Wszechświat są nieskończone.Jak tam wygrane Mój drogi Beezapie.?pozdrawiam.
Identyczny okres oczekiwania jak "16" ma też "63",która to liczba nie jest wymieniona w tabelce a też czekamy na nią od 19 losowań...
dzis ogladałem tvn i cos mowili o sławnej wsi Kozy..gdzie padła jedna z 6 tek..i co ciekawe nie po raz PIERWSZY....jak zwykle to tylko przypadek..hhehe
Po raz 3 padła tam wygrana .Pierwsza była w 2001 roku, kolejna chyba w 2004 noi teraz. Materiał można obejrzeć na stronie www.tvn24.pl w zakładce fakty :)
Witam
Czy ma ktoś wyniki numery lotka .de chociażby 2-4 ostatnich lat??? W Excel
Pozdrawiam
Czy ma ktoś wyniki numery lotka .de chociażby 2-4 ostatnich lat??? W Excel
Pozdrawiam
Jest tak dlatego, bo koza to w tradycji plemion koczowniczych zwierzę, które przynosi szczęście.
Poza tym koza jest niewymagająca, zje wszystko nawet buty gospodarza, i przerobi to na pyszne mleczko,(bardzo zdrowe)
Tak więc koza we wsi Kozy przerabia liczby na "szóstki"
Jeszcze nie raz padnie tam główna wygrana.
Proponuję od dziś:
Puszczajcie kupony we wsi Koza, na pewno się nie zmarnują,(te przegrane przerobi koza na pyszne, zdrowe mleko)
Zatem do Kozy, po szczęście.........
Poza tym koza jest niewymagająca, zje wszystko nawet buty gospodarza, i przerobi to na pyszne mleczko,(bardzo zdrowe)
Tak więc koza we wsi Kozy przerabia liczby na "szóstki"
Jeszcze nie raz padnie tam główna wygrana.
Proponuję od dziś:
Puszczajcie kupony we wsi Koza, na pewno się nie zmarnują,(te przegrane przerobi koza na pyszne, zdrowe mleko)
Zatem do Kozy, po szczęście.........
Ponadto liczby typować musi wyłącznie osoba urodzona w chińskim roku KOZY...
fuck ... spoznilem sie do kolektury o jakies 5 min ... i juz nie obstawie expresa, bo w piatek wyjezdzam.
przez jaki okres czasu mozna otrzymac wyplate nagrody ponizej 2000zl ? dokaldnie 4zl :P
przez jaki okres czasu mozna otrzymac wyplate nagrody ponizej 2000zl ? dokaldnie 4zl :P
Jak obliczyliśmy z kolegą, ciężar taśmy zużytej na wydrukowanie kuponów na wczorajszą kumulację wyniosła ponad 2 tony,a jej długość to ponad 1000 kilometrów.
Miała by koza co jeść
Ciekawe ile by dała z tego mleka?.......
Miała by koza co jeść
Ciekawe ile by dała z tego mleka?.......
mala korekta ta wies z 6tką to Kozy k/bielska bialej a nie jak ktos podal k/Krakowa tzn gmina graniczy z bielskiem a do kraka jest jakies 50km a slynie nie tylko z kolejnej duzej wygranej w totka ale takze z tego ze jest najwieksza wsia w polsce ok 11tys mieszkanców. tak sie sklada ze jestem z tych okolic :)
Haborn, ja bym na twoim miejscu zastanowił się z tym wyjazdem, bo jeśli nie wrócisz, to po upływie 60 dni od daty losowania twoja gigantyczna wygrana poniżej 2000 zł przepadnie i zasili fundusz reklamacyjny Lotto.
Niestety sierszyn, ale największą wsią w Polsce jest historyczne miasto, znane z wielkiej Bitwy pod Raszynem.
Miasto to utraciło swoje prawa miejskie, prawdopodobnie dlatego,że leżało za blisko Warszawy.
Obecnie liczy 20 tys mieszkańców i znane jest z tego że ma największe korki przy wjeździe i wyjeździe do stolycy......
Miasto to utraciło swoje prawa miejskie, prawdopodobnie dlatego,że leżało za blisko Warszawy.
Obecnie liczy 20 tys mieszkańców i znane jest z tego że ma największe korki przy wjeździe i wyjeździe do stolycy......
jezeli sie myle to sorki ale moja wychowawczyni w czasach szkolnych tak mowila (a z tamtad pochodzi i dalej tam mieszka)
Mogli tak mówić, bo to niewygodne, że tak wielka wygrana padła w jakiejś wsi jak by dużych miast w Polsce brakowało.
Siła propagandy jest wciąż wielka...........
Siła propagandy jest wciąż wielka...........
dobra nie bedziemy sie klocic tymbardziej ze czuje tutaj prowokacje
Brawo, psychol powoli nabieram zaufania do twoich typowań.
Znowu trafiłeś 4/5, podobnie jak smok i Lasana.
Znowu trafiłeś 4/5, podobnie jak smok i Lasana.
historyk:mylisz się!Wieś Raszyn liczy 6700 mieszkańców,zaś CAŁA GMINA RASZYN licząca wiele miejscowości ma 20000 mieszkańców.Pod względem ilości mieszkańców wieś KOZY dzierży prymat - więc nie naginaj rzeczywistości....
a niewiecie przypadkiem o jakich zmianach w DL Rembi nawijal??????
Coś o regulaminie że został zatwierdzony przez ministerstwo finansów i wchodzi do użycia z dniem 1.09.2008
pitrex to akurat slyszalem:) tylko co nowego jest w tym regulaminie czy oco wogole chodzi z tym
liczba "18" z poprzedniego losowania DL typowała całą szóstkę na wczorajsze losowanie ,popatrzcie na około 30 ostatnich losowań {liczby w słupkach od najmniejszej do największej } czasem liczba typuje wszystkie w następnym losowaniu tak samo w ML tylko inny zapis liczb,,,
Witam wszystkich, od wczoraj zacząłem grać więc chciałem się przywitać ;) Dzisiaj lipa. Tylko dwójeczka w EL.