Wpisy 2 543 797 – 2 543 896
14 stycznia 2016 21:53 → 14 stycznia 2016 22:45, 100 wpisów
papa jo bo nie grałes...
dziś w zdrapkach wydałam 8 wygrałam 6 a wieczorem wydałam 9 wygrałam 5
ooo mmedusia aleś siem obłowiła...
wychodzi na to ze jutro 15 i 75...???
papa to się chwal bo ide spac...
a za prawdę powiadam Tobie wielu jest takich szczęśliwców jak Ty
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Kumulacja Lotto: 5 000 000 zł
jaki może być skuteczny system w grze gdzie jest kilka milionów kombinacji ?
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
znaczy teoretycznie nie mamy szans, a praktycznie wygrywamy wiecej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 490 000 zł
znaczy tak 3000 trzeba wybulic z tego 1200 sie zwroci na bank, reszta przy dobrych ukladach i jest szansa na trafienie okolo 20 tys
tylko boje sie ze przegapie losowanie bo np. zapomne i akurat trafie
ogladalem ostatnio jak chłopaki kupili ponad 1000 losow na mini lotto, wysłali i wygrali 3 trójki
z mini to jest dziwna historia , prawdopodobieństwo jest prawie takie same jak w innych grach a główna wygrana pada często
ta w lotto masz 1:14 mln a w mini 1:850 tys dla mnie to nei takie samo
wiecie co mozemy sie zmowic i grac zespolowo i na tym najlepiej wyjdziemy bo malo stracimy a jak wygramy to duzo i sie podzielimy
zobaczcie sobie zakładke wysokie wygrane , na 10 pozycji aż 8 to mini
są gry zespołowe, ostatnio polak z niemiec tak wygrał w hiszpanska loterie El Gordo 17 milionow na 5 osob, kazda osoba miala wymyslec jedna liczbe od 0 do 9 i udało im się
ja zrobie strone wy sie zarejestrujecie i bedziemy w kolejce wysylac po 20 zakladow na lsoowanie
bo potem takiego trzymającego kupon to można szukać w Burkina Faso albo na Seszelach
każdy będzie wysylal za swoje pieniadze okreslona liczbe zakladow a potem robil komorka zdjecie i wysylal
umowe to sobie można wsadzić , polski komornik nie zajmie Ci konta na Barbadosie
Denis to zrobimy tak wysylamy wszyscy po iles zakladow, a dzielimy sie po rowno
są prog,ramy, są pomoce, są kryształowe kule ale to wszystko nie ma znaczenia przy grach losowych
znaczy programy typuja liczby ale nie tak zeby osiagnac odrazu maksymalny wynik
a nawet jak ci sie uda cos trafic to myslisz ze to dzieki szklanej kuli a tak naprawde miales szczescie
widzisz bo tak jest ze jak liczb wystepuje czesciej w historii wystarczy znac mala przeslanke ze wystapi w przyszlosci czesciej niz inna
zalozmy w ostatnich 10 losowaniach liczba 13 wypadla 6 razy po 3 razach juz warto bylo nia skreslac to jest wlasnie przeslanka
Cześć jutro mam poprawę egzaminu zawodowego Technika Administracji z Policealnego Studium Zawodowego, 3 podejście. Od wczoraj powtarzam chyba będzie dobrze ? Bo jestem Technikiem Agrobiznesu i kolejna kwalifikacja by doszła do CV. Pozdrawiam i trzymajcie się, a i powodzenia w grach, dobranoc. Idę spać bo jutro o 5:00 wstaję z tatą się zabiorę jak do pracy jedzie.
bo rozklad gestosci prawdopodobienstwa dla poszczegolnych liczb nie jest jednakowy
przypominam ze rozklad to dane historyczne a prawdopdobienstwo - to przed losowaniem
angierski, prawdopodobienstwo wystapienia dla kazdej liczby jest takie samo i nie ma znaczenia czy juz wystapila czy nie
Angierski zbadaj jeszcze jakie było ciśnienie każdego dnia , bo to ma wpływ na grawitację
PapaSmerf no tluamcze ci ze nie chodzi o prawdopodobienstwo ale o gestosc
Denis losowosc tej maszyny jest taka ze jedne liczby powtarzaja sie czesciej inne rzadziej i tyle