Wpisy 2 565 113 – 2 565 212
6 lutego 2016 00:53 → 6 lutego 2016 05:09, 100 wpisów
O 14:00 >> 5/6, 5/9,5/10 i kosz
O 21:40 >> 3/5, 4/6,5/10 i dwa kosze
Krzysio Bylem wojsku przymusowym bylem sanitariuszem jednemu takiemu choremu musialem go karmic srodkami psychotropowymi
Krasnalek nie odchodz
jocia ... ja żartowałem tym sklepem jestem taki żeby nie obrazić nikogo
Zablokowac krzysia krasnalek on ma dopiero 13lat i bredzi
Krasnalek nie odchodz napisz do pasko by go zablokowal kto jest za by krzysia zablokowac jestem zaaaaaaaaa
Jocia krzysiu ma 13lat i gnoi krasnalke
Ztego powodu krasnalka sie znami pozgnala
Prawdopodobnie na zawsze
Krzysio będzie grzeczny
Oj tam, mnie tez gnoili.. i to kto.. heh.. i żyję
Przebolałam, a teraz mam to w nosie
Oj tam, mnie tez gnoili.. i to kto.. heh.. i żyję
Przebolałam, a teraz mam to w nosie
zbigniew g .. a coś ci powiem my imigrantów będziemy przyjmować a tu naszego rodaka chcesz blokować to nie jest higienicznie
Ale krasnalka ma ci innego w glowie slaba psychicznie tak jak ja
szczerze >> ja płakałam po ataku, teraz mam to gdzieś i żal mi ich , ot co
Pasko nie spij zablokowac krzysia zgnoil ja duzo razy i teraz chce odejsc zmultipasko pasko bo i ja odejde torsan medea islandorka itp i krzys zostanie sam na multipasko dzialaj Pasko
Kilkudniowy odpoczynek dobrze by mu zrobił,a i nam przy okazji
Krasnalek nie odchodz z tad
Vondeoff ...ale wiesz jaki polak jest mściwy jak coś to my nie damy żaden skrawek ziemi dać nikomu
my jesteśmy jak ,,,,https://www.youtube.com/watch?v=Rbxe1ItgVyQ
Vondeoff.. ja nie uważam tym mściwościom tylko jak coś dojdzie do gorszego i coś to gorszego moja rodzinę będę bronił całą piersią
Vondeoff.. ja nie jestem przeciwnym z imigrantami trzeba dać każdemu szansę ale niech poszanuję naszą ojczyznę
A,ja jestem przeciwny dziczy arabskiejMy mamy kogo sprowadzać-Rodacy ze wschodu czekają
Vondeoff .. wiem o co ci chodzi ale ja wolę imigrantów z Ukrainy jak inne pasożyty co mają do nas dojść
polaki czekają na pomoc w Polsce tak samo czekają na pomoc ale wolę imigrantom płacić jak dla biednych naszych ludzi co na prawdę oczekują na pomoc ale nie dostanie
Zgoda!Ale ja mówię o repatryacji-a nie o przyjmowaniu emigrantów
ale ta niemoc jak komuś bliźniemu jak się robi to każdy w biedzie pomorze a nie będzie się patrzył jak ktoś prosi pomoc a nikt na to nie reaguje
na to nikt nie zważa polak polakowi zawsze powinien pomóc a nie jeszcze nogę podkładać to nasza solidarność
Nami się qrva nikt nie przejmował -Pora na Zdrowy Egoizm Norodowy
ale naszych biednych ludzi nie którzy potrzebują pomocy ale nikt tego nie widzi właśnie mnie to boli
No co ty?
Krzysio ma swój świat i ja go traktuje z przymrużeniem oka
Krzysio ma swój świat i ja go traktuje z przymrużeniem oka