Wpisy 2 543 479 – 2 543 578
14 stycznia 2016 16:16 → 14 stycznia 2016 18:57, 100 wpisów
MM byłem w szpitalu..nie grałem miałem dwa stałe ... wróciłem sprawdziłem w narzędziach co padało...i musiałem na dwa dni wrócić
andrew co zrobić ale zdrowie jest pierwsze a póżniej inne sprawy
Teraz stałe sobie w stałych a codziennie zmieniam, stare do kosza po wysłaniu. aby serce wytrzymało dla emeryta
papasmerf 100 % sposobu nie ma ale jakiejś tam próby to ok może przy wyjątkowym szczęściu się uda coś dużego trafić nie ma co wysyłać też dużo zakładów bo to nic nie daje ja zawsze mówię lepiej stawiać na jakość nie na ilość
dusia
Do zobaczenia ...lecę na miasto.A potem do żółtego domku roztrwonic troszkę z 140 pln...
andrew wysokich wygranych życzę
postaram się , może do jutra starczy... wczoraj ze stałych nie wysłanych o 21.40 było 7/10 plus.... to by troszkę się pograło...a tak lipa...
HEJKA
Dusia...a nasz zestaw w stałych jednak różni się... Ty masz 46 a ja 44... reszta to samo...
andrew ja najwięcej miałem 8/10 z + czyli 1500 zł pamiętam fajny wtedy był dzień
trawka1994
MM .. jamiałem kilka 8/10( ost w skanie) i 7/8, 6/7 5/5 to troszkę.... i diabelne nie wysłane 10
dzisiaj wysłałam multi multi 4 zakłady " _ :F
andrew też ładnie a byłeś kiedyś w oddziale TS po wygraną bo ja jeszcze nie mało brakowało w 2013 bo 5/6 w lotto + ale nie wysłałem
Tak ...kiedyś grałem na parki ... to pare razy zaliczyłem okienko... w oddziale...
dusia a ty na swoje liczby grasz
andrew ok
Ktoś w Stanach wygrał ponad 1,5 miliarda dolarów jednorazowo!!!
To tyle ile Teesiak wypłaca wszyskim Polakom w ciągu roku we wszystkie gry
(tyle, że w złotówkach)
I tak trzymać
To tyle ile Teesiak wypłaca wszyskim Polakom w ciągu roku we wszystkie gry
(tyle, że w złotówkach)
I tak trzymać
I 15 lat temu miałem 5/6 w lotto ...tylko 1400pln....a do 6 było tylko jedna cyfra, ja miałem 7 a padło 6... takie życie.
Grałem wczoraj ale tylko 2/5 bez czerwonej...czyli wygrana 0$!
Dragon 450 jak na 30 lat...jak od ręki to coś 300 bo podatek większy niż nasze 10%
andrew ale rzeczywiście słaba stawka wygranych wtedy była ale i teraz tak sądzę że słabe kumulację są jak za 3 złote za zakład
andrew ale 5/6 tu jest lepiej jeżeli chodzi o duży lotek
jest gra jest zabawa
MM tak.... tylko teraz nie gram już w lotka a tylko w MM.. dwa razy 5/6 wystarczy... no do 3 razy sztuka...od czasu do czasu puszczę jakiś zakład i wszystko...teraz pogram w Powerballa...
do poklikania .
hehe racja, grasz i masz ,,albo grasz i nie masz ;p
za 5 z 69 płacą 1 mln $ , koszt 2$ .. troszkę lepiej niż u nas w Lotto...
a jak trafisz jeszcze jedna z 26 lub wyślesz 26 zakładów to jest 40 mln$ lub kumulacje...skan zakładu z wczoraj w profilu...
a jak wykupic ten power
I tu problem! Trzeba mieć kogoś w USA kto kupi, bo te internetowe zakupy to nic nie dostaniesz. I ważne odbiór osobiście i fotka i pełne dane do wglądu.
prawdopodobienstwo trafienia wszystkich liczb w PoweBall to 1:292 201 338 a w Lotto to :13 983 860
Pasko ...przepraszam to nie reklama.... www.powerball.com Tam wszystko można przeczytać.
ale... wysyłam 26 razy z plus 1-26 i mam podstawowe bez kumulacji 40mln $
Co kopiuje?? to mój zakład lezy w NY w szufladzie, a foto u mnie..Mam kumpele i Ona mi wysyła...
Na sobotę poproszę o dopisanie na dole ANDREW... będzie widać że nie kopia
Hejka wszystkimWYSOKICH WYGRANYCH
Lece do żółtej Budy
Dzien dobry
Księciunio
nie życzy sobie liczby -80- przez 3-los a liczba -79- mile widziana w tym czasie.
nie życzy sobie liczby -80- przez 3-los a liczba -79- mile widziana w tym czasie.
Też dobrze na każdą ewentualność dobrze być przygotowanym co do tych liczb
554
554
hejkana dzis skromnie.5 zakladow lotto plus z maszyny i multi na 7 z plusem
powodzenia wszystkim o 22
pamietasz nasze trzy? 6,25,51
pewniacki, no to widac ze 6,51 teraz
pewniacki, no to widac ze 6,51 teraz
jedna parecka juz jest 6,51 , jeszcze 2 parecki i do kasy po 1200
https://youtu.be/mk7rkmSocFg zajebioza byczek z krasnalami
https://youtu.be/mk7rkmSocFg oglądajcie za free
Wizard>> to przypadkiem nie Ty?