Wpisy 254 538 – 254 637
23 marca 2011 18:37 → 23 marca 2011 20:17, 100 wpisów
skąd się wzięła kumulacja w LOTTO????
Przecież jakiś koleś zagrabił 21 baniek!!
grają w kulki czy co?///
niema ale jest?
Jakis nowy chwyt marketinqowy
gratki dla Wieśka za 6/12
dostaniesz bonusa od Paśki!

Przecież jakiś koleś zagrabił 21 baniek!!
grają w kulki czy co?///
niema ale jest?
Jakis nowy chwyt marketinqowy
gratki dla Wieśka za 6/12
dostaniesz bonusa od Paśki!

dragon tzn. że oni wiedzą już że bedzie kumulacja, przeciek mają kontrolowany , to się nadaje do wikiliksi.
jak by tak Wiesiu puścił sobie to w systemie na kuponie to by się cieszyl dzisiaj ale się cos nie odzywa może i on trafił te 21 balonków
dragon
dragon
Pozdrawiam

Ja jeszcze nie zagrałam
Zastanawiam się czemu tu podałeś typy szczerze?

Zastanawiam się czemu tu podałeś typy szczerze?

Jak nie płakać skoro jak gram tymi liczbami co typuję to nie wygrywam, choć 20 wybieram. A jak nie gram to wiecej trafiam

JA PODAJĘ TAKIE JAK PUSZCZAM MOŻESZ SPRAWDZIĆ W TYPOWANIACH 

LECĘ ZROBIĆ CHERBATKĘ 

LECĘ ZROBIĆ CHERBATKĘ 
artur ja za duzo wczoraj przegralem
nie gram narazie
a u ciebie jak ?
nie gram naraziea u ciebie jak ?
lolek mi tam pare złoty się zwruciło na chybika w duzego 4 weszły a w multi po południu 56zet się zwruciło pusciłem dzisiaj za 100 zeta na wieczór wyzej są moje typy zobacz o 15/30 na forum

coś nie ma Wesołego i Andromedy pewnie jeszcze leżą w lóżeczku po wczorajszym

grajcie na 7 , 10 i 76.
a poza tym czy Totalizator sciąga nasze typowania tutaj i przetwarza je na swoją korzyść? Wszak ta strona nie jest https. Pasko przekazujesz nasze typowania do Lotto czy sami sobie biorą na bierząco?
a poza tym czy Totalizator sciąga nasze typowania tutaj i przetwarza je na swoją korzyść? Wszak ta strona nie jest https. Pasko przekazujesz nasze typowania do Lotto czy sami sobie biorą na bierząco?
będzie mało liczby takich od 1-15. teraz poleci dużo d 20 i 30 i 50 oraz 70 

wpis z 15/30 2,5,9,10,11 piątka-18,30,31,61,77 i siódemka 2,7,13,18,30,31,32 / 3,4,7 13,19,30,32

a można tez tak , liczba fiutow w sejmie dzielona przez 10, liczba partii, liczba flaszek wypita podczas obrad, liczba komisji od spraw komisji, liczba kobiet , i wyjda nam liczby na dzisiejszy wieczor w multi 

Marcinie wierny druhu bądź grzeczny
mam nadzieje że osoby które szaleją na Twoim punkcie wybaczą mi wirtualnego całusa ode mnie
mam nadzieje że osoby które szaleją na Twoim punkcie wybaczą mi wirtualnego całusa ode mnie
kasika Wczoraj zostawiłęm ci wiadomość na gg pytałem jak ci poszło w lotto w realu po wczorajszym losowanku ale nic nie odp. nadal masz klopoty z gg?

Gała nom tylko towarzyski naszych jest w piątek i inne tam kilka bo euro 2012 będą.
tak w piątek i baty
a w sobote na wódke ide to myslałem że coś się obejrzy a tak tylko pozostało pić
a w sobote na wódke ide to myslałem że coś się obejrzy a tak tylko pozostało pić

aga nie kombinuj nic nie zmieniaj
a co mi tam zależy więcej wycjagniemy od TS