Wpisy 2 564 870 – 2 564 969
5 lutego 2016 21:48 → 5 lutego 2016 22:27, 100 wpisów
Żegnam Wszystkich na TYM forum od jutra proszę mnie nie szukać nie będzie już krasnalka
Krasnalek jak ci poszlo bo mi
Co
mam już dość krzysia i odwracania kota ogonem obraża ludzi a jak pisze mu się prawdę to wszystko przekręca mam dość tego pajaca
może to komuś odpowiada mi nie
może ktoś się godzi na takie traktowanie ja nie
może to komuś odpowiada mi nie
może ktoś się godzi na takie traktowanie ja nie
4-10 na sucho
może jest chory pokrzywdzony przez los
Przykro mi ale ja nie jestem dzieckiem do bicia
Przykro mi ale ja nie jestem dzieckiem do bicia
Napisz do pasko niech go zablokuje
Lece pracowac do jutra
krasnalka jesteś dosyć mądra dziewczyna..krzysio nie jest Twoim życiem, nawet jeśli czujesz się urażona czy zgnębiona to chyba nie jest powód, omijaj wzrokiem co pisze, z reszta krzysio też powinien(byałaby dobra opcja ignorowania użytkownika czy wypowiedzi ...ale nie ma, a każdy ma prawo wiesz..być)
Może postaraj się ignorować? Faktycznie Krzysio mógłby się przyłożyć i troszkę pomyśleć przed obrażaniem czy niektórymi komentarzami jako użytkownik...no ale nie znikaj, ja tam lubię jak się czasem przywitamy..czy sobie we dwie popiszemy coś tam jako nieznajome
Może postaraj się ignorować? Faktycznie Krzysio mógłby się przyłożyć i troszkę pomyśleć przed obrażaniem czy niektórymi komentarzami jako użytkownik...no ale nie znikaj, ja tam lubię jak się czasem przywitamy..czy sobie we dwie popiszemy coś tam jako nieznajome
Krasna...nie przejmuj się , olej frajerów, typuj cyferki i bedzie git.pozdr,
krasnalek przykro mi, że padłaś kolejną ofiarą osób, które coś sobie udowadniają "brylując" na naszym chacie, ale rozumiem twoją decyzję
Pasko powinien dawno zrobić z tym porządek pisałam do Niego ale Krzyś ma u niego super plecy
może jakiś system nagan..i ewentualnie, kilka i aut czy "cuś" by się przydało...byśmy tak trzymali fason, kultury i wzajemnego szacunku
krasnalka--> nie znikaj w każdym bądź razie
krasnalka--> nie znikaj w każdym bądź razie
Achaaa rozumiem zamysł
a ten szpieg i tak tu będzie ale teraz zacznę drukować jego wpisy
ja tylko 4/6i jeden typowany na szybko jak pech to pech
ja-1 8 11 16 67 79 ,a oni 2 9 11 16 66 80
ja-1 8 11 16 67 79 ,a oni 2 9 11 16 66 80
dusia i tak ładnie
ja tylko pewniaczka i 2/5 gdybym dała z poprzedniego losowania obstawiane 52 i 2 to by bylo4/5 z plusem
krasnalek branoc
tez mykam i tez życze dobrej nocy Czatowiczom
tez mykam i tez życze dobrej nocy Czatowiczom
LoreY ..wiedziałem dokładnie akurat nie lubisz mnie i to wszystko i okeY i teraz czas do kitchen
Dopisano wygrane Kaskady - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Sisio
Pintol napewno w kitchen ma ulubione smakołyki Hannibala Lectera
Pintol napewno w kitchen ma ulubione smakołyki Hannibala Lectera
Dopisano wygrane Multi Multi - odnotowano 1 główne wygrane !
PADŁA GŁÓWNA WYGRANA MULTI MULTI
Bonus Multi Multi: 10 000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
LoreY ..>> słabo szuka w kumpli >> a teraz masz ty odwiedz imprezka u ciebie ..mozesz wiecej wiedzieć