Wpisy 2 550 207 – 2 550 306
22 stycznia 2016 11:22 → 22 stycznia 2016 12:48, 100 wpisów
Ja kupowałem za 10zł pięć jednakowych. Porzuciłem w momencie gdy strata/ zysk wyszło 40zł/20zł.
Miauupanie ..kiedy byłeś smieciem ,,,a terooz robiom złem . i co terooz ..nie rozumiałes twój muzgu zadne nie masz wiedzy
No jasne, że trzeba się liczyć ze stratą. Na szczęście nie mam jak niektórzy, że się odegram. Widziałem gościa kupił 5 GIGA CASH- nic nie miał, potem 2xpo 5 zdrapek i też nic, wybierał sam. Wyszedł zdenerwowany na maksa.
Miauupanie ..jeden tu nicki >A...R << taki młody chłopaki mądry ..nie głupi wszystko znał dzieje ..niz ty stary głupku
dusia ..a jak np ..jak on dobrze zarobiom TS ..bedzie chciał tu zwriujom sexuuu
Są trzy możliwości Panie Krzysio
Albo jesteś z lekka upośledzony umysłowo
Albo wrednym typkiem
Albo jedno i drugie
Pierwszą i trzecią opcję wybaczam za drugą wirtualnie w japę masz.
Albo jesteś z lekka upośledzony umysłowo
Albo wrednym typkiem
Albo jedno i drugie
Pierwszą i trzecią opcję wybaczam za drugą wirtualnie w japę masz.
krzysio to jego sprawa co ,z kim,i dla czego ...nikogo to nie powinno obchodzić
i takie pisanie jest nie na miejscu ,trochę kultury się należy każdemu tu na czacie ,a nie głupoty pisać
dusia ..a ty uwazałaś on kiedy tu pisał czata był śmieciem ..ze >>kobita kumka<<<czy on normalne i kulturalne
jakim śmieciem-nie rozumię.....{{mysliciel}
kobieta może zdrobniale być żabką,,a żabki kumkają
kobieta może zdrobniale być żabką,,a żabki kumkają
dusia ..jak chcesz ubliz sie innee chłopaki czata ,...ja ide tam moje miesjce w kitcheNN i okeY
krzysiu teraz obrałeś sobie Majpana,przedtem była Krasnalka -nie rozumię ciebie
Miaupiane ..ty ty dzisiaj śmieciem jak narazie nie grane TS ..a na wieczór ..zmiana problem ..jak przegrasz TS
20,21,22,23,24,25,26,27,28,29
4
28,29
40,41
17,18
25,26,27
55,56,57,58
64, 14 , 8 , 41 , 55 , 1 ,50 , 4 , 5, 61
4
28,29
40,41
17,18
25,26,27
55,56,57,58
64, 14 , 8 , 41 , 55 , 1 ,50 , 4 , 5, 61
dobra idę bo za dużo już napisałam i dalej nie rozumię co to jest śmieciem........
bo dla mnie śmieć to degenerat ,wyrzutek społeczeństwa,zakała
bo dla mnie śmieć to degenerat ,wyrzutek społeczeństwa,zakała
Krzysio
Ty od dzisiaj dla mnie śmiechem
Skłaniam się ku temu że nie jesteś głupi
jesteś wredniaczkiem hmm.
Ty od dzisiaj dla mnie śmiechem
Skłaniam się ku temu że nie jesteś głupi
jesteś wredniaczkiem hmm.
ulsaa ..ja juz nie lubie >>krasna<<< .. tak robiom przeprzu,,szku kontakty ...a Yota całkiem normalne
Krzysiu...ja Ciebie ostatnio nie rozumiem....
czemu nie lubisz krasnej....to fajna kobitka
czemu nie lubisz krasnej....to fajna kobitka
Dochodzę do wniosku że te Twoje dziwnawe pisanie to ściema
zboczku jeden
ale z drugiej strony jakiego to psychola trzeba mieć w główce żeby tyle lat ściemniać?
zboczku jeden
ale z drugiej strony jakiego to psychola trzeba mieć w główce żeby tyle lat ściemniać?
Krzysiu uzywasz słów...a reaczej wypowiadasz sie w róznych kwestiacj jezykiem niezrozumiałym jak dla mnie
do potemidę z pieskiemtylko mi go bardzo szkoda bo cały czas łapki w górze trzyma od tej soli co sypią
ulssaaa ...ja eetamm krasna ..naprawde ..jestem stary dzide ..żmęczony
majpan może nie -tylko życie daje trochę mu popalić
lubię KRZYSIA ,ale czasem głupoty pisze
lubię KRZYSIA ,ale czasem głupoty pisze
Nie jest żadnym głuchym czy jeszcze innym
na co tu chyba złowił niektórych.
na co tu chyba złowił niektórych.
skanik wygranej mega pensji w profilu
dzisiaj drapek wyczyścił jolki zmienniczkę z 704zł; 500-MP, 100-GC, 50-RUBINY, 54-KENO
i mega wygranych o 14tej
nikam
dzisiaj drapek wyczyścił jolki zmienniczkę z 704zł; 500-MP, 100-GC, 50-RUBINY, 54-KENO
i mega wygranych o 14tej
nikam
Miauupanie ..i no oczywiście ty dokuczasz mnie ..jestem >>Psychopata<< ..aale ..nie myślesz twój rozumu
Gnojek teraz pisze Miauupanie
zgadnij Ulala dlaczego teraz używa "Mauupanie" "Małpianie"?
zgadnij Ulala dlaczego teraz używa "Mauupanie" "Małpianie"?
zdrapek ty na serio w zdrapach tyle wyciągłeś czy bujasz?
Krzysiu pierwszy atakujesz.Majpana,ośmieszasz go nawet żle pisząc nick...a potem udajesz niewiniątko pod przykryciem uczuć religijnych...oj brzydko grzeszysz Ty Krzysiu!!!
ulsaa ..ja nie pierszy atakowałem ..np jak trafione 2/2 profilu jak kiedyśśś on do mnie napad ..i co nie porównują
zdrapek to jakom zdrape mam kupić ? i którą wybrać ? z góry czy z dołu?
bo qurwia musze wygrać coś 400 zeta by zdygło narazie
ulsaa ...a ty nie jesteś samokrytyka a co to było kiedyś z kim zasdrosciłaś ..dariuszem w
krzysioco gotujesz na obiadek?
miałpanie ..ty deej spokuj bez mózguu ucz sie od zerówka..ty nic nie znasz co sie stało ludzie ..taki mają choroby ..>>Psy<< ,,a ty kiedy stary bedziesz miał rozumieć niz teraz czasy
MAJPAN mego męża kuzynka bardzo dobrze pamięta to co było,a teraz jakby siedziała z nami to będzie 10 razy się o coś pytać ,to jest jakiś ucisk w mózgu jakiś nerw uszkodzony
jest sprawna fizycznie ,ale według niej to że nie pamięta tego co jest teraz to według niej, ona jest zdrowa i nie chce przyznać nikomu racji
dusia moje zdanie jest takie ze krzysio sprawny umysłowo tylko takiego udaje i w żaden sposób nie jest chory
miałpanie isc barbi rozmawia to sie urosśnie wiedzy i muszyć rozumieć zdolny a nie koniom xxx ...nie do mnie i narazie idoom tam po kafka
78,48,29,18,36
Majpan -to są choroby i wokół nas dużo takich osób jest....
czasami jeden nerw mięsień się zablokuje -skutki potem są opłakane ,rodzina albo walczy z tą chorobą albo umywa ręce ,bo to nie jego choroba
czasami jeden nerw mięsień się zablokuje -skutki potem są opłakane ,rodzina albo walczy z tą chorobą albo umywa ręce ,bo to nie jego choroba
Dusia
Zgadza się ale są jeszcze psychopaci
bardzo sprytne bestie
Zgadza się ale są jeszcze psychopaci
bardzo sprytne bestie
uwaga dusia zarazki rozdaje
dusia ..on ..nie ma kolegów i nic nie wie o co chodzi ,,on jest nowy czlowiek czemu tak dokuczał mnie i jak zyć
czytam te wpisy i az dziw bierze że dorosli ludzie sie w ten sposób zachowują, chory to nie znaczy że może komuś ciągle mówić że jest śmieciem gdzie tu szacunek
witam
36,37,38,39,40,42,43,44
gosia