Wpisy 2 563 956 – 2 564 055
4 lutego 2016 18:13 → 4 lutego 2016 20:48, 100 wpisów
Hmm, Pan Pasko ostatnio odpisywał, że zastanowi się nad szwedzkim lotto ciekawe..czy robi mapeczki
na początku się zastanawiałam nad tymi mapkami czy o aby potrzebna rzecz..ale chwilami się przydają
podobne cos jak ta strona robilem na zaliczenie PHP na studiach
krasnalek ja bym na mini dziś wyslala takie 26,16,19,22,27,34/39 ciekawe
z tym ze wtedy tematem było system do klasyfikacji uczestnikow na prawo jazdy
PapaSmerf ja nigdzie nie mogę mapek od szwedzkiego znaleźć... dlatego pisałam do Pana Pasko a irlandzkie hmm, średnio łatwe ...no i koszt!! szwedzkie jest jak mini płatne a masz 7 liczb spośród 35 !! raz wygrałam 200 zeta i kilka razy mniejsze (mapki by pomogły...już chciałam sobie tworzyć w excelu ale Paskowe mi się podobają jakoś)
krasnalek i dlatego wygrasz...pamiętaj, że poza 10 systemowymi czuja mam na mini średniego co drugi dzień , a skoro ja nie wysyłam a Ty tak...to dziś wygrasz!!
Mocca jakbys miala cynk o tych mapkach to daj znać też chętnie rzuce okiem
krasnalek daj znac jak wygrasz 5 ...nie mam za złe jak napiszesz, ze nie wygrałaś ile wygrałaś tylko daj znać, że cokolwiek wygrałaś hahahaha
Mocca masz to jak w banku od razu po losowaniu ogłoszę na forum
PapaSmerf za to sa mapki od 49s ..euro, powerball(dziad który mi zablokowal wyslanie liczb jak się ludzie rzucili na strone z lotkiem by wyslac powerballa)
chciałabym szwedzkie a cynk hmmm, spoglądaj na mapki paskowe na dole masz odnośnik do zagramanicznych gier z mapkami
chciałabym szwedzkie a cynk hmmm, spoglądaj na mapki paskowe na dole masz odnośnik do zagramanicznych gier z mapkami
Aż zerknę, bo ostatnio nie patrzyłam może Pan Pasko się ścisnął i są ...
krasnalek, zawału dostaniesz, moja Babinka kupiła i wcina też
bylem juz na tych mapkach raz jakos przypadkowo wlazłem, no bede na pewno czujny a powiedz gdzie mozna zagrac w to lotto bo chyba nie w naszej budzie TS ?
WitamTak się rozpisałem na FB,że zapomniałem o pączkach . Smacznego
PappaSmerf różnie często się źle czuję i nie mogę pod kolekturą stać ..a zatem korzystam z seci
http://www.citizengo.org/pl/32162-list-otwarty?tc=fb&tcid=19552586
Taka Polonia ))? To dlaczego nie wraca do tego gniazda? Nie uważam,że ktoś obraża Polaków, choć przyznam jestem anty do tej sytuacji politycznej w PL. Nie podpiszę.
owszem caly czas PO oraz podwladni typu KOD probuja dostac sie do koryta, jednak przez 8 lat mozna sie uzaleznic od luksusu
coś EstyMy nie widać, hmm
Brjan nie coś, a JUŻ wygrany zakład nadaj
Brjan nie coś, a JUŻ wygrany zakład nadaj
Taaa, jak się gwoździa wbić nie umie to albo gwóźdź winny albo młotek za ciężki, to filozofia tych co wyznają dzisiejszą wyłącznie prawdziwą prawdę polityczną obowiązującą teraz w PL
wasyL ....wyładz ...co masz ostatniego suchara 1/1 niz ludzisko MP
krasnalek mam ją w doniczce w domu,na oknie i na działce w szklarence
brjan ..a ty interesujesz rózne tematy ..np rózne rzeczy herbata miete .. a walka TS nie
krasna ..jesteś prawdziwe mamuszka nie umiesz zachować noRmalne...twój syn wie chora jesteś
torsan u mnie nie wiem bo ja tylko praca i dom dziś nie miałam czasu