Wpisy 252 966 – 253 065
21 marca 2011 22:48 → 21 marca 2011 23:59, 100 wpisów
@krystek36: tam po lewej stronie w menu jest link "Testuj liczby". Możesz tam podać swoje 10 liczb, albo dowolny inny zestaw i zobaczyć w ostatnich 13 latach jakby to było 

deki - wiem, wiem, fajnie jest powalczyc z czym duzym
na haczyku, a w kieszeni miec niezle skreslony kupon.
krystek - robal ma racje. tez tak mialem przez kilka ladnych lat. bylo to szesc liczb i skreslalem je w lotto, w mini i w multi i dupa blada. zapomnialem o nich, no ale decyzja nalezy do Ciebie.
na haczyku, a w kieszeni miec niezle skreslony kupon.
krystek - robal ma racje. tez tak mialem przez kilka ladnych lat. bylo to szesc liczb i skreslalem je w lotto, w mini i w multi i dupa blada. zapomnialem o nich, no ale decyzja nalezy do Ciebie.
krystek36>>
Ja swoje stałe wysyłam teraz tylko w "specjalne" dni- np.jak w poprzednim losowaniu NIC nie mam, albo jak mam "czuja"
A, żeby nie żałować - gdyby się wylosowały ,a bym nie wysłał- parę razy podawałem, jakie kreśliłem - może ktoś przejmie ?
Ślę z nich kombinacje na trzy skreślenia
Twoje kulki - Twoja decyzja
pozdrawiam
Ja swoje stałe wysyłam teraz tylko w "specjalne" dni- np.jak w poprzednim losowaniu NIC nie mam, albo jak mam "czuja"

A, żeby nie żałować - gdyby się wylosowały ,a bym nie wysłał- parę razy podawałem, jakie kreśliłem - może ktoś przejmie ?
Ślę z nich kombinacje na trzy skreślenia
Twoje kulki - Twoja decyzja
pozdrawiam
3 razy 3/10, 0/ 2/4 w jokerze, minus 20 złotych.
Od jutra bojkotuję gry liczbowe. Do kogo z władz totalizatora mam wysłać pismo uświadamiające ich, że są bojkotowani?

Od jutra bojkotuję gry liczbowe. Do kogo z władz totalizatora mam wysłać pismo uświadamiające ich, że są bojkotowani?

nadszyszkownik>>
NIE rób tego jutro
Choć jeden zakład za trzy zeta to musi się wysłać - daj Bogu, czy, jak tam uważasz - szansę
pozdrawiam
dobranoc
wszystkim
NIE rób tego jutro

Choć jeden zakład za trzy zeta to musi się wysłać - daj Bogu, czy, jak tam uważasz - szansę

pozdrawiam
dobranoc
wszystkim
korn dobrej.ja też mam pobudkę ale trzeba nad kulkami popracować.Być może w środę wyrzucę już budzik

deki, spojrz na moj profil. z tego pomostu mialem
w sierpniu 2010 - lina 37 cm
w sierpniu 2010 - lina 37 cm
no to leszcz.szkoda,że "ruski sandacz" nie ma wymiaru bo ten to zawsze bierze
na czerwonego
na czerwonegoyapa bo jak odejmiesz od suma odejmiesz 57 to Ci wyjdzie pewniak
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
słuchajcie moczykije a może ustalić coś na lotto jaki jeden zakładzik słodkowodny

Bonus Multi Multi: 850 000 złotych
witam
czy ktoś stosuje metode grubasa 67???
będę wdzieczny...
mam liczby na 14:00 ale nie wiem jak wybrać
czy ktoś stosuje metode grubasa 67???
będę wdzieczny...
mam liczby na 14:00 ale nie wiem jak wybrać
nie.Ale przy okazji rodzinkę w Wałb..mogę odwiedzić a to już nie daleko
no wiem.Tak wogóle to kiedyś byłem Janowicach Wielkich w sanatorium