Wpisy 2 558 819 – 2 558 918
30 stycznia 2016 14:15 → 30 stycznia 2016 16:29, 100 wpisów
4/10 i oboki jak zawsze
4-5 na duch w sekundę wytypowalem 4,5,6,21,22 ipoco godziny statystyk
0/8 no ladnie znowu ominęli, dając oboki....a przy tym powtorzyli liczy, które w sumie naprawdę nie powinny wypaść kolejny raz pod rząd...losowo(tak, tak a kto powie losowo co powinno..)
do wyboru
Pilka nozna - 1.Niemcy - Dortmund-Ingolstadt
1
Pilka nozna - 1.Niemcy - Leverkusen-Hannover
1
SUPEROFERTA - Sobota - AS Roma-Frosinone
1
Pilka nozna - 1.Belgia - Genk-Kortrijk
10
Pilka nozna - 1.Cypr - Apoel Nikozja-Salamina
1
Pilka nozna - 1.Grecja - PAOK-Atromitos
10
Pilka nozna - 1.Portugalia - Sporting L.-Academica 1
SUPEROFERTA - Sobota - Arsenal-Burnley
10
Pilka nozna - 1.Niemcy - Dortmund-Ingolstadt
1
Pilka nozna - 1.Niemcy - Leverkusen-Hannover
1
SUPEROFERTA - Sobota - AS Roma-Frosinone
1
Pilka nozna - 1.Belgia - Genk-Kortrijk
10
Pilka nozna - 1.Cypr - Apoel Nikozja-Salamina
1
Pilka nozna - 1.Grecja - PAOK-Atromitos
10
Pilka nozna - 1.Portugalia - Sporting L.-Academica 1
SUPEROFERTA - Sobota - Arsenal-Burnley
10
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 740 000 zł
emeryt -> http://img24.otofotki.pl/obrazki/gz935_IMG_20160130_095507.jpg
Reklama kaskady dziala więcej zakładów nawet w sobotę na frajerów reklama dziala
Jakieś 25% wzrost dużo
w typowaniach padaka kosz kosz 5/7 7/9 w multi w keno 6/7 7/9 i kosz zabawa trwa dalej
dla wygranych a dla przegranych wieczorem nastepne gierki choc keno kusi wysle gora 2 zaklady na 1 losowanie po 18 teraz trza podumac
Rrrooobbbeeerrrttt i jak zdobyles numer telefonu do tej dziewczyny z UP ?
Emeryt
TS ,,, to taki lucyper jest ludzie przegrywają ,, i co dalej grają i nadzieje mają że TSa wykiwają ......
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/krzysztof-jurgiel-tlumaczy-sie-z-drzemki-w-sejmie/sqn74p
Drzemka w sejmie!!! Pisior usnął!!!
Afera hazardowa to mały pryszcz przy tym
Drzemka w sejmie!!! Pisior usnął!!!
Afera hazardowa to mały pryszcz przy tym
angierski ..twój program lotto nie istnieje wygra ..juz nie potrzebne ..pewnie nie ma co zyć MM
angierski >>>> kasiurę przeznaczam na programy , dużo tańsze jak granie
lewy jak wydasz cala kasiure na programy to wtedy bedziesz gral?
ludzie lotto to loteria a wiadomo ze raz sie wygrywa 4 razy przegrywa bilans jest niekorzystny ale ktos zawsze wygrywa
angierski ..czemu ty sprzedajesz programy ..po ty bida nie wygrasz
nie jestem pewny , ale może , wszystko się okaże w praniu jak to będzie
7/10 ale nie puszczone
krzysio niedlugo chyba sprzedam program na wlasnosc,i juz pozbede sie tego ciezaru
nie chciało sie dupska ruszyć,lenistwo ....kosztuje
krzysio a gdzie jest powiedziane ze,nie wygram nie znamy dnia ani godziny
program tez ma lepszs i gorsze dni w typowaniach ale bilans jest,lepszy
angierski .nie trzeba ..nie interesuje tyle programy ..mam mój własne inaczej ..kiedy miałem inne programy tu paczkiewicz i tam i tam inee ..za duzo problem nie działa wygrać
spisz u kogos,liczbe typowan i wytypuj np3/3 z programu w podsumowaniu wpisz,ta ilosc losowan i zobaczysz roznice
nawet do sredniej sie nie wyrownuja typowania uzytkownikow nie mowiac,o tym zeby przekroczyc4
krzysio nawet wyznaczanie liczb goracyxh nie sprawi ze bedz8esz trafial duze wygrane
golden lotto typuje tez,liczby ustawia w,kolejnosccii ale czy faktycznie lepiej to nie wiem nie ma jak sprawdzic
stare programy opieraly sie na systemach nowe programy na typowaniach bo gra systemowa,nie wysgarczy bez dobrych liczb
zwykle granie suucchym systemem daje srednia oczekwiana czyli prawdopodb erazy wygrana
angierski ..rózne admin ..daje programy i potrzebuje kasa licencja ..nic nie interesuje ..problem ..jeden barbi kupiła golten lotooo ..tak krzyczyła i co ..zauwazyłem czata tak stało
angierski ..nic nie interesuje admin rózne www ..chodzi łapa kasa
widzisz wystarczy owinac gowno w papierek zeby wygladalo jak cukierek
na jakiej podstawie mozna stwierdzic ze,golden lotto jest lepszy od,mojego
wedkug mnie n8e liczy sie oprawa fazy ksiezyca gwiazdy tylkko to co nam zostaje w k8eszeni
>>na jakiej podstawie mozna stwierdzic ze,golden lotto jest lepszy od,mojego<<< ..ja nie wiem ..jak ludzie potrafi zwyczestwo
dzien swistaka sie zbliza 2,2 i dlatego podobne numery do wczoraj rana
a wieczorem chce wczorajsze
a wieczorem chce wczorajsze
ja moge w,provramie nazwac typowanie mnk i to bedzie moj znak towarowy w ktorym opisze,na stronie rewujcja w,typowaniach!!!
Mam satysfakcję bo 4,5,6,trafiłem
wizardz ..tyle gacie wiesz wczoraj 67 ..a profil typowałeś inaczej 1/1 ii widze masz zeeroo
ja nie wiem dlaczego program ten kosztuje spora,kase moj jest,tani ale golden jako,zloty musinsporo kosztowac
angierski ..wiesz ile kosztował golten lottoo ..najperw ty sam zamówić kontakty i graj prawdziwe TS i póznie zostanie porazka i masakra
chyba bede zyl multi, tylko kilka pulapek musze wymyslec na lapanie pewniakow
jak 61 dzien grudnia dzis
jak 61 dzien grudnia dzis
dobra,ale,jak wyvram to wam opublikuje kupon i macie uwierYc ze,to z programu
odpalasz program i taka dupeczka 3 d sie rozbiera na pulpicie