Wpisy 2 552 202 – 2 552 301
23 stycznia 2016 22:20 → 23 stycznia 2016 23:59, 100 wpisów
Taa 4zł prawie zawsze idzie
Taka zawsze taktyka na MM
Gracie jutro w Ekstra Pensje?
Słabo ;/
milion dla poznania, kiepsko
Do Poznania>"kiepsko"???Ci Warszawianiści wszystko by chcieli chapać!!!
Do snu jeszcze 3 godzinki
Spijcie dobrze
Niech ci sie kumulacja sni
to ja ide odrabiać lekcje, zegnam
A ja tam dalej stawiam ze 6w lotto padla w Trojmiescie. A w lotto plus w jakims miescie zach Polski
Ciekawe,co tam u Jocii?-Bo co prawda [7]było,ale z pewnym poślizgiem
Głupcy o czym wy marzycie. Gracie w lotto uda wam się wygrać 4zł na jakis czas i się cieszycie jak małe dzieci. A ts na was zarabia. Po prostu mi was jest żal
Witam w jednym wpisie. Chciałbym nadmienić że TS naprawdę kontroluje to co jest zawierane Dwa dni temu wysłałem Multi pewnym sposobem, który wg map chodził regularnie i długo.
Niestety, nie weszły liczby... Ale to nie wsz... System też szlag trafił... Mapa i sposób z niej nie dają już rezultatów... Dlatego namawiam Was byście dokładnie sprawdzali swoje metody, bo a nóż któraś właśnie w tym momencie "chodzi"
Pozdro dla Multipaskowiczów
Niestety, nie weszły liczby... Ale to nie wsz... System też szlag trafił... Mapa i sposób z niej nie dają już rezultatów... Dlatego namawiam Was byście dokładnie sprawdzali swoje metody, bo a nóż któraś właśnie w tym momencie "chodzi"
Pozdro dla Multipaskowiczów
merti... ja bym się nie męczył takim pisaniem a coś to da nic my tu się tylko bawimy
1many336
W sumie racja ale jeżeli ktoś się męczy nad mapami... no wiesz... każdy nazwijmy to cynk lub wniosek może pomóc biednej owieczce
W sumie racja ale jeżeli ktoś się męczy nad mapami... no wiesz... każdy nazwijmy to cynk lub wniosek może pomóc biednej owieczce
merti.. ja cvoś w tym ci powiem wtedy co miałem trafić to zaczełem iść swojm rozumem anie kimś
merti ... nie patrzę na ni kogo a jadę zdaniem a nie ktoś podaje
dzięi zgrywus, należało mi się
mi
szkoda że mam padnięte słuchawki dla was takiego misa bym zrobił że nikt nie miał pojęcia
https://www.youtube.com/watch?v=RE5Kx4OOYgY
Vaya Con Dios - Pauvre Diable
Vaya Con Dios - Pauvre Diable