Wpisy 2 554 537 – 2 554 636
25 stycznia 2016 22:06 → 25 stycznia 2016 22:54, 100 wpisów
No co za dranie, a ja się połaszczyłam na dwa zakłady i NIC. Nawet wśród 10 tylko 2 hyhhhy. Gdybym wytypowała 2/2 to chociaż bym cos ustrzeliła wrrr!
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
jestem na dobrej drodze, szkoda ze dzis nie mialem ze soba swojego notesika z losowaniami
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
czyli trafiony zatopiony
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
MoccaCaffe ja tez i słabo same 3/10 albo 1/10
3/5 32,30
Orędzie Matki Bożej z Medziugorja z 25 grudnia 2015.
Drogie dzieci! Również dziś przynoszę wam mojego Syna Jezusa i obejmując Go daję wam Jego pokój i pragnienie Nieba. Modlę się z wami o pokój i wzywam was, abyście byli pokojem. Wszystkich was błogosławię moim matczynym błogosławieństwem pokoju. Dziękuję, że odpowiedzieliście na moje wezwanie.
Drogie dzieci! Również dziś przynoszę wam mojego Syna Jezusa i obejmując Go daję wam Jego pokój i pragnienie Nieba. Modlę się z wami o pokój i wzywam was, abyście byli pokojem. Wszystkich was błogosławię moim matczynym błogosławieństwem pokoju. Dziękuję, że odpowiedzieliście na moje wezwanie.
wizard numery na jutro będą jutro
trzeba się wyspać i typować
trzeba się wyspać i typować
Krasnalek w mini jutro grasz
puszek a ty co nawiedzony
wygranym
mercedes1313 nie martw się , dziś to nie Nasz dzień. Nadejdzie. Tylko cierpliwości żeby nie zabrakło i finansów, i głowa aby mądrzejsza nie zmieniała tak ciągle hahaha, do tej pory może już coś bym ugrała(na pewno sprawdzając kombinacje , które padły)
mercedes1313 nie martw się , dziś to nie Nasz dzień. Nadejdzie. Tylko cierpliwości żeby nie zabrakło i finansów, i głowa aby mądrzejsza nie zmieniała tak ciągle hahaha, do tej pory może już coś bym ugrała(na pewno sprawdzając kombinacje , które padły)
http://medziugorje.blogspot.com/2016/01/oredzie-z-2-stycznia-2016-r-dla-mirjany.html
http://medziugorje.blogspot.com/2016/01/oredzie-matki-bozej-z-25-stycznia-2016.html
2 554 554. puszek735 2016-01-25 (22:11)
odp ----
oredzie matki boskiej z 25 grudnia 2015
przeciesz matka boska nie zyje od 2 tys lat
czyli albo znala przyszłosc albo była z archiwum x
albo ty nam kity pociskasz
odp ----
oredzie matki boskiej z 25 grudnia 2015
przeciesz matka boska nie zyje od 2 tys lat
czyli albo znala przyszłosc albo była z archiwum x
albo ty nam kity pociskasz
puszek i wasyl chyba juz pora abyscie poszli lulu...po pierdzolicie od rzeczy...indolencja i chamstwo w jednym
MoccaCaffe skreslam za kazdem razem nowe liczby, a wydaje mi się ze cały czas skreslam te same czyli te ktorych nie losują
nie dzis to jutro
nie dzis to jutro
2 554 571.
odp moja
gaju ja nie ***e i uwazaj na słownictwo w wpisach bo paskiewicz cie ukara
a mamy wolnosc słowa na mp i mogiemy pisac co chcemy byle by nie ublizac
odp moja
gaju ja nie ***e i uwazaj na słownictwo w wpisach bo paskiewicz cie ukara
a mamy wolnosc słowa na mp i mogiemy pisac co chcemy byle by nie ublizac
1 2 3 4 5
krasna
Wasylja wiem ale jak mnie ktoś wqurwił to jadę jak z burą suką nawet za bana
Przed godz. 14 podałem:
54 - 45. Było 54.
Teraz było: 54 - 45.
54 - 45. Było 54.
Teraz było: 54 - 45.
greg ale to gaja sie wkierwiła a nie ty
no ta juz nie kumam
Wasyl.
na mój wpis
zakopanee witaj harrnas
ide po swojskie bo tu zimnno
greg masz wpis 2 554 571
Mogę sprawdzić ... liczby.
a co złego to nie jo
greg no no spoko ino ze gaja zawsze była oki
Wasyl.
Puszek pojawia się tylko ma czacie po to aby wkleić bezustannie to samo orędzie.
Dobrze zrobiłeś, że babę ochrzaniłeś.
Puszek pojawia się tylko ma czacie po to aby wkleić bezustannie to samo orędzie.
Dobrze zrobiłeś, że babę ochrzaniłeś.
janosik ja pisze prawde tak jak pis
wszyscy siedza u korna a do nas wpadają inno mącic wodę