Wpisy 2 540 377 – 2 540 476
11 stycznia 2016 18:09 → 11 stycznia 2016 19:31, 100 wpisów
Brjan nie załamuj
Yota ..isc mapki nawigacja samochodowa i przyjdz do zakopane u janosik
/
Wróciłam do domu Przed 17-- i tylko kropiło, w K-cach padało mocno
Wróciłam do domu Przed 17-- i tylko kropiło, w K-cach padało mocno
Brjan mi też na tym skrócie nie zależy
Jak mogą,nie którzy poniżać się do tego stopnia(za 20zł iść na ulice i drzeć gardło,nie wiedzieć o co chodzi) bo KOD chce przewrotuPO za płoty
braj...ja nic nie interesuje posłowie teraz chodzi łapka kasa..nic nie mam szczescie ..kiedy dawno lepper jak lepiej było ..dobrze wieksze ludzie pracują niz teraz
W grudniu płacili 200zł za udział w manifestacji KODu,teraz płacą 20zł,żenada
teraz z niecierpliwością czekam kiedy dostanę obiecane moje 5 stówek
krzysio A gdzie są ci,co z Leppera kokosy mieli,a teraz nie pamiętają o bidoku
Dlaczego KOD nie organizuje manifestacji przeciw "500 zl na dziecko" Bo manifestacje rodziny rozpieprzyły by,w perzynę
"500 zl na dziecko" ..moje zdanie ..jak obiecuje i nic nie bedzie ...a CCCP daje wiecej ..niz całego świata
PO jest przedlużeniem reki ue
i niemiecką marionetka
banda złodziei ,aferzystów
nie przepadam za pis em
ale innego wyboru nie ma
tylko nie te sprzedawczyki z PO
Kto się boi PiSu:zwykli ludzie pracy-nie,aferzyści i złodzieje -tak
odnośnie 500 zł na dziecko:
http://img7.demotywatoryfb.pl//uploads/201510/1445810320_4gmqns_600.jpg
http://img7.demotywatoryfb.pl//uploads/201510/1445810320_4gmqns_600.jpg
masz racje brjan....trzesa tyłkami, bo całe rodziny pracuja w urzędach
Słyszałem wypowiedz Giertycha:Ja nie chcę tego 500zl na dziecko" śmieszny gość,przecież to nie dla takich jak on,tylko dla dziecka
zgrywus - Twój nick rozumiem ale zgrywanie się z podstawowych potrzeb ludzi pracy (płaca) to już przesada!!! Nikt nie potrzebuje pomocy finansowej od Państwa jeśli płaca za pracę byłaby na poziomie cywilizacji a nie dryfowała pomiędzy nędzą a wegetacją.
krzysio: ja nawet becikowego nie dostałem od dwojga dzieci by mi się należało, bo przy jednym dziecku są ograniczenia w zarobkach.
mam kota >> 2 540 406
Należy mi sie 500 zeta, bo kocica je tylko Royal Canin (chrupki )- droga karma
Należy mi sie 500 zeta, bo kocica je tylko Royal Canin (chrupki )- droga karma
Trzymajmy kciuki za atomową pchłę
5 pilka hyba na 90%
Może messi kasa sie podzieli
Ciekawe ile liczb znowu trafie
System jak messi skuteczny
jacekkowal to czekamy kiedy rząd PIS-u zrobi ukłon w stronę ludzi i podniesie pensję minimalną przynajmniej o 50%
Nareszcie:Skończy im się koleżeństwo i po ciotki,młodzi wykształceni z zapałem,będą mieli równe szanse w zatrudnieniu na stanowiskach w urzędach będą pracować: dla narodu
i obywateli.Tyle w tym temacie:precz z PO i Petru,razem z Kamilką Rzeczniczką
i obywateli.Tyle w tym temacie:precz z PO i Petru,razem z Kamilką Rzeczniczką
Pasko to ile zarabiasz masz za dużo to możesz mi dac
Gdybym był złodziejem zapewne popierałbym rząd który przynajmniej nie przeszkadzałby
mi w tym.
Co do kotów to czym bardziej poznaję ludzi to tym bardziej lubię koty.
mi w tym.
Co do kotów to czym bardziej poznaję ludzi to tym bardziej lubię koty.
zgrywus a nie oczekiwałeś od niemieckich władz w Warszawie podwyżki płacy? Ale od PiS to już tak ? Od swoich to nic nie weźmiesz ale od innych to całą gębą?
jacekkowal dobrejeśli nasi poprzednicy nie podwyższyli(PO) to my(PIS) też tego nie musimy
Dobrze już starczy o polityce,jakie liczby na wieczór wylosuje TSik
nie kumasz czy udajesz?
lewy Już jest lepiej,mamy spokój:rząd policji na manifestacje nie wysyła,maszerują
gardla drą w spokoju,nie jak za PO :policja i palki
gardla drą w spokoju,nie jak za PO :policja i palki
Trzeba patrzeć co kto robi ? , ja za pewne sprawy to jestem zły sam na siebie i dotyczyły mnie .
Dzisiaj jest:11.01.2016 poniedziałek,TS wylosuje liczby nieparzyste:1,11,16,20,21,31,41,51,61,71
TS zabrał mi około 10 zł; rocznie
nigdy nie grałem zawodowo , programów trochę mam ale tyle warte co psi buda bez dachu ..
nigdy nie grałem zawodowo , programów trochę mam ale tyle warte co psi buda bez dachu ..