Wpisy 2 565 136 – 2 565 235
6 lutego 2016 01:03 → 6 lutego 2016 07:57, 100 wpisów
Jocia krzysiu ma 13lat i gnoi krasnalke
Ztego powodu krasnalka sie znami pozgnala
Prawdopodobnie na zawsze
Krzysio będzie grzeczny
Oj tam, mnie tez gnoili.. i to kto.. heh.. i żyję
Przebolałam, a teraz mam to w nosie
Oj tam, mnie tez gnoili.. i to kto.. heh.. i żyję
Przebolałam, a teraz mam to w nosie
zbigniew g .. a coś ci powiem my imigrantów będziemy przyjmować a tu naszego rodaka chcesz blokować to nie jest higienicznie
Ale krasnalka ma ci innego w glowie slaba psychicznie tak jak ja
szczerze >> ja płakałam po ataku, teraz mam to gdzieś i żal mi ich , ot co
Pasko nie spij zablokowac krzysia zgnoil ja duzo razy i teraz chce odejsc zmultipasko pasko bo i ja odejde torsan medea islandorka itp i krzys zostanie sam na multipasko dzialaj Pasko
Kilkudniowy odpoczynek dobrze by mu zrobił,a i nam przy okazji
Krasnalek nie odchodz z tad
Vondeoff ...ale wiesz jaki polak jest mściwy jak coś to my nie damy żaden skrawek ziemi dać nikomu
my jesteśmy jak ,,,,https://www.youtube.com/watch?v=Rbxe1ItgVyQ
Vondeoff.. ja nie uważam tym mściwościom tylko jak coś dojdzie do gorszego i coś to gorszego moja rodzinę będę bronił całą piersią
Vondeoff.. ja nie jestem przeciwnym z imigrantami trzeba dać każdemu szansę ale niech poszanuję naszą ojczyznę
A,ja jestem przeciwny dziczy arabskiejMy mamy kogo sprowadzać-Rodacy ze wschodu czekają
Vondeoff .. wiem o co ci chodzi ale ja wolę imigrantów z Ukrainy jak inne pasożyty co mają do nas dojść
polaki czekają na pomoc w Polsce tak samo czekają na pomoc ale wolę imigrantom płacić jak dla biednych naszych ludzi co na prawdę oczekują na pomoc ale nie dostanie
Zgoda!Ale ja mówię o repatryacji-a nie o przyjmowaniu emigrantów
ale ta niemoc jak komuś bliźniemu jak się robi to każdy w biedzie pomorze a nie będzie się patrzył jak ktoś prosi pomoc a nikt na to nie reaguje
na to nikt nie zważa polak polakowi zawsze powinien pomóc a nie jeszcze nogę podkładać to nasza solidarność
Nami się qrva nikt nie przejmował -Pora na Zdrowy Egoizm Norodowy
ale naszych biednych ludzi nie którzy potrzebują pomocy ale nikt tego nie widzi właśnie mnie to boli
No co ty?
Krzysio ma swój świat i ja go traktuje z przymrużeniem oka
Krzysio ma swój świat i ja go traktuje z przymrużeniem oka
co tam?
ciekaweego slychac
tatuś
zagram piątkę 3-8-9-29-30 w mm i keno
ale jak nic nie wpadnie rzucę klątwę na ustroniankę
zagram piątkę 3-8-9-29-30 w mm i keno
ale jak nic nie wpadnie rzucę klątwę na ustroniankę
a co do krzyska to ja do niego nic nie mam; ale faktem jest że przyczepił się do krasnalka jak rzep do psiego ogona...
Ten cały krzysio to jakiś imbecyl pisze do innych słowa obraźliwe Pasko powinien jego usunąć bida jedna.