Wpisy 2 564 015 – 2 564 114
4 lutego 2016 18:59 → 4 lutego 2016 21:28, 100 wpisów
coś EstyMy nie widać, hmm
Brjan nie coś, a JUŻ wygrany zakład nadaj
Brjan nie coś, a JUŻ wygrany zakład nadaj
Taaa, jak się gwoździa wbić nie umie to albo gwóźdź winny albo młotek za ciężki, to filozofia tych co wyznają dzisiejszą wyłącznie prawdziwą prawdę polityczną obowiązującą teraz w PL
wasyL ....wyładz ...co masz ostatniego suchara 1/1 niz ludzisko MP
krasnalek mam ją w doniczce w domu,na oknie i na działce w szklarence
brjan ..a ty interesujesz rózne tematy ..np rózne rzeczy herbata miete .. a walka TS nie
krasna ..jesteś prawdziwe mamuszka nie umiesz zachować noRmalne...twój syn wie chora jesteś
torsan u mnie nie wiem bo ja tylko praca i dom dziś nie miałam czasu
krzysio nie rozumiesz po polsku nie pisz do mnie bo mni twoja osoba i wpisy nie interesują
krasna ..jesteś prawdziwe nie miłosierdziom biducha ..jak ty do mnie ..jak ty tu ludziom
tyle razy mnie obrażałeś i myślisz że będę dla kogoś takiego jak ty miła nie mam ciebie serdecznie dość i twoich wpisów na mój temat dla mnie nie istniejesz zrozumiałeś
I myślę że niedługo wszyscy będą cię mieli dość .Pozdrawiam i jeszcze raz proszę do mnie nie pisać i nie używać mego niku
I myślę że niedługo wszyscy będą cię mieli dość .Pozdrawiam i jeszcze raz proszę do mnie nie pisać i nie używać mego niku
krasna ..a ile razy uraziłaś do mnie..nie miałaś dobrze zachowałaś i dlaczego co miałaś problem
krasna ..umiesz tu powiedzieć całego zdania ..ty nie istnieje mądra
krzysio
Tak ja jestem szmata wariatka bieducha a mój syn to złodziej wiem to od ciebie
to teraz napisz kim ty jesteś
Tak ja jestem szmata wariatka bieducha a mój syn to złodziej wiem to od ciebie
to teraz napisz kim ty jesteś
w poniedziałek mam sprawdzian z autyzmu,zespołu Aspergera i zespołu Retta
,zespołu Aspergera gdzieś to słyszałam ale nie pamiętam to chyba takie tiki nerwowe
krasnalko to raczej Retta, Aspargera mają trudności w nawiązywaniu kontaktów...
krasnalko, a jesli chodzi o atyzm to złożona, skomplikowana, indywidualna niepełnosprawnosc...
autyzm to mam w rodzinie co prawda dalekiej ale zawsze to rodzina
krasnalko ja miałam kiedys sąsiada z zespołem Retta, okropne choróbsko, wiąże się z alienacją społeczną, ludzie nie rozumieją takich osób..np. nie potrafią opanować przeklinania i jak mówią to ni stąd ni zowąd pada przekleństwo...
Retta to choroba genetyczna spowodowana mutacjami genowymi i dotyka tylko dziewczynki Asperger to całościowe zaburzenie rozwoju
autyzm to zaburzenie rozwojowe i uszkodzenie systemu które porządkuje otrzymane od zmysłów informację
torsan, ja tez popełniłam bład bo chodziło mi o inny zespól bodajze Touretta...
gaja-w medycznej szkole policealnej terapie zajęciową i asystenta osoby niepełnosprawnej
Torsan dobry wybór, jest zapotrzebowanie na osoby, które mają wykształcenie w tym kierunku a poza tym to ciekawe...
2 564 086. krzysio 2016-02-04 (21:08)
PaczKieCZ ....prosze USYŃ móJ kOnto........
Sisio pintolu gdzie chcesz uciekać?
PaczKieCZ ....prosze USYŃ móJ kOnto........
Sisio pintolu gdzie chcesz uciekać?
gaja-ciekawe i to nawet bardzo tylko niestety jesteśmy bardzo podatni na wypalenie zawodowe w tych kierunkach
Sisio
Zanim znikniesz, napisz czy wyniosłeś śmiecie dzisiaj z chałupy?
Zanim znikniesz, napisz czy wyniosłeś śmiecie dzisiaj z chałupy?
Titanic na Polsacie dziewczyny zmiękczone
Rrrrrrrrrrrrobert
Dziewczyny zmiękczone a ty przynajmniej twardy?
Dziewczyny zmiękczone a ty przynajmniej twardy?
Film wszech czasów nic juz odtamtej pory nienakrecili dobrego
Ciekawe czy Di caprio dostanie Oskara w końcu
20,21,22,23,24,25,26,27,28,29
51
25,26,27
55,56,57,58
9,51,2,78,61,79,49,16,24,60
51
25,26,27
55,56,57,58
9,51,2,78,61,79,49,16,24,60
Pożucie wszelką nadzieję wygranych