Wpisy 2 523 013 – 2 523 112
23 grudnia 2015 22:16 → 24 grudnia 2015 00:13, 100 wpisów
revenant haslem na 2016 rok
max velocity najwieksza kasa, i forma zycia, totalny maks wszedzie
max velocity najwieksza kasa, i forma zycia, totalny maks wszedzie
Witam
a kto mial w srodku 24 i 3 nie ma tu takich czarodziejow
oprocz,,,
oprocz,,,
moje niezawodne nastolatki 6/7 !
Wniosek taki,że warto czasem złamać zasadyA,wróż mi przepowiedziałNo ale koniec passy ma być dopiero jutro-więc się sprężam
gonzaga
Wesołych Świąt z http://piosenkinaokazje.pl/ z słynnym przebojem świątecznym " Yello - Jingle Bells " i resztą wspaniałej składanki.
Już po świętach 28.12.2015 r. Prezentacja 10 składanki zatytułowanej " Znane; Nowe; Disco; Techno; Party Hits
- KARAOKE 2015/2016 - MEGA składanka na Sylwestra z opcja Panel D.J. dla poprowadzenia samemu imprezy w tym Sylwestra. Wszystkiego Najlepszego !!!
Już po świętach 28.12.2015 r. Prezentacja 10 składanki zatytułowanej " Znane; Nowe; Disco; Techno; Party Hits
- KARAOKE 2015/2016 - MEGA składanka na Sylwestra z opcja Panel D.J. dla poprowadzenia samemu imprezy w tym Sylwestra. Wszystkiego Najlepszego !!!
gonzaga - dzięki - Zdrowych i Wesołych Świąt i dużo od TS również
to tak jak ja wyrzucilem kupon z 2 x 3/6 w lotto, ale 5/5 to juz kurde cos
angierski - "m_max widzisz bys mial lepsze swieta" a co to czas przeszły ?
ja do 5/5 nigdy nie mialem szczescia - tu trzeba dobrej metody
angierski - jak dla mnie 5/5 to bardzo dobry wynik - tym bardziej, że w listopadzie również było 5/5 ... gonzaga z psem to był, żart -- tylko powąchał, pomerdał ogonem i ok
widzisz moj program lepiej typuje na wiecej liczb, 5/5 od czasu do czasu ale rzadko, nie wiem od czego to zalezy
angierski - w profilu mam zdjęcie kuponu to zobacz ile wysyłałem... tylko to co widać
na przyklad 3/3 typuje w miare dobrze, ale 5/5 zawsze wchodzi czesto 4/5
wiadomo ze nie ma co sie porownywac z krotkoterminowymi osiagami najlepszych multipaskowiczow
angierski - również napiłem program ... pomagać, pomaga... ale programu jednej rzeczy nie mogę nauczyć ... przeczucia ... i cały czas pracuję nad tym algorytmem
Dobry wieczór
m_max no dokladnie mozesz wyliczyc statystyke, ale ostatni wybor nalezy do czlowieka
co słychać?
angierski - no nie do końca komputer musi być inteligenty... pamiętaj, że komputer robi to co człowiek zaprogramuję ....
m_max tak tylko przeczucie to jest duchowa sprawa a komputery nie maja duszy
angierski - duchowa sprawa czy nie... nie będę w to wnikał i nie przeczę ... ale komputer potrafi za nas w szybkim czasie przetworzyć ogromną ilość informacji
m_max no na pewno, roznorodnosc obliczen i oprogramowania sprawia imitacje duzych mozliwosci
.... my również pewnie potrafimy, ale że najlepsi mogę tylko 10% to "My" szaraczki pewnie tylko "2%"
m_max wczesniej robiono obliczenia na papierze i jakos tez wychodzilo
angierski - wyliczenia ok sa spoko ... ale czasami przeczucie dużo daje również
gonzaga - TS 14 czy 21? ... a jak Ty czujesz? kiedy będzie lepiej?
to byl spisek, zeby ludzi ubezwlasnowolnic, bo zamiast walczyc ze soba piszemy sobie brednie
daja nam coraz nowsze komputery zebysmy mysleli ze nie istnieje lepszy swiat poza iphonem
angierski - jeśli chodzi o komputery to są takie rozwinięte technologiczne jak oglądasz w filmach s-f, ale my w domach zobaczymy je za jesteś 10 lat
no widzisz dazysz do cywilizacji ufo, natomiast istnieje lepszy swiat bez elektroniki
bonzaqa, dobrze widać
w myslalch jestes ogarniety obca cywilizacja wysoko rozwinieta
a co u innych widać?
bo tu teraz widzę że jakaś inna cywilizacja atakuje
ze wkoncu opuscimy planete i bedziemy podrozowali w kosmos, spotykali sie z obcymi i z nimi walczyli
kiedyś jak był tak zw. bumm... procesory 2 rdzeniowe.. później wszyscy zachwycali się procesorami 4-rdzeniowymi... wtedy to już znana firma miała prototyp procesora 80-rdzeniowego który mieścił się na powierzchni paznokcia palca kciuka
no to jeszze poczekamy na procesor kwantowy, albo chodziaz swiatlowodowy
my tyhc czasow juz nie dozyjemy i moze przyszle pokolenia tez, tymbardziej jak bedzie jakas wojna itp
angierski - wpis 2 523 095 - spoko jestem za.. ale również ten świat elektroniki dużo może pomóc, zmieć na lepsze, ulepszyć - oczyścicie jak się wie jak....
no elektronika daje nam nowe mozliwosci, w medycynie szczegolnie i innych dziedzinach, precyzja itp