Wpisy 2 552 502 – 2 552 601
24 stycznia 2016 09:09 → 24 stycznia 2016 10:38, 100 wpisów
lewy tak mam za niską to jest osłabienie organizmu
nigdy nie mam gorączki taki mam organizm
nigdy nie mam gorączki taki mam organizm
dusia ,,widzisz tu nic nie ciekawy .. aby robiom róznom tematy wariatom chore rozumu ani nie mówi TS .. no trudno teraz idom po kafka
greg jeszcze nie wiem czy zagram ale dziś syn w domu to mi wyśle jak coś wymyślę
Krasnalek olej jak ja to robię chyba że mnie wkierwi ktoś to wtedy jadę jak z dzikim osłem
wczoraj w nocy słyszałam że facet wyprał kupon wart 33 000000f oddał spodnie do pralni i w kieszeni był kupon
tees to c i o t y ożynają nas z wypłoty
orżnięty przez buka i tees -niedziela bez graniaa w MIESZKU pusto że aż strach co tu począć
Masterszef zobacz jak prost zarobić minimum 100.
Przed super market i PAN DA
Przed super market i PAN DA
PIS da miało być
krzysio musisz barbi posprawdzać
sprzedam telewizor elemis na chodzie dobry stan 200 zeta
pafty ..to zwykły Tv i stare nie wyraznue obrazy..nie kupię mam coś dobre
Znowu qrewskie islamskie bydło atakowało kobiety w kolonii jajca obcinać i do ***a na sex zbiorowy
pafty ..a niemcy ma stare od razu wyrzuci na złom Tv ..a ty polakie sprzedajesz
Z powodu smogu w Krakowie, kierowcy będą mogli dzisiaj podróżować komunikacją miejską za darmo. Wczoraj normy zanieczyszczenia powietrza w centrum miasta zostały przekroczone aż 9-krotnie.
krzysio...ja chociaż sprzedaje a ile bydła polskiego rozkradło polandie i teraz ino dziura budżetowa ozonowa i chu..je muje dzikie węże w polandii -ech szkoda gadać
a tees rozkrada dokumentnie -nie mam zxa co grać
pafty ..trzeba napad na bank ..kup sobie lepsze TV >>oled<< ..wartości kosztuje 5 tysiaki niz taniocha >>Led>>
krasia ja młodemu wyprałam uprawnienie na zwyżki ,jak przyjechał w listopadzie dał ciuchy robocze do prania ,a ja pytałam sie czy wszystko powyciągał z kieszeni -on twierdził że tak no i sru
pafty ...nie mozesz kupi od 10 tysiaki ...
http://obywatelhd.pl/index.php/2014/10/28/ile-kosztuje-telewizor-oled-sprawdzam/
---
http://obywatelhd.pl/index.php/2014/10/28/ile-kosztuje-telewizor-oled-sprawdzam/
---
krzysio...a przelał byś mi na gre z 170 zeta to ci dam ten telewizor
dusia ja sprawdzam syna spodnie jak daje do prania bo juz wyprałam mu kiedyś kasę a też mówił że posprawdzał kieszeni
a raz w kieszeni myło 5 zł i zablokowało rurę odpływową i zapłaciłam 80 zł
no dobra 160 zeta niech strace daje ktoś -elemiks na dobrym chodzie
elemis
moja małżonka nie grzebie synowi po kieszeniach
bo mamy własne gumki
bo mamy własne gumki
Krasnalka.
Krasnalka.
Będę dopiero wieczorem.
Będę dopiero wieczorem.