Wpisy 2 556 961 – 2 557 060
28 stycznia 2016 14:10 → 28 stycznia 2016 15:23, 100 wpisów
Zbyniu w totka wygrałes???
A co niewolno mi sie puscic za 250 zl 20zakladow 10losowan
Islandorka do kolektory mi sie nie chce chodzic codziennie
Jedyna pożyteczna rzecz z grania to codzienny spacer do kolektury
bez tego granie niema sensu
bez tego granie niema sensu
Daj skan do profila
Mirnam
I jakzwykle max 7/10 i wiecej nie daje
Islandorka
Torsan
macie na szybkiego 10 tylko dajcie oboki
71,61,13,3,16,76,17,67,80,2
Drapek
dziś jeden z ników podał że grając 1zakład keno z 9liczb na 10los. trafił 2 7mki, 3szóstki i 2piątki
otóz sprawdziłem i żadna taka kombinacja liczb od 6.45 do 11.45 nie dała takiej wygranej
krętacz jednym słowem
otóz sprawdziłem i żadna taka kombinacja liczb od 6.45 do 11.45 nie dała takiej wygranej
krętacz jednym słowem
albin w sumie słabo
i nikam, a liczby tytoniasza okroje i puszczę na 8liczb
i nikam, a liczby tytoniasza okroje i puszczę na 8liczb
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Zdrapka Wielkopostna to propozycja na indywidualne 40-dniowe rekolekcje dla każdego członka kościoła rzymsko-katolickiego w trakcie trwania Wielkiego Postu w 2016 roku. Atrakcyjna forma zdrapki zachęca do lepszego przygotowania się na radość Chrystusowego Zmartwychwstania. Ćwiczymy więc swojego ducha ale i podejmujemy refleksję nad swoim obecnym życiem, nad swoją codziennością. Począwszy od 10 lutego, od Środy Popielcowej aż do Poniedziałku Wielkanocnego pod każdym dniem na kalendarzu czekają różne niespodzianki, oczywiście z rodzaju takich które zaleca się w Wielkim Poście czyli będzie: jałmużna, post, modlitwa w duchu nowej ewangelizacji.
Wielki Post w tym roku nakłada się z kilkoma ważnymi wydarzeniami które są w zdrapce uwzględnione: przygotowania do Światowych Dni Młodzieży, X Zjazd Gnieźnieński z okazji 1050 - lecia Chrztu Polski, Jałmużnę Wielkopostną Caritas oraz wspomnienia ważnych świętych: św. Franciszki Rzymianki, św. Józefa Oblubieńca. Biorąc udział w akcji, wspierasz te wydarzenia, także finansowo.
Wielki Post w tym roku nakłada się z kilkoma ważnymi wydarzeniami które są w zdrapce uwzględnione: przygotowania do Światowych Dni Młodzieży, X Zjazd Gnieźnieński z okazji 1050 - lecia Chrztu Polski, Jałmużnę Wielkopostną Caritas oraz wspomnienia ważnych świętych: św. Franciszki Rzymianki, św. Józefa Oblubieńca. Biorąc udział w akcji, wspierasz te wydarzenia, także finansowo.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 710 000 zł
http://www.kaskadanagrod.pl/#zwyciezcy
oto zwycięzcy kodów kaskady
a wczoraj pani na rynku w kiosku gdzie jedna z kolektur we Wrześni powiedziała, że przedwczoraj ktoś z Wrześni wygrał samochód
oto zwycięzcy kodów kaskady
a wczoraj pani na rynku w kiosku gdzie jedna z kolektur we Wrześni powiedziała, że przedwczoraj ktoś z Wrześni wygrał samochód
40k- ale ma słabe i małą ilośc pośrednich wygranych papierowych
liliana
i juz musze nikać
liliana
i juz musze nikać
Lila
Lila
Emeryt i jak grasz w ep nadal ?
lila
Jak i kaskada,gracz powinien sam decydował:czy będzie wybierał liczby,lub grał z maszyny
wybierając liczby
wybierając liczby
dzień dobry
oooo lika się pojawiła
ile tam ubyło kilogramuw
Emeryt teraz kaskada tyle co mm losowana ja na to sie nie skusze
siema panie krzysio
ja dzisiaj 8/8 liczby wybrałem z zakładki pewniaki
ja dzisiaj 8/8 liczby wybrałem z zakładki pewniaki
8,76,6,36,23,29,10,70
nisko ... 8/8 nic nie idzie skuteczne nie trafisz .moze zostać 3/8 ..jak chcesz sam
Majpan to szkoda 49 też ja dziś miałam...może na wieczór będzie
Ja dzis trafiłam takie 6-18-27-50 jeden kupon puszczony i tylko 4/10 jest
Ja dzis trafiłam takie 6-18-27-50 jeden kupon puszczony i tylko 4/10 jest
krzysio sprawdź sam 8,76,6,36,23,29,10,70
kupi ktoś telewizor elemis 21 cali stan bardzo dobry 140 zł
za darmo umarło,płacisz masz
13,15,39,44,67 do keno
zamienimy sie ty mi wyslesz telewizor ja ci drukarke laserowa kolorowa
stówki paftemu żałujesz to nie LCD A Chyba LSD