Wpisy 2 547 856 – 2 547 955
19 stycznia 2016 22:36 → 19 stycznia 2016 23:55, 100 wpisów
Brajan wczoraj nie podawałam jestes bez honoru i bez ambicji... Towjaa 3 na 3 to farmazony jak i wszystkie liczby, ktote podajesz
tak się zastanawiamdzikuska to Agatka, Magda, Marysia czy też Renatka
Ja nie piszę,że mam przecieki:tylko podaję i typuje z obserwacji losowań
A ja mam przeciek z Ts i to udowodniłam!
To się staje żenujące, nie maam na to ochoty, nie będe Ci już odposywac
To się staje żenujące, nie maam na to ochoty, nie będe Ci już odposywac
Dzikuska-Ubawiłaś mnie "po pachy"Powiedz jeszcze,co oznaczało u Ciebie [12x56-???]
Brajan nie chce i ni bede z Tobą wiecej rozmawiala, u mnie dowod w Ciebie tylko gadanie
honor,ambicja dzikuskaspoko wyluzuj,miałaś farta,chociaż tych liczb nie wysłałaś i teraz się
brjan daj spokój dzikusce trafiła i podała na czacie kto chciał skorzystał a kto nie jego strata
majpan ale mi fajnie te 6 pierwszych weszło w 8 pierwszych już myślałam że polecą dalej
Chyba jestem zagłupi, bo nic nie rozumiem!"Pewny"-skąd???,"Przeciek"-chyba z podpaski???"Stawka-56"-nie dawałam stawki???-stawka-1???itd,itp
Vondeoff
Ja tam też Księciunia często nie kumam ale oka sobie nie wydłubię z tego powodu.
Ja tam też Księciunia często nie kumam ale oka sobie nie wydłubię z tego powodu.
Ja chyba też spadam, milionów nie wygrałem dzisiaj więc jutro znowu do roboty
Tak więc wszystkim pięknym paniom życzę kolorowych snów A panom życzę pięknych pań w tych snach
Tak więc wszystkim pięknym paniom życzę kolorowych snów A panom życzę pięknych pań w tych snach
vondeoffpublicznie nie przyznawaj się do tego bo ludzie mogą to na 2 sposoby zrozumieć
Lis
Napisał że lubi muzykę poważną ale przez szacunek dla nas nie będzie o niej pisał.
Jak to Szanowni rozumiecie?
Napisał że lubi muzykę poważną ale przez szacunek dla nas nie będzie o niej pisał.
Jak to Szanowni rozumiecie?
wpadła mi w ręce fotka jak byłem w Studiu Lotto... wrzucę na profil facebook.
www.facebook.com/multipasko
www.facebook.com/multipasko
moze wkoncu sie uda ustrzelic 9/10 albo wiecej ale za jakis czas
Nie będę się upierał,że nie-Ale w każdej społecznośći możn trafić na odmieńca
zeby odrozniac biale od czarnego musisz widziec czarne i biale
mozna ich przyrownac do kolorow, ale w kazdym razie awangarda
w odniesieniu do duszy, to poznanie bialych i czarnych stron jest wpisane w zycie
Vondeoff no zgadza sie, to ludzie ktorzy mieli upadkow duzo i im obojetne jest