Wpisy 2 565 219 – 2 565 318
6 lutego 2016 07:16 → 6 lutego 2016 10:36, 100 wpisów
co tam?
ciekaweego slychac
tatuś
zagram piątkę 3-8-9-29-30 w mm i keno
ale jak nic nie wpadnie rzucę klątwę na ustroniankę
zagram piątkę 3-8-9-29-30 w mm i keno
ale jak nic nie wpadnie rzucę klątwę na ustroniankę
a co do krzyska to ja do niego nic nie mam; ale faktem jest że przyczepił się do krasnalka jak rzep do psiego ogona...
Ten cały krzysio to jakiś imbecyl pisze do innych słowa obraźliwe Pasko powinien jego usunąć bida jedna.
faktycznie ni ma bonusa i w obu kantowaniach kaskadera dali po głównej...
a mi dawać główną drapkę i 8/8+
a mi dawać główną drapkę i 8/8+
Moze w Lotto dzisiaj cos
witam
wczoraj wpadlo w EXP 10 zeta
w mm
Witajcie. Hej!!!
Oddam ... grypę.
Żartowałem.
Dopadło mnie to paskudztwo, ale jest już lepiej.
Dopadło mnie to paskudztwo, ale jest już lepiej.
Paska dopadło ... lenistwo.
Jestem tu dość długo, i mogę powiedzieć że Krzysio w przeszłości był ... blokowany.
Jestem tu dość długo, i mogę powiedzieć że Krzysio w przeszłości był ... blokowany.
Dusia.
Krasnalka jest potrzebna na czacie.
Podaje dobre liczby na NIE.
Podaje dobre liczby na NIE.
Krasnalka jak odejdziesz z MP to będzie wygrana tego zafajdanego dupka .
NIE DAJ MU TEJ SATYSFAKCJI.
OLEJ GO TAK JA TO ZROBIŁEM TO JAKIŚ BARAN.Wypowiada się jak niedorobiony dzieciok w kiecy.
Bądź mądra i zostań
Grzegorz.
OLEJ GO TAK JA TO ZROBIŁEM TO JAKIŚ BARAN.Wypowiada się jak niedorobiony dzieciok w kiecy.
Bądź mądra i zostań
Grzegorz.
Greg.
Drożeje włoskie lotto 6 z 90, ale będą płacić za 2 trafione liczby.
Więcej na ---->> thelotter. com Wiadomości.
Więcej na ---->> thelotter. com Wiadomości.
http://winszujymy.slonskogodka.com/wp-content/uploads/sites/17/2015/06/weso%C5%82ej-soboty.jpg
dzień dobry.Miłej soboty.
dzień dobry.Miłej soboty.
greg
Dusia
Sławek
Sławek
Greg.Wyniki marne.
Greg.Nie mam takiego u boku.
Krasnalka jak odejdziesz z MP to będzie wygrana tego zafajdanego dupka .
Bądź mądra i zostań
Grzegorz.
Bądź mądra i zostań
Grzegorz.
Dusia. Wpis 272.
2-3/10.
2-3/10.
krasna ty normalnie wez do paska trza bylo napisac zeby go usunac a nie sie
chyba wiem o kogo ho moze tak razem napisac by gnoma usunac wrzoda
Krasnalka jest teraz w pracy.
Poczekajcie aż wróci.
Poczekajcie aż wróci.
Przerwa.
Trzeba iść na zakupy.
Trzeba iść na zakupy.
Gryks wiesz o kogo chodzi to ten krzysio wypowiedzi jego
bida jedna, rozum nie ka ,namiot mieszka ,
bida jedna, rozum nie ka ,namiot mieszka ,
za malo sie kanalia stara by jego konto usunaac bidoczek jeden na niego siadaja nekaja jak mi go szkoda on taki bidny pokrzywdzony przez los musi sie wyzyc na kims przez to ja niech na sobie zamknie to cos co ma miedzy nosem oile jeszcze go ma nikt mu go nie przestawil i do lasu niech sie rozpedza pare razy
To ma być czat dla normalnych dla.rozrywki a nie do gnębienia i wyśmiewania PASKO POWINIEN ZROBIĆ PORZĄDEK
ponoc menda pisala ale dalej jest panie P A S K O nie ma czy sie kogos lubi czy nie czy ktos jest dlugo tutaj czy nie jak sie gnebi to trza rowno traktowac
greg witamjestem z wami krótko ale z wpisów widze ze niektórzy mają w genach lekceważenie innych ,wybrał akurat jedną z najfajniejszych na czcie należy wszystkim dac mu do zrozumienia inie reagowac na jego wpisy,
Bez daty...
3,50,57,65,15,25,58,61
3,50,57
3,50,65
15,50,25
25,50,58
25,50,65
57,50,58
61,50,58
3,50,57,65,15,25,58,61
3,50,57
3,50,65
15,50,25
25,50,58
25,50,65
57,50,58
61,50,58
to nic nie da krasna zdaje sie nie reagowala a ten jechal po niej
nie bede cofal czata ale jesli cos jest a bedzie to trzeba kopiowac i dac paskowi czy meilem czy na kg kazdy z osobna moze wtedy zobaczy pan J A N U S Z
ja mam ci nieco za skora ale sie staram byc grzecznym krasna jest jedna z nielicznych wporzadku osob a przez takie cos niewiem co to jest krzysio krysio moze jakis niewiem co to takie osoby jak krasna ida z tej strony chyba nie o to ho P A S K O
Zostawcie krzysia w spokoju
Równy gość z niego jest
Równy gość z niego jest
estymi tez uciekla stad przez jakies docinki zdaje sie a fajnie bylo sie z nia droczyc ale to tak zartem zreszta o tym wiedziala
nigdy krasny na oczy nie widzial a tak nazywa?? fajny wporzdku gosc no chyba ze jego rozumowaniu oile tak mozna to go itp nazwac nazywanie kogos smieciem jak sie jest olewanym bo ktos ma dosc jest ok lub cos
gryks76
A przypomnij sobie Twoje docinki w stosunku do emerytki.
A przypomnij sobie Twoje docinki w stosunku do emerytki.