Wpisy 2 526 366 – 2 526 465
27 grudnia 2015 18:49 → 27 grudnia 2015 19:24, 100 wpisów
święta święta i po świętach jak to się mówi
i zadaj sobie najpierw pytanie: Czy chcesz mieć teraz dziewczynę? Czy jesteś na to gotowy? Finansowo też ? Jeśli tak to szuruburu i próbuj, ale nic na siłę
kobiety nie lecą na kase, ale na zaradność męszczyzn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@pechowy
billgates007 moja sąsiadka ma taki problem jedno dziecko z jednym chlopem drugie dziecko z drugim chlopem ani slubu ani tatusiów jak ja sie pytam jaki by ja mezczyzna interesowal to mi odpowiada taki z jak najwieksza kasa bo przeciez dzieci trzeba chowac a biedaki ja wogole nie interesuja
dzikuska zaradność i kasa to bardzo spokrewnione pojęcia
pechowy ona brzydka nie jest bo jest naprawde ładna i pewnie znajdzie tatusia odpowiedniego
dzikuska prawda
nogi ma takie jak te z losowań TS
ja kiedyś jak byłem młody, parę lat temu, to zakochałem się w bardzo ładnej i mądrej dziewczynie, ale niestety, wystawiła mnie do wiatru - w jej rodzinie było wesele i poszła sobie z jakimś typkiem - wtedy zrozumiałem, że jej na mnie nie zależy i również dałem sobie spokój, bo gdyby jej zależało, to poszłaby sama, albo wzięłaby mnie, no a później jak zerwałem kontakt, to widziałem na fb babkę coś ruszyło, chyba jednak coś do mnie czuła, zdała sobie sprawę, że źle zrobiła i zamknęła się w sobie, no ale cóż poradzę, taki podjęła wybór...
pechowy ..wazne zyc dobrze milosc i kasa ..ale poslowie kradnie kasa podatek slubu i bobo nic nie warto co dobre czasu
skutki decyzji, które podejmujemy, będziemy odczuwać przez całe życie
torsan ty lubisz ładne nogi takie jak panienki z TS ta sasiadka ma takie jak chesz moge cie poznac z nia
lepiej poczekać i znaleźć tą wyjątkową na całe życie niż na siłe szukać
Panowie, jak wygram, to robimy klub go go na multipasko xddddddddddddddddd
Torsanie ..jesteś juniorem ..i co kiedy slubu barbi ..wazne zyc dobrze szzcesciarzu nie wolno kupować sztuczne dipka no no łobuz
torsan wcale nie gorsze a moze nawet i lepsze
sprzedam opla, tanio
to mówicie, że dziewczyny lecą, jak chłopak jest o nie zazdrosny... ciekawe
wiecie że woda ma 14 cech?
w temperaturze pokojowej jest cieczą
jest uniwersalnym rozpuszczalnikiem
ma duże napięcie powierzchniowe
w stanie stałym ma mniejszą gęstość niż w stanie ciekłym
ma zdolność do adhezji
ma wysokie ciepło parowania
Faral40
ma duże ciepło właściwe
jest bezbarwna i przezroczysta
ma większą gęstość niż powietrze
trudno się spręża (mała ściśliwość)
bierze udział w nielicznych, ale biologicznie ważnych reakcjach chemicznych
ma niewielką lepkość
i ma dużą wytrzymałość na rozciąganie
łączy się z wieloma związkami organicznymi, powodując ich uwodnienie
chirurg xdddddddddddddddd
czekam na sylwestrowe kikuciki
>>>>dzikuska
Zaradnosc u mezczyzny oznacza wlasnie mozliwosc zarabiania przez niego konkretnego hajsu.Zadna[normalna] kobieta nie bedzie sie swiadomie ladowac w zwiazek jesli juz na samym starcie widac,ze chlopina nie jest w stanie jej zaprosic nawet na obiad do restauracji,bo wtedy od razu wie,ze wspolna przyszlosc z nim to bedzie tylko pasmo samych klopotow i problemow.No chyba,ze jest to kobieta tzw.nizszych lotow,ktorej do szczescia wystarczy jedynie chleb ze smalcem i TVN.Wtedy bedac nawet i z biedakiem bedzie cala podjarana tym zwiazkiem,majac nawet i komornika na glowie
Zaradnosc u mezczyzny oznacza wlasnie mozliwosc zarabiania przez niego konkretnego hajsu.Zadna[normalna] kobieta nie bedzie sie swiadomie ladowac w zwiazek jesli juz na samym starcie widac,ze chlopina nie jest w stanie jej zaprosic nawet na obiad do restauracji,bo wtedy od razu wie,ze wspolna przyszlosc z nim to bedzie tylko pasmo samych klopotow i problemow.No chyba,ze jest to kobieta tzw.nizszych lotow,ktorej do szczescia wystarczy jedynie chleb ze smalcem i TVN.Wtedy bedac nawet i z biedakiem bedzie cala podjarana tym zwiazkiem,majac nawet i komornika na glowie
amputacje, poparzenia itd.
chleb ze smalcem i TVN...
w lecie to dużo kobiet kosiło trawę w crocsach i klapkach
efekt chyba wszystkim wiadomy - ucięte albo zmiażdżone paliczki...
tak więc morał jest prosty i wszystkim znany: koś trawę w pełnych butach, jak chcesz zginać palcem koło pięknej damy
albo kiedyś przywieźli gościa, co sobie wsadził słoik w du*Ę i słoik mu pękł w środku...
i trudno to nazwać było krwotokiem, raczej obfite krwawienie, lekarze usuwali mu kawałki szkła...
ludzie są zdolni do wszystkiego, to wam powiem na koniec, pozdrawiam i uciekam
BillgatesNie wymieniłeś najważniejszej właściwości wody- Idealna do "LANIA"