Wpisy 2 550 982 – 2 551 081
22 stycznia 2016 20:58 → 22 stycznia 2016 21:43, 100 wpisów
MoccaCaffe -> Ted i Ted 2 należy oglądać z dystansem ... zależy kto jaki humor lubi ... ja się ubawiłem na - co do filmy Seksmisja to oczywiście klasyk .. co jakiś czas wracam do tego filmu i oglądam do pełnego ususzenia uzębienia
krasnalek tam przynajmniej efekty jakieś widać...hmm
Krasna
Wpisz Złoty melon
zobaczysz Owsika syna resortu kochanego w PRL-U
Wpisz Złoty melon
zobaczysz Owsika syna resortu kochanego w PRL-U
ide lukac meczyk........ owsik to facet taki jak rydzyk i jemu podobni z tym ze bez sukni.... paparapa
to powinno robić państwo z podatków ale wolą sobie kieszenie napchać
ażeby nie Owsiak to szpitale by wyglądały jak po wojnie
ażeby nie Owsiak to szpitale by wyglądały jak po wojnie
owsiak jak każda organizacja pobiera jakąś prowizje ale owsiak zebrał najwięcej wszyskich organizacji w Polsce
Krasna
Cały ten szum medialny co roku więcej podobno kosztuje niż całe zebrane pieniądze
przez Owsika.
Cały ten szum medialny co roku więcej podobno kosztuje niż całe zebrane pieniądze
przez Owsika.
1 dla dzieci chorych 2 by najchetniej kazda kase zgarnol tak jak zgarnia od moherkow......... krasna tylo ze sprzet niby zakupiony trafia do prywatnych gabinetow szpitali a ten co pokazuja to znika a zastepuje go po recyklingu stary od malowany dobra ide se zlukam pozniej wyniki niech kazdy robi jak chce
zbigniew a panienki w sukniach tez zbieraja najwiecej tylko ze w dniu zbierania przez owsika zebrali mniej i ich trafialo
zbigniew a panienki w sukniach tez zbieraja najwiecej modlą się do boga
Tak więc pomyśl po co ten cyrk.
990
990
ciagle jasiu potrzebuje pomocy asia potrzebuje wiecej kasy na te reklamy ciagle ktos cos chce a najgorsze sa banki wciskaja kredyt pozycze jedno za drugim dobra ide sobie sie odprezyc............ZBIGNIEW do kogo nie znam
Wałęska oddaj mi 100 000 000
oki oki oki.. więc od dziś, kto wygra daje 10% wygranej dla dzieciaczków w potrzebie
2 550 998. zbigniew g 2016-01-22 (21:06) kety
990
990
już w XVII wieku Benjamin Franklin powiedział swoje słynne słowa:
uż w XVII wieku Benjamin Franklin powiedział swoje słynne słowa:
już w XVII wieku Benjamin Franklin powiedział swoje słynne słowa:
wpisz to w gogle
wpisz to w gogle
.. pewnie jeszcze nie znał jeszcze polski słynnych słów ... spi... cenzura .... laj
bez tego 2xjeszcze "pewnie jeszcze nie znał polski słynnych słów ... spi... cenzura .... laj"
jedno pytanie kiedy PIS zmieni prezesa TS
zbigniew... czyli nie chcesz już, aby były w ogóle jakiekolwiek wygrane ?
a nie to ktos inny po kiece watykan w potrzebie jeszcze wiekszej niz do tej pory ciagle malo
Komu z was zabraknie Tomaszka Foxa w TV publicznej?
Przyznać się
Przyznać się
a kiedy kiece wywalą ze studia lotto
spoko torsan ją zastąpi
zbigniew i Ty nie boisz się pisać takich tekstów...? - nie wiesz - u nas inwigilacja jest już legalna ! .. wszystko co piszesz jest znane dla ....
i przesto bykowe wprowadzą 500zł
angierski -> płacisz podatek, że żyjesz, lub "bzykasz", ale nie "trafiasz"... ale jak trafisz ... masz fajnego potomka ... tylko teraz ... " WYCHOWAJ JE SAM " ... szukaj pracy... i najlepiej wyjedź .. to są słowa młodej matki ... której ostatni wysłuchałem
m_max no bzykanko jest fajne, ale nie po to zeby robic dzieci
m_max w tym kraju polowe swojego zycia musisz poswiecic na panstwo, pracowac na podatki
... i taka jest prawda... ludzie słuchają ... obietnic ... przed wyborami ... po wyborach.. dupaa... następne wybory ... młodzi ludzie, którzy mogę glosować nie idą ... "bo po co"... taki słyszę tekst
krasnalek bo to PISIORY
dlatego taka polityka do niczego nie doprowadzi jedynie do upadku bo im wiecej zabieraja ludziom tym mniej maja
a ilu jest ojców co narobili dzieci i nie płacą na swoje potomstwo
2 551 036. zbigniew g 2016-01-22 (21:30) kety
krasnalek bo to PISIORY
krasnalek bo to PISIORY
krasnalek jeszcze 9 minut i trafisz 5\5 w mini
ale potwierdza to stan naszego panstwa, a nie ze komus nie chce sie pracowac
krasnalek -> 039 jeśli tak... to bez urazy ... ale to nie ojciec !
medea76
torsan
torsan a ty masz dzieci
angierski i krasnalek u mnie w pomocy społecznej 3/4 facetów moich klientek po usłyszeniu info o ciąży stwierdza, że ma to wiadomo gdzie bo państwo i tak na dzieci a jemu to mogą nagwizdać bo taki durny by podjąc pracę legalną i musieć płacić to on nie jest
zbigniew -> 2 551 042 krasnalek w mini
na 30 lat we frankach
Według prawa choć niewielu o tym wie rodzic dziecka w domu dziecka musi za jego pobyt zwracać państwu. Mina takiego rodzica jak urzędnik mu wydaje decyzję o obowiązku zapłaty bezcenna
medea ale gdzie ta legalna praca bo ja jak na razie to nic nie ma
banki podpuscily gupich ludzi nie wziołem kredytu
Pracownikom pomocy społecznej można takie rzeczy pisać o swoich klientach?
056
056
pytanie dlaczego wszyscy zarabiaja na innych, bo maja prawo... nikt im nie zabrania, nikt sie z nikim nie liczy
Nie da sie tego najczęściej wyegzekwować więc by nie produkować papierowych zobowiązań zwalniają tych ludków z tej opłatności bo są za biedni. A tymczasem ich dziecko po osiągnięciu pełnoletności musiało jeszcze niedawno samo za siebie płacić w trakcie nauki. Na szczęście to już historia
majpan to niestety smutna prawda a poza tym to uwaga ogólna a nie dane osobowe
3/5
majpan ja to jestem dyplomatyczna, powinieneś kiedyś posłuchać co się zdarza w czasie pracy
ale kiecaale szpilkiale nogiale nosale oczyale usta
Dopisano wyniki Multi Multi
01,03,22,24,27,30,33,37,39,40,48,52,58,59,65,67,68,69,71,73
Plusem jest liczba: 65
01,03,22,24,27,30,33,37,39,40,48,52,58,59,65,67,68,69,71,73
Plusem jest liczba: 65
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 6981 zestawów od 944 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 5 760 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 12 630 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- cienciaros - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 214 zł = 42,80 x koszt gry
- dars2 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 60 zł = 24,00 x koszt gry
- Muri6699 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 54 zł = 21,60 x koszt gry
- DarMark - koszt gry: 20,00 zł, wygrana: 380 zł = 19,00 x koszt gry
- Lalima - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 400 zł = 16,00 x koszt gry