Wpisy 2 568 522 – 2 568 621
9 lutego 2016 00:08 → 9 lutego 2016 08:22, 100 wpisów
Witam. Ts znowu sie spisal. Nie dal nikomu nie dal wygrac. Brawo jaka piekna gra multi multi
Uwielbiam byc robiony w wala przez multi multi. Co za cudowna gra. Po prostu uwielbiam gre.
Chcesz wszystko przegrac graj w multi multi. Skuteczny sposob zeby sie pozbyc kasy
hades ,, nie dał ale sytułacja się zmieni i TS będzie dojony jest system skuteczny ...
Chcesz wiedziec co cie czeka w przyslosci. Graj w multi multi. Na starosc bedziesz bardzo bogaty
Hej hades no to fakt sama prawda co napisales....ale mnie dzis przekonuje liczba 55
Moi drodzy koledzy kolezanki. Nie ma co sie ludzic. Stoimy na straconej pozyci.ts ma taki system ze mu nikt nie podskoczy
hades czasem sie sprawdzaja ja nie gram od dluzszego czasu na sucho typuje
A na sucho wszystko wychodzi. A jak sie pusci to ts zobaczy twoje. Liczby w systemie to zaraz zmienia ustawienia. I wyoadaja inne liczby i inny uklad
Beata29 widzialas losowanie lotto z serbii? Jesli widzialas to nic ujac nic dodac.
Pomysl ze takie losowania jak bylo w serbii. Jest na calym swiecie sciema i robienie ludzi w wala
zastanowila bym sie nad 80 ale 22 i 55 bym obstawiala bo te liczby mnie przekonuja....tak widzialam ale to we wszystkich grach tak jest kilka razy udalo mi sie wygrac 5/5 grajac za okolo 100zł ale nie wiem czy to byl przypadek czy dobre liczby byly
Licza na wygrana i juz to jest uzaleznienie tez tak mialam...ale mi przeszlo
teraz stawiam na intuicje i mapy choc czasami mnie w blad wprowadzaja a intuicje mialam zawsze dobra
Bo wierza ze tak nie jest jak w serbii.u sie ludza ze moze cos wygraja a tak naprawde tylko traca kase i nic wiecej.
wiesz mozna powiedziec ze gralam nalogowo...hm....ale tak jak pisalam przeszlo mi rzadko wchodze na multipasko...rzadko typuje ale jak typuje to juz trafiam czasem tak mam
Czesc lewy
Czesc lewy
lewy ale ja tez nie wiem czy bym nie grala gdybym miala blisko kolekture....moze czasami a teraz jakos mnie to nie ciagnie za bardzo choc nie powiem dzis bym kuponik puscila...
dzis mam jakos przeczucie do tych 2 liczb nie wiem czemu ale tak jakos....
cholerny tees znowu nic