Wpisy 2 552 528 – 2 552 627
24 stycznia 2016 09:23 → 24 stycznia 2016 10:57, 100 wpisów
greg jeszcze nie wiem czy zagram ale dziś syn w domu to mi wyśle jak coś wymyślę
Krasnalek olej jak ja to robię chyba że mnie wkierwi ktoś to wtedy jadę jak z dzikim osłem
wczoraj w nocy słyszałam że facet wyprał kupon wart 33 000000f oddał spodnie do pralni i w kieszeni był kupon
tees to c i o t y ożynają nas z wypłoty
orżnięty przez buka i tees -niedziela bez graniaa w MIESZKU pusto że aż strach co tu począć
Masterszef zobacz jak prost zarobić minimum 100.
Przed super market i PAN DA
Przed super market i PAN DA
PIS da miało być
krzysio musisz barbi posprawdzać
sprzedam telewizor elemis na chodzie dobry stan 200 zeta
pafty ..to zwykły Tv i stare nie wyraznue obrazy..nie kupię mam coś dobre
Znowu qrewskie islamskie bydło atakowało kobiety w kolonii jajca obcinać i do ***a na sex zbiorowy
pafty ..a niemcy ma stare od razu wyrzuci na złom Tv ..a ty polakie sprzedajesz
Z powodu smogu w Krakowie, kierowcy będą mogli dzisiaj podróżować komunikacją miejską za darmo. Wczoraj normy zanieczyszczenia powietrza w centrum miasta zostały przekroczone aż 9-krotnie.
krzysio...ja chociaż sprzedaje a ile bydła polskiego rozkradło polandie i teraz ino dziura budżetowa ozonowa i chu..je muje dzikie węże w polandii -ech szkoda gadać
a tees rozkrada dokumentnie -nie mam zxa co grać
pafty ..trzeba napad na bank ..kup sobie lepsze TV >>oled<< ..wartości kosztuje 5 tysiaki niz taniocha >>Led>>
krasia ja młodemu wyprałam uprawnienie na zwyżki ,jak przyjechał w listopadzie dał ciuchy robocze do prania ,a ja pytałam sie czy wszystko powyciągał z kieszeni -on twierdził że tak no i sru
pafty ...nie mozesz kupi od 10 tysiaki ...
http://obywatelhd.pl/index.php/2014/10/28/ile-kosztuje-telewizor-oled-sprawdzam/
---
http://obywatelhd.pl/index.php/2014/10/28/ile-kosztuje-telewizor-oled-sprawdzam/
---
krzysio...a przelał byś mi na gre z 170 zeta to ci dam ten telewizor
dusia ja sprawdzam syna spodnie jak daje do prania bo juz wyprałam mu kiedyś kasę a też mówił że posprawdzał kieszeni
a raz w kieszeni myło 5 zł i zablokowało rurę odpływową i zapłaciłam 80 zł
no dobra 160 zeta niech strace daje ktoś -elemiks na dobrym chodzie
elemis
moja małżonka nie grzebie synowi po kieszeniach
bo mamy własne gumki
bo mamy własne gumki
Krasnalka.
Krasnalka.
Będę dopiero wieczorem.
Będę dopiero wieczorem.