Wpisy 2 550 882 – 2 550 981
22 stycznia 2016 20:07 → 22 stycznia 2016 20:58, 100 wpisów
you tube
Kantry Kurde
Kantry Kurde
m_max łądne czasy...ja jestem z tych co za małego oglądali było sobie życie, złote miasto z kondorem, a z filmow na wariackich papierach, pułapki, brucea lee ile to ja razy za małego deski rozkładałam wyimaginowanie albo ściany przebijałam ufff...
you tube
Ferdek na prezydenta
Ferdek na prezydenta
Dzikuska
jeszcze nic nie zrobiłem a Ty juz mnie całujesz napisałem to
jeszcze nic nie zrobiłem a Ty juz mnie całujesz napisałem to
to ja dokładam you tube "chce kurczaka z rozna"
mocca oglądałaś moje
aż mam chęc na "ła ła ła ła my little runnaway"crime story
MoccaCaffe - widocznie to Ty mój rocznik ... bo również to oglądałem w "ładnych czasach"
mocca ile masz lat 44 bo nie wiem
Szukałam tej piosenki miesiącami jak wypadła z głowy bo i filmu i utworu przypomnieć sobie nie mogłam poza chodzeniem i pytaniem każdego jak nuciłam "ła ła ła..." coz to za piosenka i film był hahahaha
zbigniew_q nie mam 44 młoda w sumie jestem...ja tylko trochę inaczej niż moi rówieśnicy się interesowałam... i miałam zawsze taki swój świat. Mam 29 skończone można powiedzieć 30 hahaha aż się dziwnie pisze chyba człowiek na pewnym wieku się zatrzymuje i tak już trwa...
MoccaCaffe -> 885 "brucea lee ile to ja razy za małego deski rozkładałam wyimaginowanie albo ściany przebijałam ufff..."... tak dawno się nie ubawiłem ... oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu...
mocca jesteś już po ślubie
m_max hahahaha przepraszam nie zdawałam sobie sprawy z tego jak to przekomicznie może wyglądać ..pomijając fakt, że miło wspominam moje wysiłki, nadruszone dłonie...bo i np. pokonywałam Chucka. Latałam kondorem złotym, a jak mówiłam "himen przybywaj..posepny czerepie", to mało się nie połamałam stojąc na kamieniu i wyczyniając różne takie... a pięści smoka..no cóż. Achh jakie miłe wspomnienia...
nieeeeeeeeee
nawet jak płacili 1000+
zbigniew_q nieeee, a kto by takiego stwora dziwnego jak ja chciał ja tylko kocham i kocham,.. i chyba już będę, dosyć długo to trwa i się na zmianę w sercu nie zanosi..
MoccaCaffe 29 młoda !!!!!!!!!!!!!! jak i ja
MoccaCaffe..... ... nie mogę --> wpis ... 900... może pisz mi tak zawsze rano jak muszę iść do roboty ... wtedy szef będzie mnie widział zawsze z taką twarzą na początek dnia
mercedes1313 o to my jurne babeczki!
mocca za niedługo przekwitniesz i co będzie
po 40sce
m_max to ja się bardzo cieszę, nawet jak ze mnie się śmieją...a niech się ludzie cieszą...trzeba powody mieć
zbigniew_q masz Ty racje, na szczęście trochę już inne czasy i za czarownice nie uznają paląc na stosie.
zbigniew_q masz Ty racje, na szczęście trochę już inne czasy i za czarownice nie uznają paląc na stosie.
MoccaCaffe ja nie jestem babeczka
mercedes1313 to Ci właśnie spódnice podarowałam? ahhahah mam nadzieje że jak Rob Royowi Ci podwieje...
mocca ja co pare dni słysze kiedy w końcu
a ja nato dawne czasy sie zmieniły
a ja nato dawne czasy sie zmieniły
MoccaCaffe
MoccaCaffe - ... "...nawet jak ze mnie się śmieją" -> nie w tym sensie mi chodziło jeśli o mnie chodzi ... a jak ktoś tak robi to nie wie o co chodzi i widocznie nie ten wiek
hahaha ja byłam pozytywnie tym uraczona , że się zmieniły...ale czym dalej tym mniej pewna jestem. Może tak już jest, że nawet Ci mniej stworzeni do ożenku...w końcu swojego czasu doczekują tylko aby za późno nie byłokiedy powołanie poczują, samotność etc
m_max ale ja wiem wiem o co Ci chodziło tylko pisze , że śmiej się bo to zdrowie i jestem do usług ...można i ze mnie jak nie ma już ostatecznie z czego
diabelska to przecie prawda http://www.biztok.pl/biznes/biznes-w-sutannie-czyli-na-czym-zarabia-kosciol_s22828
ktos napisal dobrze pod spodem jak sie zarabia placi sie podatek jak datki to zebractwo zlodziejstwo od co podpisuje sie pod tym jak i pod tym ze to najwieksza mafia swiata to tak na marginesie bo sie zezlilem typujac jak mi tarabanili 5 minut do drzwi wczesniej walili po sasiadach a ci tez nie otwierali poslanca od pana spasionego biznesmena w sukni czarnej co za natrectwo godzina 18 a ci na 10 pietrze w dol i tak do kazdego pare minut walenie ze tez rodzice na to pozwalaja do nauki do zabawy a nie za darmoche lazic
ktos napisal dobrze pod spodem jak sie zarabia placi sie podatek jak datki to zebractwo zlodziejstwo od co podpisuje sie pod tym jak i pod tym ze to najwieksza mafia swiata to tak na marginesie bo sie zezlilem typujac jak mi tarabanili 5 minut do drzwi wczesniej walili po sasiadach a ci tez nie otwierali poslanca od pana spasionego biznesmena w sukni czarnej co za natrectwo godzina 18 a ci na 10 pietrze w dol i tak do kazdego pare minut walenie ze tez rodzice na to pozwalaja do nauki do zabawy a nie za darmoche lazic
mocca czasami mam takie same myśli
25 69 23 21 27
55 58 60 61 70
01 04 05 07 09
11 08 13 17 10
do multi
55 58 60 61 70
01 04 05 07 09
11 08 13 17 10
do multi
gryks76
powodzenia
powodzenia
zamiast 500+ powinni wprowadzić bykowe - 500 ale by się rozmnażali
https://www.youtube.com/watch?v=xwtdhWltSIg
MoccaCaffe - jak lubisz się śmiać to proponuję film Ted... i Ted 2... uśmiałem się do
zamiast 500+ powinni wprowadzić bykowe - 500 ale by się rozmnażali
chodzi o kawalerów i panny
chodzi o kawalerów i panny
lepiej by na tym by wyszli wprowadzić bykowe
zbigniew_q hmmm, tak naprawdę jak nie w tę to w drugą. Żadna łaska...przy takich warunkach jakie zapewniają ludziom i rodzinom. ludzie z tych 800,1000+ utrzymywali latami ich fantazje i kozackie zapędy w wydawaniu pieniędzy, dzielenia nagrodami..etc, To powinno iść z ich osobistych pieniędzy(ku chwale ojczyzny i przyrostowi). Pomogłoby wielu rodzinom i nie oszukujmy się pieniądze w gospodarce wrócą..ekonomiści wiedzą.
m_max... ja atari miałam
długo
zbigniew nie podsuwaj takich pomysłów bo nowy podatek wejdzie
zbigniew -> wpis 927... to jeśli będziesz tak "bzykał" i się rozmnażał, to kto Ci da na te Twoje potomstwa?!!! za co będziesz je utrzymywał ?..
krasnalek dostaniesz 500 stów co miesiąc
głosujcie na mnie w następnych wyborach
żartuje
głosujcie na mnie w następnych wyborach
żartuje
nie za bykowe 500 zł podatku co miesiąc
krasnalek
ja ci dam bykowe czlowieka sprawa wolna wola nikomu do tego czy chce czy niechce tak jak tez dzieci choc akurat z tym roznie bywa ludzie nie biora slubu bo samotnej matce lepiej z przedszkolem np jesli ho o dzieci to kasa zarobki marne a i chocby obije zdrowi to i tak ciezko z roznych powodow co nie ktorzy powini wejsc do lasu zamknac oczy i biec a zanim wejda stanac przed nim i sie pozadnie rozpedzic
Niektórzy muszą robić i się martwić od świtu do nocy i tak do końca, a z drugiej strony dzięki temu nie jest bezsensownie(choć pewnie i złapać oddech by się przydało)
wprowadzić bykowe 500 zł jestem za
I nazwą przedobrączkowym
politycy chyba tej strony nie czytają mam nadzieje
z bykowym żartuje bo sam bym musiał płacić
z bykowym żartuje bo sam bym musiał płacić
krasana tyle do kibla na przescieradlo polecialo i w inne miejsca daj mu czas niech policzy
25
m_max zostaw już teda, nie oglądaj! Zajmuj się ważnymi sprawami kraju
w legnicy ktos pod prad jechal i wyjechal z ronda
http://video.lca.pl/play,VVhRyzA9r_8,Pojecha_pod_pr_d_ulic_Sikorskiego.phtml
http://video.lca.pl/play,VVhRyzA9r_8,Pojecha_pod_pr_d_ulic_Sikorskiego.phtml
....tekst w stylu "bykowe' mnie roz***la <- to pewnie zostało ocenzurowane .. więc literuję r o z p i e r d a l a.... przykład... młodzi ludzie mają po 3 dzieci, nie mają co jeść .. państwo nie pomoże ... ale tekst ... mało w Polsce dzieci
14.02.2013 - INFO: Jak podaje radiowa "Trójka", ZUS zaproponował, by osoby żyjące samotnie były zobowiązane do płacenia tzw. bykowego.
m max z kazdej strony na dodatek lupią nawet owsik lupie ost czytalem o dziewczynie 20 lat zdaje sie choruje na stwardnienie rozsiane byla w szpitalu myslac ze jest ubezpieczona rodzice w tym czasie czy jakos tak stracili prace a nfz przyslal jej fakture na 90 tys
m_max właściwie to dobrą komedie ciężko znaleźć...1 ted ok,bo coś innego itd ale drugiej części trailer mnie trochę odsunął. Za to hangovera nie miałam w zamiarze a jedna z części w towarzystwie oglądana okazała się dosyć śmieszna. Ja tu znowu czasy Seksmisji, Gila i innych... Była dobra komedia ale jaka...nie pamiętam(słaba pamięć, prędzej horrory przypomnę sobie )
bykowe a co z panienkami w sukniach czarnych teraz maja zniwa tez by plcili bykowe no tak oni majac dzieci kochanki nie musza a p e d a l y to nie samotni tylko kochajacy innaczej
http://www.rynekzdrowia.pl/Ubezpieczenia-zdrowotne/Jako-uczennica-trafila-do-szpitala-Teraz-ma-zaplacic-93-tys-zl,158056,4.html
bykowe a co z panienkami w sukniach czarnych
one się ciągle modlą do boga makumbe zachowaj
one się ciągle modlą do boga makumbe zachowaj
krasna i gdzie tu sprawiedliwosc ten owsik zbiera i uj panienki zbieraja parkingi sobie buduja auta kupuja a lud im daje ost grosz
jeśliby wprowadzili tzw. "bykowe" - to już nie 1/3 młodych ludzi ucieknie z Polski tylko 3/4
a co nie majpan facet chodzi w spodniach a nie sie osmiesza facetowi nie do twarzy ........ w spodniach kobieta z rubensowskimi kształtami zwlaszcza apetycznie wyglada
m max a ktos zostanie wogule...... w tym kraju lud kombinuje by nie dac zlamanego grosza darmozjada lepiej mieszkac razem kochac sie miec dzieci lub nie miec z tym roznie z kilkunastu powodow niz jak w wiezieniu w kajdanach
gryks ja dla Owsiaka dawałam i dawać będę bo co do niego mam inne zdanie
I wyścig szczurów z wygranymi kuponami, Wszyscy wygrywają potem się okaże, ze sami emeryci i długo się nie pocieszą...
gryks76 ja jestem za....zawsze, za i na