Wpisy 2 538 050 – 2 538 149
8 stycznia 2016 21:13 → 8 stycznia 2016 21:39, 100 wpisów
kończą się święta to ją zawijamy i do następnego roku sobie czeka
ja tylko zawsze żałowałam że nie poszłam na plastyczkę bo w tym jestem naprawdę dobra
krasnalku i tutaj jest pogrzbany
Mój Antoś nie lubi białych koszul
Mój Antoś nie lubi białych koszul
jutro mam wyjazd i może coś wpadnie mi w oko i w domku go przekręcę na swoją stronę
krasna ..jesteś zła barbi i bieducha ..czemu tak nadal śmiechucha ty prawie nie jesteś woelorozum jak małem bobo ..bawiłaś z synem zabawki traktorem na stole
Dobry wieczór, dobry weekend, dużo wygranych. Powodzenia w losowaniach!
ojej to już ta godzina
zmykam za chwilke bo synek w końcu musi iść spać
ale tradycyjnie będzie problem bo on śpi w przedszkolu i wieczorkiem problem z zaśnieciem jest straszny
zmykam za chwilke bo synek w końcu musi iść spać
ale tradycyjnie będzie problem bo on śpi w przedszkolu i wieczorkiem problem z zaśnieciem jest straszny
krasnalek faktycznie robi się ciasno ... ciekawe czy będzie również głośno
fioła ..siemaa ..a odwiedziła 13maxa czemu nie wrócił ....jedz i powiedz sama zostaw zboczersi barbi
Jurowiecka zasypali? wodę ciepłą dali??? bo dopiero wpadłem na włości...
Krsnalka mam nadzieję że podbijesz dziś statystyki....coś mi dziś Twoje liczby pasują....
Krasnalka...to potem po cichu na śniegu napisz to przeczytam.. najlepiej na Rynku pod Ratuszem na kamerce
Krasnalek i reszta
Torsan
Dobry Wieczór
Ja chwilowo robię sobie przerwę od gry z uwagi na ograniczony fundusz hazardowy w tym miesiącu, mierne wyniki ostatnich prób grania no i braku czasu na typowania z racji zobowiązań zawodowych
Ja chwilowo robię sobie przerwę od gry z uwagi na ograniczony fundusz hazardowy w tym miesiącu, mierne wyniki ostatnich prób grania no i braku czasu na typowania z racji zobowiązań zawodowych
Gosia