Wpisy 253 466 – 253 565
22 marca 2011 16:52 → 22 marca 2011 19:40, 100 wpisów
Hanusia. Witaj.. .
Teraz sprawdziłem Twój sen- ale liczby z Twojego snu o godzinie 14 nie było. Liczba z Twojego snu- 27.
Teraz sprawdziłem Twój sen- ale liczby z Twojego snu o godzinie 14 nie było. Liczba z Twojego snu- 27.
Witam.
Dopiero z pracy.
Dziękuje za wpisy.W.N.
Już twoje liczby są wstawione na stronie a pozostałych zapraszam do korzystania z tego testu bo warto. No teraz trzeba zatypowac numerki na lotto 
dla wygranych z 14.00
Dopiero z pracy.
Dziękuje za wpisy.W.N.
Już twoje liczby są wstawione na stronie a pozostałych zapraszam do korzystania z tego testu bo warto. No teraz trzeba zatypowac numerki na lotto 
dla wygranych z 14.00
"Już czas, W zasięgu twe marzenia są!
Już czas, Dziś możesz nadać im realny ton"
To piosenka na dziś!
Już czas, Dziś możesz nadać im realny ton"
To piosenka na dziś!
38 może i 2. Muszę dokładnie popatrzeć na mapkę i póóźniej ci napiszę co typuję

ZAłuję, że nie wysłałam. Teraz zrobię kilka dni przerwy i znowu zacznę typować bo od tego myślenia i porównywania główka boli

33,37,40,43,50,
54,63,68,70,71 a to moje , sie pobawilem troche ale czekam na moje 21 milionow wieczorkiem
54,63,68,70,71 a to moje , sie pobawilem troche ale czekam na moje 21 milionow wieczorkiem
Ja ostatnio trafiłem 7/10 - ale kuponu nie wysłałem
- szkoda że nie można przez internet puszczać zakładów.
- szkoda że nie można przez internet puszczać zakładów.Witam ponownie. 

jak wygram to daje arturkowi bankie i pojutrze wyjeżdzam do stanów na 2 tygodnie 

Cooooo??? Ktoś zgarnął bonusa? Bezczelność! Gdzie tu sprawiedliwość dziejowa? Jak ja nie wygrywam, to nikt nie wygrywa!
Ulexxa. Jesteś??? 

Pozdrawiam

ale jestem gaduła mówię wam właśnie zraziłam do siebie osobę gadałam do słuchawki i gadałam i nie potrafiłam przestać gadać ...
Użytkownik trygon21 dodał nowy komentarz w temacie Euro Jackpot w Polsce?
lolek177 dzieki wreszcie ktos da coś za darmo ci z TS nie chcą dawać mistrzostwa europy się zblizają wiecje ile trzeba kasy na stadjony a skąd to myslicie jest z nas biedaczków lotto targa 
ale lolek się podzieli żebym wiedział że wygrasz to też bym ci działkę dał z tych co wygrałem 13.000 tysięcy 6/6 razy 10

ale lolek się podzieli żebym wiedział że wygrasz to też bym ci działkę dał z tych co wygrałem 13.000 tysięcy 6/6 razy 10

stałam dzisiej w kilometrowej lolejce, aby nadać kupon LOTTO
szukuje siem duża kumulacyja

A siedzę sobie Kasiu i obmyślam plan działania na moje liczby .
hefajstos- a ja już wysłałam i powiem szczerze że czuję że nic nie wygram w
koza to dziewczyna
a ja cały czas myslałem inaczej
Andzia z biedronki

a ja cały czas myslałem inaczej
Andzia z biedronki

dobrą ma tą piątke