Wpisy 2 558 919 – 2 559 018
30 stycznia 2016 16:29 → 30 stycznia 2016 18:30, 100 wpisów
i moglaby te wybrane numerki pewniacki trzymac jak ring girls nr rundy
problem ze wiekszosc ludzi co kupuja takie programy lubia sie ***owac przy dobrym interfejsie i zjadaja ciasteczka ktore tworcy takich programow,im serwuja
ludziom sie,nie dogodzi trzeba ich swiadomie oszukiwac podawac,lepsze wyniki zeby byli zadowoleni
ale to ja mowie jaknautor,programu do lotto ze swoich dosiwadczen a samemu wiem,jak uzywac program zeby pod2yzszyc wygrane
i tyle ide na kawke bo potem ide na basen,i piwko oczywiscie nie z pieniedzy zarobionych na,programie tych marnych paru froszy
powiem wiecej ze nawet na jedna miesieczna wyplate ne zarobilem przez 4 lata
dlatego nie piszcie ze nacisgam ludzi jak nie chca to nie kupuja
po drugie wiekszosc ludzi woli miec wszystko za darmo nawet jak maja pieniadze chca na czyjejs d. sie slizgac
angierski masz pewniaczki???
a gdzie miau miau???
a gdzie miau miau???
angierski a tam nie daje cyferków???
angierski ..tablet ..ładnie obrazy ..na śmietnik ..nie moze zaintalować wszytkie programy ..np same apk ..nie exe
na wielkosc,w,sam raz,nie maly nie duzy 8 cali z modemem wszystkie bajery dla mnie odskocznia 9d lapka w dodatku 4 rdzeniowy
angierski ..miałem ale popsuje pamieci rama np 4 gb w płycie głównej ..zaginione partycja i koniec
wole tablet niz,komputer, dla mnie oiczy sie, cos co nie zabiera,mi czasu ale,moge pare rzeczy zrobic wyslac,maila,sprawdzic stan konta,czy posluchac radia albo pograc w cos
angierski ..nic nie stety odzyskać partycja ..otworzyłem programy bios ani nie moze formaty drugi pamieci partycja tablety ..nic nie stety ..jak masz bedziesz wiedział
angierski .ty nie masz tablety nic nie rozumiesz jak włozyć dvd tablety
angierski ..ty robiom głupi rozumu gacie ..widze nie znasz tablety nie otworzyłeś bios ..a TV tez to samo nie wiesz jak otworzysz bios w pilocie
krzysio jak calkowicie,nie dziala znaczy nie uruchamiasz,boof loadera,to tylko,serwis,bo na domowych,sposobqch tego,nie zrobosz,musisz miecnprogramator
jeszcze, mozna sprobowac podpiac,przez,kabel do linuxa jak dziala w trybie konsoli i zaktualizowac z pc ale jak dIala czesc systemu
angierski ..kiedy robiłem nowe formaty tablety spawkowane zip i załadowałem na karcie SD ..jest nowe a drugi partycja nic nie otworzy zaginione ..prawie koniec swiata do wyrzucenia flascha w płycie głównej
widzissz bo oryvinalny bios ktory laduje androida,jest w,pamieci bez zapjsu a,flash czesto,zapisywany moze,sie uszkodzic wymien scalak flash i po sprawie jeszcze nagraj nowy ssstem
angierski ,,i no >>lutowany to plyta do wymiany<< ..nic nie moze ..moje zdanie płycie główne powinno osobno karta SDD np 32gb niz razem lutowane
karta niestety pozniej jest ladowana jak sie system zaladuje jakonodzielna pam8ec
na pewno by sie dalo na pamieci karty zaladowac system ale bios mhsialby pozwalac
tablet najlepiej nauczyć go fruwać z dziesiątego piętra , całkiem bezpiecznie
krasny i dusi nie ma ciekawe co robią , pewnie przeglądają numerki
angierski ..juz starczy gadać oo tablety ..ja dałem za darmo bobo barbi tak bawi ..ja nic nie interesuje czego mam zyć tablety
PapaSmerf >>> wcale nie pijesz tylko głupka tutaj strugasz ja widzę
FaRaL ..jesteś blisko mieszkasz barbi >>Lila ...nie chcesz bawić uciskać na pamiątka