Wpisy 253 103 – 253 202
22 marca 2011 00:25 → 22 marca 2011 10:13, 100 wpisów
artur i syrop musi się zrobić,więc trochę poczekasz.może jutro pod wieczór juz coś wysączysz łyżka
my tu gawędzimy a tu chyba czas zawitać do wyra.rano trzeba wyleźć do pracy.dobranoc deki72 i cóż udanego losowania sobie życzmy
do jutra.w sumie to już dziś
do jutra.w sumie to już dziśkosmaty korzystasz z jakiś statystyk do lotto? jeśli tak to z jakich i gdzie z jakiej stronki
Witam.Wędruś
..byłam w Niemczech kupowałam czekolady ,ser i piwo...ktoś niechciał mi wymienic euro,musiałam podać przyczynę po co chce wymienić te pieniądze..potem był jakiś sklep odzieżowy,rozwieszali ciuchy ktoś powiedział że zaraz przyjdzie szefowa tego sklepu więc musze już iść..ptem była jakaś sala i dziewczyny coś szyły na maszynach do szycia..jak byś mógł
..byłam w Niemczech kupowałam czekolady ,ser i piwo...ktoś niechciał mi wymienic euro,musiałam podać przyczynę po co chce wymienić te pieniądze..potem był jakiś sklep odzieżowy,rozwieszali ciuchy ktoś powiedział że zaraz przyjdzie szefowa tego sklepu więc musze już iść..ptem była jakaś sala i dziewczyny coś szyły na maszynach do szycia..jak byś mógł
Dzien dobry............ .

Wmoim ogrodku juz wiosna wczoraj sadziłam kwitnace kwiatki,dzis słoneczko swieci od rana.

to jak - nie wpisujemy, czy wpisujemy ? Tak, czy śmak -
po 14 i 22.15 bez skanów się nie liczy

bella34>>
Podobno - nic nie wiedzą, w terminalach
mają tylko ikonkę z nową nazwą gry...
JEJ bym wierzył - nie jest typem szpanera
A robienie tajemnicy przez ts - może być elementem strategii...
W moim odczuciu - głupiej...
Choć, kto może wiedzieć, o co im tak n.a.p.r.a.w.d.ę chodzi
aniga
n.i.e

wczoraj nie gralam wieczor ale akurat losowanie oj slabo i nic padnie
Ja tez nie gralam i żałuję a szczególnie na 14. Coraz więcej nas tu śledzi więc cyferków nie podajemy tu

Witam 

A może wspólnie porozmawiamy i uzgodnimy. Z wczorajszych na 14 była 7
Witaj aga31 u mnie wczoraj 0/5 

gala biednie wczoraj rano gralam 3/6 a wieczor nie gralam a akurat losowanie kiepsko
Powinni też płacić jak ktoś nic nie trafi.
Za dobrze by było, choć byloby super. Mam nadzieje, ze wkrótce wytypuję szczęśliwą 10
4,9,11,37,70,76
6,9,13,62,76,79 jeszcze 3 los
bartek

czas popracować

6,9,13,62,76,79 jeszcze 3 los

bartek

czas popracować

13-31 na 22
Gram na liczby które czesto wpadają i czasami cos się uda trafić
może 15
Ja mam pewniaka z powtórek 

albo tak

i do robotki zaraz miłego dnia kasiu i spokojnej pracy.