Wpisy 2 563 527 – 2 563 626
4 lutego 2016 14:18 → 4 lutego 2016 15:25, 100 wpisów
ale jestem nowa to jestem beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Milionerka ile lat masz miasto orientacja polityczna
milionerka
nowa czy stara żadna różnica chodzi tylko oto co zapodajesz
nowa czy stara żadna różnica chodzi tylko oto co zapodajesz
milionerka
możesz mi wierzyć lub nie ale twój zakład ukradłem, zagrałem z+ i mam 14zł
możesz mi wierzyć lub nie ale twój zakład ukradłem, zagrałem z+ i mam 14zł
Tez orientacja sexalna mile widziana
ogólnie dzisiejsze kantowanko na+ 4/6; 4/8, 4/8+ i 3/5 na jolki liczby i jeden kosz
podkradajcie i grajcie narazie wracam do pracy
a bogaczka chociaż zagrała na swoje liczby?
smerfie też mało w sumie ale na plus
smerfie też mało w sumie ale na plus
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
zdrapkuto se kup z 20 pączków za to
trrsanie 2x 8/8+' jeddne liczby milionerki, a drugi na swoje
trafione w obu po 4, zadnasię nie powtarza czyli 8/16...
trafione w obu po 4, zadnasię nie powtarza czyli 8/16...
zdrapku ja 2/10 multi i 2/10 keno
pafty zjadłem 1,5pączka
w keno też mi nic nie miałem- jak poszedłem do żb to 7ki nie chodziły
w keno też mi nic nie miałem- jak poszedłem do żb to 7ki nie chodziły
zagrała 2/2 i jak wszyscy 8/8 i gram wieczorem te same pakujcie pączusie i nie grypsujcie bo marnie to wygląda
maiupamie ..ucz sie duuzo uka a nie tu robiom ty głupiom gamoniom
torsan jak forma przed play off -jastrzebie słabe na jednej nodze ogracie
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 820 000 zł
torsanie na wieczór robie 8/8+; myślę że coś z liczb jocio-bukmachera bedzie
seven masz ...jak przewidziałam...trafily 3 liczby i ci dalam pewniaczka plus wytypowalam Ci 2/2 hyhhhy czyli jednak czuj i dziś nie zawiodl....a sama wyslalam 44 hahhhaha szkoda, ze ne z plusem i 2/5 z 44 tylko bez plusa wiec dziś nic ..ale zwrocilo się jeden i pol
nic ale to nic za jarosława nie idzie qurwa wygrać a myślałem że tylko platforma sępi
Jeszcze Sisio gdybyś tak raczył odpowiedzieć czy wyniosłeś te śmiecie dzisiaj?
torsan
nowa na pasko ale jak ja zaczynałam grać to co niektórych jeszcze na swiecie nie było-nie żebym komuś ubliżała ale trochę kasy utopiłam w ts ale i też sporo wpadło
torsan jak forma przed play off macie jastrzębie to na 1 łyżwie ogracie-a Unia w klasyku z Podhalem mam nadzieje że górą
Witam, co sądzicie o takim zestawie na wieczór 10,38,50,59,60,66,69,80
masterszef-takim składem powinniśmy wygrać z Jastrzębiem Wy możecie z Podhalem wygrać ale pewnie w 5 meczach się rozstrzygnie
Milionerka tajemnicza
Uuu to milionerka 56 lat jeszcze 20 lat do emerytury
Pączków pojadlem czas na sex
miałuupanie ..isc tam na spacer ..miałeś sam patrzeć tyłeczka niunia
widze że szpegostwa nie odpuszczacie ale mnie i tak baaaaaaaaaardzo to bawi -tu się gra a nie bawi skąd ,ile lat, jaka orientacja seksualna,światopogląd to odwas tchnie pisem na odległość bo oni wszystkim depczą po piętach ale i tak bawie się zajefanie
W Lidlu 59gr Biedronka 45gr dokladaja by przyciągnąć klientów
daleko mam do biedry po bym poszedl, kupilem se jednego paczka za 1,60zł a w bidrze jak zwykle promocja dla ludu
Milionerka uważaj bo jedno slowo i wylatujesz z pracy
Rrrooobbbeeerrrttt kradziony czas najleszy ,Brian super że skorzystałeś
Szukam w necie elementu wywrotowego i gorszego sortu
i długo nie trzeba było....................
Milionerka na kogo głosowałaś
Pewnie na komora i Po
MoccaCaffe i Rrrooobbbeeerrrttt
I dziekuję za Wasze typy - wyszedłem na plusie 224PLN
Szkoda , że nie zatypowąłem 44 zamiast 60 byłoby -700 na plusie
dzięki
I dziekuję za Wasze typy - wyszedłem na plusie 224PLN
Szkoda , że nie zatypowąłem 44 zamiast 60 byłoby -700 na plusie
dzięki
Wczoraj na FB odnalazłem stronę opieram premiera i prezydenta RP,super strona,a komentarze
hoho Jest też Petycja w czterech językach do podpisania Zapraszam wszystkich do udziału
hoho Jest też Petycja w czterech językach do podpisania Zapraszam wszystkich do udziału
już tylu darmozjadom umożliwiłam wejście do Euro parlamentu i przerobiłam wszystkie obietnice więc od kilku lat nie biorę udziału w tej maskaradzie i jestem z tego bardzo D U M N A nawet nie wiecie jakie to fajne uczucie nie dać komuś dozywotnej renty-a to dlatego że mam 56 let i nic już mnie nie zaskoczy
za 500+ będziemy bekać jak za rozrzutność Gierka-ale wy o tym nie wiecie
drobiazgi :
4/5 stawka 2 = 40PLN
3/3 stawka 2 = 108 PLN
i 4/4 = 84PLN
4/5 stawka 2 = 40PLN
3/3 stawka 2 = 108 PLN
i 4/4 = 84PLN
dotam pożyjesz i zobaczysz-koniec dla wszystkich z PREZETAMI
Cześć przedwczoraj byłem w PUP bo kolejną wizytę miałem. Jestem na zasiłku dla bezrobotnych a pani podała mi ofertę pracy jako pracownika biurowego w 3 firmach. Tylko wszystko fajnie ale to w mieście jest a mam około 20 km. I wymagania też nie są jakieś wygórowane: średnie i posiadać prawo jazdy kat B. Pani mówiła jak chcę to mam w tygodniu zdecydować jakbym chciał przyjąć pracę a jak nie to kolejna wizyta 22.03. Według was powinienem przyjąć tą pracę ?
krzysztof c bierz, zawsze bedziesz mogl zrezygnowac jak ci nie bedzie pasowac a tak to mozesz zalowac niewykorzystanej szansy
milionerka2015 A ja mam 62 lata i nareszcie się doczekałem :mogę mówić,to co myślę,poprawienie prawa obywatela,walki z korupcją i temu podobne.Na reszcie,ktoś się weżmie za tych
zobacz co porobiła Kopaczka zPO i PSLem:umowę podpisali na 12tys,imigrantów kasę wzięli i teraz sprzedają Polskę i naród Polski do KE
zobacz co porobiła Kopaczka zPO i PSLem:umowę podpisali na 12tys,imigrantów kasę wzięli i teraz sprzedają Polskę i naród Polski do KE
I jeszcze dała mi pit i wujek właściciel przedszkola pit.