Wpisy 2 563 627 – 2 563 726
4 lutego 2016 15:26 → 4 lutego 2016 16:05, 100 wpisów
PapaSmerf a jak sobie bym nie dał rady w razie czego to mogę na zasiłek wrócić rozumiem ?
Schetyna mówi:wyprowadzę ludzi na ulicę,a ludzie z ulicy(bezdomni) mówią {{brawo
My zajmiemy wasze lokum i pobory
My zajmiemy wasze lokum i pobory
krzysztofie CCCp ..a ty kiedy bierzesz slubu barbi .. 1 sztuk bobo ..nic nie przeJmuj brać kasa 500 zł szydło premier wie w głowie niz ty myślesz
Brjan za czosow Po przez 8 lat nic nie było robione, podatki podniesione i Vat
juz nie wspomne o gownianych umowach typu: umowa-zlecenie, umowa o dzieło itp
JAK BYŁ CZAS NA ZAPROTESTOWANIE I ZAJĘCIE STANOWISKA W/S EMIGRANTÓW TO NIE POJECHALI A TERAZ CZUJĄ SIE POKRZYWDZENI WYSŁALI INNE PAŃSTWO ŻENADA MYŚLELI ŻE ZWALĄ NA INNĄ PARTIE MIELI MOŻLIWOŚCI I NIE WYKORZYSTALI MYŚLELI ŻE TO SIĘ JAKOŚ SAMO ROZMYJE-NIE CHCĘ JUŻ NIC W TYM TEMACIE JA TU POPROSTU GRAM
PIS ma szanse dostal szanse o ludu, co zrobi czy wykorzysta przekonamy sie...jak bedzie lipa to PIS wsiąknie tak samo jak PO bo lud ma dosyć oszustw
prezes warty powiedziala ze bedzie brac pieniadze na kazde dziecko 800 zl bo ma szescioro bo ja stac
Emigranci teraz są na topie bo media naglasniaja... ale są też inne sprawy ważne w kraju
angierski mysle ze jak zaczna sie oszustwa to beda poprawki do programu
papa ..tak bardzo mozliwe wszystko oszukują posłowie ..zeby chciał luksus dom nie robiom..stworzy ludzie miał biedny i masakratak samo jak ukraina
MoccaCaffe i Rrrooobbbeeerrrttt
Jak jesteście zerknijcie na typy na 22
10,38,49,67
Jak jesteście zerknijcie na typy na 22
10,38,49,67
na dziurawym prawie korzystaja pazerni ludzie ktorzy kradna kase
jeden bezdomny ukradl batonika w sklepie, zamkneli go na miesiac wiecej musieli wydac na jego utrzymanie tam nic ten batonik warty...paranoja
angierski ..znasz Rydzyka ma 20 melonów ..ma dzuzo czasu teraz robiom remont dom koscielny nowoczesne ..a ty program jeszcze sprzedajesz
krzysio wszyscy bogaci kradna bo im malo luksusow chca wiecej
angierski ..no wiem ..ty powinno nosisz szatan ..miał zabić bogaci ..zeby zmienił swiat wiecej spokojnie
Ja mam typy od Jarka wiec wiem co padnie
angierski ..jak nie dać naprawy sprawy ..a ty płacisz podatek i płaczu na sciana i do domu samobujom to jest łatwo umrać
Milionerka to zgadlem twój wiek 56 ale jaja
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a3cd25d5d388e2542ac321e20ee9924b
angierski ,,czemu bogaci ma tyle kasa ma wszytko gotowe majątku ..sam mówi ty nie potrzebne miałeś umrzec ..tu w ziemie nazywają rozwódka
a wlasnie przyszlo do mnie 2 jehowych i mi pokazujo gazetke przebudzenie 12
krzysio ale bogaty nei wezmie mlota czy lopaty i bedzie kopal w mrozie
Robert masz farta
w wiekszosci przypadkow robia to zwykli ludzie ktorym nei starcza na zycie
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e3cbf9b3db67fe3ad73285bc1a31ed79
Ona miała to na myśli.
wizardz ..wiesz co to jechowy ty pustoo rozumu ..nie wie co sie dzieje
ok
krzysio niektorzy sa biedni niekrozy bogaci, ale dlaczego tych biednych dyskryminowac, skoro oni sa sola tej ziemi
ja codziennie slucham 3 godziny ksiazek po anielsku i rozumie juz wszysto co mowio
CBA niema farta
PapaSmerf czy co jutro jechać do PUP ?
najlepiej postawic sobie plot 5-cio metrowy i zeby nikt nie zazdroscil
A nigdy w takim czymś nie pracowałem widzisz, dam sobie radę ?
krzysztof nie wiem, ja bym bral ale lepiej sie dowiedz sam dokladnie
redagowanie pism,prowadzenie korespondencji,obsługa klienta telefonicznie,indywidualnie,prowadzenie dokumentacji biurowej,zaopatrzenie biura w matewriały biurowe
posadzic tuje, i kupic 2 dobermany zeby strzegly a takze zamowic sobie usluge solid security i bron palna
A może zostać na zasiłku ?
angierski ...no wiem ..a ty czujesz nie lubisz pracować mniej zarabiać ..a bogaci czeka tyle kasa zeby chciał znika problemy ,,,
co tam?
krzysio niech bogaci sie bogaca ale niech dadza biednemu zarobic
megamocny to myślisz że lepiej asystentkę przyjmą albo sekretarkę ? Ale kobieta jest napisana jako osoba do kontaktu ciekawe czy ładna ?
zmiany male,,zmieniony kolorek wlosow...;p ile pączusiów dzisiaj poszło ?
angierski ..a ile czasu straciłeś a ile razy nie miałeś imprezka posłowie wiecej
Witam jestem tu nowa jestem ciekawa jak wasze wygrane i w jaki sposób obstawiacie liczby
Mi nic nie idzie czy mogę liczyć na pomoc
Mi nic nie idzie czy mogę liczyć na pomoc
megamocny czyli jakie mam szansę że dostanę tą pracę ?
angierski >>ja juz nie imprezuje>>. i co teraz siedzisz w domu nudoo i umrzeć
jesli chodzi o czas, to mam go dla siebie, reszte dla znajomych
wizardz ..przetsaj ty wezmiesz gej zeby łatwo rozmawiac niz barbi