Wpisy 252 921 – 253 020
21 marca 2011 22:16 → 21 marca 2011 23:27, 100 wpisów
Bjoergen przyszła do lekarza
lekarz - mam dla pani złą wiadomość
Bjoergen - wyzdrowiałam ??
Lekarz - nie, Kowalczyk zachorowała na astmę
lekarz - mam dla pani złą wiadomość
Bjoergen - wyzdrowiałam ??
Lekarz - nie, Kowalczyk zachorowała na astmę
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
04,05,08,11,14,15,19,28,30,33,44,47,51,56,57,62,65,74,78,80
Plusem jest liczba: 80
04,05,08,11,14,15,19,28,30,33,44,47,51,56,57,62,65,74,78,80
Plusem jest liczba: 80
mąż wchodzi do łóżka i szepcze do ucha żony: nie mam slipek
żona - jutro ci wypiorę
żona - jutro ci wypiorę
totalna d...pa!
Użytkownik Pasko dopisał wyniki jokera
Wylosowany Joker to: 01, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 10,13,32,50
Wylosowany Joker to: 01, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 10,13,32,50
Ta ślicznotka przyniosła mi pecha
ale wtopiłem dzisiaj... a by to chudy niedzwiedz...
Podobno, kilka procent
grających
może być zadowolone
Żeby mówili, że TOTO prowadzi
grających
może być zadowolone

Żeby mówili, że TOTO prowadzi

lemoniadowy joe dodałem komentarz do tego linku. Też sie wpisz może zobaczą i bedzie po twojemu i zrobią kumulacje.
http://www.eioba.pl/a/30bp/euro-jackpot-i-kaskada-watpliwosci#post97558
http://www.eioba.pl/a/30bp/euro-jackpot-i-kaskada-watpliwosci#post97558
...4/10..4/10..
Gratuluje wygranym

Gratuluje wygranym

dupa dupa i jeszcze raz sromotna dupa
a mialo byc tak pięknie ***ole tego ts-a zna ktos może jakiegos dobrego specjalistę od nałogów ?
a mialo byc tak pięknie ***ole tego ts-a zna ktos może jakiegos dobrego specjalistę od nałogów ?DO CHOLERY! Nie dodawajcie wpisów! Wyniki sprawdzam! Nie będę cholera przewijać do góry co trzy sekundy!!! Jak sprawdzam to jestem ZŁY!!

yapa
jak nie dziś to jutro
Wraca dresiarz z Paryża i opowiada swojej żonie, co tam widział:
- Wiesz, Zocha, idę, patrzę, a tu wielki plac! Patrzę na lewo... och...ć można! Patrzę przed siebie... O rzesz kurde mać! Patrzę na prawo... O ja cię pi...ę...
Zocha zaczyna płakać... Dres pyta:
- Zocha, co Ci się stało?
Ta odpowiada:
- O Boże, jak tam musi być pięknie.

jak nie dziś to jutro

Wraca dresiarz z Paryża i opowiada swojej żonie, co tam widział:
- Wiesz, Zocha, idę, patrzę, a tu wielki plac! Patrzę na lewo... och...ć można! Patrzę przed siebie... O rzesz kurde mać! Patrzę na prawo... O ja cię pi...ę...
Zocha zaczyna płakać... Dres pyta:
- Zocha, co Ci się stało?
Ta odpowiada:
- O Boże, jak tam musi być pięknie.
korn748, szkoda że na stronie lotto nic nie ma oficjalnie, jakby tam napisać to może by coś z tego było ale maznąć nie zaszkodzi 

W myśl mojej strategii za każdy chybiony zakład powinienem wypić piwo... Czyli co, 9 piw? 

wiecie ja gram od 1998roku jedną dziesiątką liczb i nie opuściłem ani jednego losowania i wiecie co gram dalej bo jedyny sukces to dwie 8
na 13b lat grania
na 13b lat graniakrystek36>
ciężko jest odejść od "stałek", ale właśnie /jakiś czas temu/ to zrobiłem i nie był to taki zły pomysł

ciężko jest odejść od "stałek", ale właśnie /jakiś czas temu/ to zrobiłem i nie był to taki zły pomysł

znam te liczby na pamięć i jak bym teraz nie zdał a by wylosowali to sami wiecie jak by było a więc chyba już muszę aż wygram 

@krystek36: tam po lewej stronie w menu jest link "Testuj liczby". Możesz tam podać swoje 10 liczb, albo dowolny inny zestaw i zobaczyć w ostatnich 13 latach jakby to było 

deki - wiem, wiem, fajnie jest powalczyc z czym duzym
na haczyku, a w kieszeni miec niezle skreslony kupon.
krystek - robal ma racje. tez tak mialem przez kilka ladnych lat. bylo to szesc liczb i skreslalem je w lotto, w mini i w multi i dupa blada. zapomnialem o nich, no ale decyzja nalezy do Ciebie.
na haczyku, a w kieszeni miec niezle skreslony kupon.
krystek - robal ma racje. tez tak mialem przez kilka ladnych lat. bylo to szesc liczb i skreslalem je w lotto, w mini i w multi i dupa blada. zapomnialem o nich, no ale decyzja nalezy do Ciebie.
krystek36>>
Ja swoje stałe wysyłam teraz tylko w "specjalne" dni- np.jak w poprzednim losowaniu NIC nie mam, albo jak mam "czuja"
A, żeby nie żałować - gdyby się wylosowały ,a bym nie wysłał- parę razy podawałem, jakie kreśliłem - może ktoś przejmie ?
Ślę z nich kombinacje na trzy skreślenia
Twoje kulki - Twoja decyzja
pozdrawiam
Ja swoje stałe wysyłam teraz tylko w "specjalne" dni- np.jak w poprzednim losowaniu NIC nie mam, albo jak mam "czuja"

A, żeby nie żałować - gdyby się wylosowały ,a bym nie wysłał- parę razy podawałem, jakie kreśliłem - może ktoś przejmie ?
Ślę z nich kombinacje na trzy skreślenia
Twoje kulki - Twoja decyzja
pozdrawiam
3 razy 3/10, 0/ 2/4 w jokerze, minus 20 złotych.
Od jutra bojkotuję gry liczbowe. Do kogo z władz totalizatora mam wysłać pismo uświadamiające ich, że są bojkotowani?

Od jutra bojkotuję gry liczbowe. Do kogo z władz totalizatora mam wysłać pismo uświadamiające ich, że są bojkotowani?

nadszyszkownik>>
NIE rób tego jutro
Choć jeden zakład za trzy zeta to musi się wysłać - daj Bogu, czy, jak tam uważasz - szansę
pozdrawiam
dobranoc
wszystkim
NIE rób tego jutro

Choć jeden zakład za trzy zeta to musi się wysłać - daj Bogu, czy, jak tam uważasz - szansę

pozdrawiam
dobranoc
wszystkim
korn dobrej.ja też mam pobudkę ale trzeba nad kulkami popracować.Być może w środę wyrzucę już budzik

deki, spojrz na moj profil. z tego pomostu mialem
w sierpniu 2010 - lina 37 cm
w sierpniu 2010 - lina 37 cm
no to leszcz.szkoda,że "ruski sandacz" nie ma wymiaru bo ten to zawsze bierze
na czerwonego
na czerwonegoyapa bo jak odejmiesz od suma odejmiesz 57 to Ci wyjdzie pewniak

6/10