Wpisy 253 066 – 253 165
22 marca 2011 00:00 → 22 marca 2011 09:52, 100 wpisów
Nie.Tam jeszcze nie.A przy okazji mam kumpla z wojska w Marciszowie.Może i jego nawiedzę
widzę że jeszcze ktos tu pisze ludzie co najlepsze na anginę zaatakowało mnie całe gardło oddychać nie można jakie to gówno przepisał mi dzisiaj AUGUMENTIN ale nic nie pomaga boli i dusi pomocy 

weż większy słoik skrój cebuli tak na pół słoika i zasyp cukrem.zrobi się z tego syrop i pij.
artur i syrop musi się zrobić,więc trochę poczekasz.może jutro pod wieczór juz coś wysączysz łyżka
my tu gawędzimy a tu chyba czas zawitać do wyra.rano trzeba wyleźć do pracy.dobranoc deki72 i cóż udanego losowania sobie życzmy
do jutra.w sumie to już dziś
do jutra.w sumie to już dziśkosmaty korzystasz z jakiś statystyk do lotto? jeśli tak to z jakich i gdzie z jakiej stronki
Witam.Wędruś
..byłam w Niemczech kupowałam czekolady ,ser i piwo...ktoś niechciał mi wymienic euro,musiałam podać przyczynę po co chce wymienić te pieniądze..potem był jakiś sklep odzieżowy,rozwieszali ciuchy ktoś powiedział że zaraz przyjdzie szefowa tego sklepu więc musze już iść..ptem była jakaś sala i dziewczyny coś szyły na maszynach do szycia..jak byś mógł
..byłam w Niemczech kupowałam czekolady ,ser i piwo...ktoś niechciał mi wymienic euro,musiałam podać przyczynę po co chce wymienić te pieniądze..potem był jakiś sklep odzieżowy,rozwieszali ciuchy ktoś powiedział że zaraz przyjdzie szefowa tego sklepu więc musze już iść..ptem była jakaś sala i dziewczyny coś szyły na maszynach do szycia..jak byś mógł
Dzien dobry............ .

Wmoim ogrodku juz wiosna wczoraj sadziłam kwitnace kwiatki,dzis słoneczko swieci od rana.

to jak - nie wpisujemy, czy wpisujemy ? Tak, czy śmak -
po 14 i 22.15 bez skanów się nie liczy

bella34>>
Podobno - nic nie wiedzą, w terminalach
mają tylko ikonkę z nową nazwą gry...
JEJ bym wierzył - nie jest typem szpanera
A robienie tajemnicy przez ts - może być elementem strategii...
W moim odczuciu - głupiej...
Choć, kto może wiedzieć, o co im tak n.a.p.r.a.w.d.ę chodzi
aniga
n.i.e

idę coś spróbuję z tym syropem dzieki wam spadam 
i moje koło dodane do 7 daje liczbę dz..

i do robotki zaraz miłego dnia kasiu i spokojnej pracy.