Wpisy 2 529 876 – 2 529 975
30 grudnia 2015 16:49 → 30 grudnia 2015 18:45, 100 wpisów
samolot z Szymonem Hołownią nie wylądował....
a ten cały Wrona co lądował bez podwozia
to jak kładli piloci swoje teczki, to najprawdopodobniej rąbnął o konsoletę z bezpiecznikami, i bezpiecznik jeden wypadł
dlatego nie mógł wysunąć podwozia, sprawa przycichła, a z niego bohatera robią
dobrze, że ten samolot wylądował...
pamietacie akta z afery podsłuchowej?
Schetyna Grzesiu jest bardzo miły
ale nie ma zdolności przywódczych, dlatego PO się rozsypie...
a Kopacz nikt już w Polsce nie lubi i dlatego...
pechowy - widziałeś Grzesia na czele?
osobiście uważam, że to jeden z lepszych polityków, ale stłamszony
i mówi tego co naprawdę uważa, tylko brednie co mu każą
a Swetru to kozaczył do Stonogi wczoraj
i Stonoga nagrał ciekawy film
żeby nie było pechowy - nie jestem za PO, ani za Nowoczesną
https://www.youtube.com/watch?v=0LmrY1PbJRg
"odcięty naplecie platformowy"
uciekam, dobranoc
pechowy.Każda reprezentacja wyłaniana z ludu, służy samej sobie / dawniej PO, teraz PIS/
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 497 000
Ja mam gdzieś polityke,ale wole ten PIS niż tego okularnika buca Komora
Pechowy -od Bronka 3 CH..e w Bok,niebył rewelacyjny,jeszcze ci pis wrotki przypnie
Była Ch..nia z grzybnią teraz bedzie jeszcze wieksza zobaczycie,bedzie dobrze dla dzieciorobów i panów w sutannach czyli Kleru, Jedni warci drugich ino je..ć ludzi umieja nic dla ludzi,
dzikus panstwo sie nie zajmuje indywidualnymi problemami, stac cie to miej rodzine
angierski-co ty pie...olisz,żeby się to wszystko kręciło to ludzie muszą mieć prace i godnie żyć,a nie jałomużna,człowiek z jednej roboty nie moze się utrzymać -ten Kraj jes chory,a 500+ niczego nie rozwiąże-Karwasz.
nie stać mnie na założenie rodziny,
ale jestem w tym wieku,że czas zapładniać
"głowa siwieje,pała szaleje"
ale jestem w tym wieku,że czas zapładniać
"głowa siwieje,pała szaleje"
Andreas3864 no ale to nie norwegia czy islandia, najlepiej gdyby napychali ta kase do swojej kieszeni??
Andreas3864 myslisz jak taki zyd co do mnie przychodzi co jakis czas i nawija glupoty
Dzikus-napij się wódki,bo na trzeżwo w tym kraju nieda się żyć !
Andreas3864 dobrze gadasz
no to cyk,ale ja browara preferuję,
wódki to już wystarczająco wypiłem w młodości
no to cyk,ale ja browara preferuję,
wódki to już wystarczająco wypiłem w młodości
a po drugie oni wiedza skad pieniadze wziac, maja wszystkie dane a taki polaczek co jest zaklamywany przez poprzednie po, mowi ze jest nedza i na nic nie starczy pieniadzy - a 200 miliardow dostalismy z unii
dac mozliwosc korzystania z pieneidzy unijnym zwyklym obywatelom
tak jak nowoczesna polska iluminacja *wyobrazenie) nowoczesnej polski, ktora upada
powiedzenie ze "mamy nowoczesna kolej" opowiada sie za pewna grupa bogatszych ludzi ktorzy wykupuja sobie w klasie pierwszej bilety
angierski-załóż beret mocherowy bo się przeziebisz,pożyjesz zobaczysz już po nowym Roku,jeszcze ci się łza w oku zakręci za normalnością.
Andreas3864 idz jestes pionkiem w tym systemie, nikt i tak sie tobia nie zaopiekuje, jestes brudem w tej maszynie ktora stworzylo po
Bronek skakał po krzesłach a ta jak ćma lazła po dywanie w tłum ludzi