Wpisy 2 553 928 – 2 554 027
25 stycznia 2016 12:31 → 25 stycznia 2016 13:47, 100 wpisów
pawcioo ...nie wiem ..oszukują TS zagranicy wymyslony rozumu nie pewnie kupon na pralce ///Ts chodzi łapa aferyy ..czemu nie pokazane gdzie jest niczone kupony w pralce
pawcioo ..tak samo jak posłowie obiecuje 500 zł na dziecko i wygrala premier ..a pożniej 400 zł ..a póznie nie zostanie i co
krasia ja już puściłam jak byłam z pieskiem ,bo teraz siąpi deszczyk i trochę ślisko jest..... więc zdążyłam
krasnalek łyżwy sobie kup , w nocy wszystko zamarznie będzie goło leć
ppawnioo ...Ts zagranicy lubiom oszukac wymyślił zbzdury chodzi łapa kasa za luksus w centum TS ..jak wcześnie kumulacja 33 melonów f ..a póznie upadłośc kumulacja np 2 melonów
pawcioo ..np jak jeszcze raz duza kumulacja TS np 40 melonów F ..TS za mało oszukać np psy zjadł kupon
krasnalka kapelusz i od łepka zł; kasy ho ho i jeszcze więcej byś miała
Pawcio jak nie wiesz to by znaczyło ,,,,, albo nie będę tego komentował
pawcioo ..wiem barbi ..to nic nie wiem ...tu ziemie ludzie nic nie warto nie ma honoru głowie diabła TS
64
Krasnalek
Krasnalka.
--->> 4lomza.pl
Przeczytaj, jak debile z Łomży napadli na salon gier.
--->> 4lomza.pl
Przeczytaj, jak debile z Łomży napadli na salon gier.
64
Dusia.
Za chwilę...
Za chwilę...
Na 14sat na sucho
Dusia.
3/6.
3/6.
krasna ..siedz siedz tyle godziny przy kompie na marna czasu ..nie wygrasz MM
no keno poszlo , 6 zl wygrana , i czekamy na multi multi i mini wzielam wiec zobaczymy wydane 40 zl ;p
co u was?
hehe
no nic wezme zdrapki ;p
35 MINUT I KIECA
TS racz nie zapomnieć w ciągu 2 najbliższych dniach o liczbach:
1. 13 lub 35.
2. 54 lub 45.
1. 13 lub 35.
2. 54 lub 45.
Za oknem odwilż.
lewy ...jak ty obejrzałeś www xxx ..twoja przegladarka wskakuje 997 klawiatura kajdanka///ja oszukany zmieniłem inee IP //i nic stało karane
Zimno jest już tylko na południowym wschodzie.
1. Rzeszów. -2.
2. Szczecin. +7.
1. Rzeszów. -2.
2. Szczecin. +7.
64
Dawać kantowanko.
Dawac kiece
Czarek gdzie jestes
Witajcie
Coraz mniej jest zawieranych zakładów w EP.
1. Losowanie pierwsze: 840 000.
2. Losowanie ostatnie: 274 000.
1. Losowanie pierwsze: 840 000.
2. Losowanie ostatnie: 274 000.
Mocca
mój zakład nie wejdzie chyba...zatem proszę komuś, a może się powiedzie jeśli ktoś trafi jeszcze wysłać 14,55,73,23,39
Krasnalek mini
15minut i kiecka
krasnalek jak się miewasz dziś?
wysłałaś swoje typy? Moje nie chcą wejść coś znowu ze stroną mają, przez promocje, która robią i kurcze znowu będę stratna o zakład:/ bo albo wkliknie na następny raz albo w ogóle nie wejdzie. Mając taką klientelę powinni mieć lepsze serwery czy cuś...
wysłałaś swoje typy? Moje nie chcą wejść coś znowu ze stroną mają, przez promocje, która robią i kurcze znowu będę stratna o zakład:/ bo albo wkliknie na następny raz albo w ogóle nie wejdzie. Mając taką klientelę powinni mieć lepsze serwery czy cuś...
Dzisiaj urodziny obchodzi redaktor muzyczny... Wojciech Mann.
dusia i herbatka ...bo chyba chorujesz?
Beben maszyny losuje